.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Град
    Някъде по широкия свят...

"Падналият"

Понякога се чудя как се стигна до тук,денят беше слънчев и
    прекрасен ,окрасен от онази еуфория,сякаш ще се случи нещо важно,а
    беше просто един понеделник,нищо повече.Аз знаех ,че това е последният ми понеделник,вече го бях решил,бях избрал начинът,сградата и малкият текст,който да утеши роднините ми,Господи само ако знаех какво ще се случи след този шибан понеделник!
    Най-интересното е колко бавно човек умира,мислех с и,че ще е по бързо,но докато падах от онзи блок ,сякаш времето спираш ,а спомените нахлуваха в главата ми,като едвам ме оставяха да поема последната си глътка въздух,тогава видях само пода ,чух звук,сякаш някой изпусна човал с нещо,ужасяваща болка мина през мен за миг.И изведнъж аз станах и не вярвах ,че може да съм оцелял след падане от 20 метра,когато погледнах към пода бях ужасен,та аз видях едно безжизнено тяло потънало в локва кръв,най-ужасното беше ,че тялото беше моето собствено!Чух писъци на хора ,които казваха : "Исусе,мъртво е ,момчето е мъртво ! Викнете линейка ,бързо,господи вижте колко м,ного кръв!"...в този момент аз осъзнах,че съм мъртъв.

Е какво ще кажете как е като за начало на фентъзи история?
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Страхотно е не знам дали става за фентъзи история,но ако решиш да направиш цял разказ с това начало мисля,че ще стане страхотно.Имаш талант,без съмнение

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Хах... Началото, наистина е доста потресаващо, и ако искаш да го продължиш това разказче, ще трябва да се потрудиш доста в измислянето на някоя история която наистина може да накара героят ти да се самоубие, а това, че започваш още в началото с може би, краят на разказа до някъде заинтригува читалят и го кара да продължи да чете нататък, за да разбере каква е развръзката и кулминацията и как се е стигнало до тук Пфф...пак много се разприказвах Все пак, като за начало е добро
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си