.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    А бе има и мъжки, които биха приели, само че не си признавт .. .. Все пак нали ще ебете .. мъжко, женско .. Ако сте много загоряли .. и таралеж да е
    Само че с таралежа лееееко и внимателно...
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

IMALI TUKA NQKOI KOITO E 6IBAL PEDERAS ...?

аз ще се навия, първо ще кажа да еба нея като си свърша работата ще бия гея
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

IMALI TUKA NQKOI KOITO E 6IBAL gey ...? Cool
    и да има да не мислиш че ще си признае
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

e 6to pa da ne si priznae nali e anonimno pak iaz pitam dali ima nqkoi da e ebal gei ne obratnoto xax

Мисля че и в двата варианта би било обидно за момчето!Ама ако си признае някое му давам 100 точки :P

e ako e ebal toi 6o da e obidno....?

ti da ne si opanal nekoi lqf v gazo , pa ne si priznava6 ?

Аз съм момиче бре

Според мен ще бъде обидно за едно момче щото така изглежда,че никое момиче не му се навива и той е толкова загорял че се съглсява на момче само и само да има нещо да ръга

aaaaaa ok , ami ne 6to da e obidno , za men pone ne e az si imam seriozna priqtelka otskoro , i taz deto mi predlaga tova s neq sme go pravili 2-3 pati i e mn. izvratena ku4ka bw; ti bi li se navila na takova ne6to....?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от MN_DIV_P
    aaaaaa ok , ami ne 6to da e obidno , za men pone ne e az si imam seriozna priqtelka otskoro , i taz deto mi predlaga tova s neq sme go pravili 2-3 pati i e mn. izvratena ku4ka bw; ti bi li se navila na takova ne6to....?
    Имаш си сериозна приятелка и питаш дали да се навиеш на такова предложение?! .. Че какво ви е сериозното във връзката, след като имаш намерение да й изневериш евентуално ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

neznam samo dali nqma da me e gnus da bodna geya v gaza

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Много ясно че да .... гея ще стои и ще гледа ... ебал съм го в педала

Ахахахахахахаха

Хой са гръмни бе ...
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Имаш си сериозна приятелка и питаш дали да се навиеш на такова предложение?! .. Че какво ви е сериозното във връзката, след като имаш намерение да й изневериш евентуално ..
    +1 Точно така.А колкото до въпроса не мисля че бих се навила

Re: Странно предложение

Ami edna moq priqtelka s koqto ot vreme na vreme go pravim , mi predloji 3ka s gei kato iska da q 6ibam neq i pedala ... vie bihte li se saglasili ??????

т.7
    krem4et0
    взимаш един нож и убиваш гея това е решението на проблема

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

XTUNING kato go ebah tatko ti v gazo mi be6e zdrav kef , napraih my halkata kat uhoto na miki , moje i tebe da opana .... ps; ta kofa o6te lie v dvijenie ?

ami bratle otkazva6 za geq i pita6 izvratenata si priqtelaka dali poznava nqkoq lezbika navita za troika i ako kaje 4e ima

не сериозно братле к*рва и п*едал и двамата да ги праскаш хахахахахаха не тая те е вкарала в ебати филмите.... не сериозно от каде го знае тя тоя гей ? и за кво и е след акто си рпаснал гея в мръсното дупенце да и го вкарваш на нея? кво би я възбудило освен възможността да те направи за смях ... пффф ти луд ли си .....
    Не целта е цел, а пътят

PI4 NE MI PUKA OBJDAI SE AKO ISKA6 AMA 6TOM DORI SE KOLEBAE6...6TOM DORI TI E MINALO PREZ AKULA DA POPITA6 HORATA DALI E NORMALNO ZNA4I TI SI PROSTO EDIN 6IBAN PEDERAS

Re: Странно предложение

Ami edna moq priqtelka s koqto ot vreme na vreme go pravim , mi predloji 3ka s gei kato iska da q 6ibam neq i pedala ... vie bihte li se saglasili ??????

т.7
    krem4et0
    Ако моя приятел ми го предложи, ще се наложи да остане без перки на самолета...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Супер фен Аватара на Amateur
    НИКОГАААААА!

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    по добре недей че на следващата тройка да не е приятелката ти и два гея
    Razlichni hora , Razlihni ideali Taq tema me razbi
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

омг ти добре ли сииииииииии
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си