.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

СаМо за МомичЕтАта-дънки

Момичета,какви дънки или панталони предпочитате.С висока талия,ниска или пък като клин,или тесни по крака (както е актуално),или широки фънки дънки..попринцип влияете ли се от модата.И с какво обичате най-много да си комбинирате дънките(потници,блузки,тун ки). А сетих се още нещо има ли значение дали са с джобове или без,обичате ли по вашите дънки да има камъни или бродерии или разни други орнаменти)..харесвате ли рязани,избелели или дънки с брокат. Май се улях..вие сте
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

максимално изчистени прави дънки.
    непременно с джобове!

може и снимки да поствате ако искате
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Голям фен

Re: СаМо за МомичЕтАта-дънки

Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC
    Момичета,какви дънки или панталони предпочитате.С висока талия,ниска или пък като клин,или тесни по крака (както е актуално),или широки фънки дънки..попринцип влияете ли се от модата.И с какво обичате най-много да си комбинирате дънките(потници,блузки,тун ки). А сетих се още нещо има ли значение дали са с джобове или без,обичате ли по вашите дънки да има камъни или бродерии или разни други орнаменти)..харесвате ли рязани,избелели или дънки с брокат. Май се улях..вие сте
    Харесвам дънки с ниска талия.Имам такива по краката и нормални.Ама модата на тея по краката вече им минава а другите са си класика.С дънки по краката нося туники.Обичам изчистени модели които си ходят с повече неща.Мразя бродерии цигании и маниста Не обичам с мн джобове селско ми е.Обичам си нормални дънки класически както и тесни защото са мн сладки с някоя туника

Определено с ниска талия,относно вида...имам и по мене и широки. Обичам по изчистени, защото си ходят с повече неща а и по ме радват

Град
    На слънцето :>
    мм не толкова много по крака .. смисал тип цигара , но не чак толкова тесни предпочитам тъмни .. изчистении .. (think) с нормалните 2 джоба от пред и 2 отзад (да не си личат прекалено много .. смисал да не се забелязва от 100 метра че имам джоб .. ) .. тотално изчистени .. ии с по изразен и забелязващ се страничен шев аа да и естествено с ниска талия

Мега фен
    Град
    София
    С ниска талия и да НЕ са като клин-тип цигара ли им се каэваше,как.. ;]
    [size=7][b][u]fosse cos

С ниска талия...тип цигара,а имам и нормални..да са изчистени..комбинирам ги със много блузки,туники,тенски,потни и и т.н.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Повечето ми дънки са с ниска талия. Имам 1-2 чифта с висока, и по широки, но ги нося мноого много рядко. Не ми харесват дънки с много джобове... . Избелели- да, накъсани- да, с бродерии- да
    ... нооо най-много обичам изчистени и с ниска талия тип цигара. Това не значи, че не си харесвам и гореспоменатите с бродерии и т.н.
    Иначе обожавам да ходя с къси панталонки и до коляното... особено сега през лятото
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    хм къси гащи http://bgphoto.net/photos/4488/o633532107168718750.JPG
    панталон http://bgphoto.net/photos/4488/o632954212688125000.JPG
    тия са по-прибрани,ама толко се изръсих по принуда,че няма как да не ги харесвам http://img399.imageshack.us/my.php?i...1000658cb4.jpg
    какъв пропуск-нямам снимка с любимия ми камуфлаж...супер широк и с джобове.черно-сиво.
    Иначе си падам по изчистени,прави отгоре до долу модели дето като ми виснат на кокалчетата да не са с разширения и стеснения тук-таме :/

Широки дънки с доста джобове
    Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!

Град
    Велико Търново
    obi4am pravi danki s niska taliq estestveno ,s djobove, obi4am i narqzanite i belite s brokat.abe razli4ni modeli..ne moga da kaja to4no ...kogato gi vidq togava precenqm dali mi haresvat ili ne.
    Руса кукличка

Повече от фен Аватара на plamka
    Аз предпочитам с ниска талия ( висока НЕ ПОНАСЯМ!... не толкова защото ми е грозно, а защото ми е неудобно ). И да са по тялото ми, защото съм ниска и с широки изглеждам дебелокрака, а краката са ми къси ииии съм смешна... А и не обичам накичени дънки. Обичам семпли, но пък ефектни.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз пък не нося дънки :P
    Иначе си падам по изчистени модели с ниска талия и нито мн широки, нито мн тясни както сега е модерно.

Мега фен
    харесват ми с ниска талия, имам тесни по крака, както и просто тесни не обичам много джобове. харесват ми по4ти всякакви цветове за дънки, въпреки 4е май по-светли по ми допадат. а светли и избелени обожавам. имам 1 такъв 4ифт и те са ми любимите. с какво ги съ4етавам? питайте с какво НЕ ги съ4етавам
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

С ниска талия, изчистени, със стандартните джобове. Съчетавам ги с тениски и потници, туники не нося.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Повечети ми са доста изчистени, всички са с ниска талия, няма лошо да има бродерия или нещо такова, но да е само като знак или нещо, не да са цели цветенца и такива глупости Камъчета също е яко да има, но както с бродерията- да не е натруфено с тях и накрая всичко да изпада Туники мисля че нямам, потници и блузки с удоволствие нося ест. Със джобове задължително, дънки с брокат не обичам вече, харесвам да са рязани някъде, както и да са избелели .. май това е всичко най-послеее
    Не че като си купувам дънки гледам всичко това, които ми харесат-харесат

Повечето ми са по изчистени, имам и по - широки и тясни по мен.. Имам и едни на Д&Г те са светли с камъни и разръфани на доста места тип цигара.. А иначе и панталоните ми харесват имам няколко и широки и по мен
    Love Ickooo

ПРАВИ ДЪНКИ..ДА НЕ СЕ СТЕСНЯВАТ НАДОЛУ..С НИСКА ТАЛИЯ ПО-ТЪМНИТЕ ЦВЕТОВЕ

Харесвам дънки с ниска талия,по-тъмни и изчистени.Не обичам дънки с бродерии и много джобове,защото става мн натруфено..В момента нося едни тип цигара и едни прави,но пак са като модел по-тесни,просто не се стесняват надолу
    Now I've found, who I am
    There's no way to hold it in
    No more hiding who I want to be
    This is me

Re: СаМо за МомичЕтАта-дънки

Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC
    Харесвам прави дънки,по-светли,с джобове,с бордерий.Нося ги най-често с потник,а зимата с туника или блуза с дълъг ръкав.По принцип се влияя от модата,в смисъл то не е възможно да не се влияеш поне малко,но аз държа да съм облечена в крак с модата. Мисля,че отговорих на всичко.
    П.П. Под "мода" не разбирам селската мода с жълти и зелени панталони,а висша мода !

Не харесвам дънки тип цигара (ходилата ти изглеждат като плавници), нося нормални дънки. предпичитам тъмни.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    само тъмни, оптимално изчистени дънки...без джобове по крачолите /правят ме още по-дебела/...леко вталени евентуално...абе не мога така....супер много зависи от модела...важното е да са тъмни и без всякакви гнусотии по тях

за панталоните важи почти същото...черни, най-вече, наполедък си харесах и едни графитно-сиви...евентуално бежови, но като цяло не ги харесвам...изчистени, прави (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    С ниска талия, тесни по краката или прави... да са изчистени и с по-разчупени джобове, леко настрани примерно или нещо подобно, но да няма джобове по крачолите ...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    София
    Тъмни и тесни по крака,с ниска талия,с малко джобове и максимално изчистени.За панталони..нося само къси през лятото и почти всички моделчета ми харесват.Комбинирам ги и с потничета,и с блузки..зависи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си