.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 139
    Мега фен Аватара на machoka
    darla_f , Emo Doll & ~egoistical - ако не престанете, ще загубите правото на ползвате аватарите си!

Град
    bLaGoEvGrAd
    Аз бих си направила истинска, но чакам да порасна малко . С удоволствие бих си татуирала CR инициалите на Кристиано Роналдо, колкото и странно да изглежда.
    OnE HeArT...OnE SouL...OnE LoVe... MaNcHeStEr UnItEd.

C. Ronaldo

Аз имам от почти две години:
    http://prikachi.com/files/275715H.jpg

Малко замазана е, ама така е като се снимам сама
    Харесвам татуировките и много пъти съм се изкушавала да си направя още но мисля, че това ми е достатъчно
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от Karin_Vall_Gabbriel
    Охо.. прясна прасна Какво означава?

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    kitaiskata mi zodiq.a tvoqta?

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    kitaiskata mi zodiq.a tvoqta?
    Сила Врата ми е едно от най-чувствителните места и ми хареса контраста със значението на символа

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    sleeve на едната ръка че си напраим

Повече от фен
    aZZ mN ISSKAm i imaM mN IdeI oba4e na6Te ne mI DavAt..?!?!?!!?! ;(;( ama dr god kat stana na 17 moje i da si napraa !?!?!!
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Аз много отдавна искам тату, ама още не съм измислила каква, в смисъл искам да е нещо специално за мен, да има някакво важно значение за мен, а не поредната картинка, която ми е харесала

аЗ нямам татоси, но искам отзад на кръста един голям дракон.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Аз съм решила да си правя ама като навърша 18 Искам да на кръста по встрани .. някакъв иероглиф или да е от пъпа надолу и малко в дясно до кокала няква звездичка.
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми зависи каква!Бих си направил всякаква където и да е стига да ми харесва!Вече имам една на лявото рамо представлява 3 седмици под формата на кръст!В момента обмислям следващата каква и къде да е!

Аз съм решила да си направя, идеята си е моя - инициалите на приятелят ми АГМ. Даже съм ги нарисувала искам да е мъничка, но не мога да избера дали да накрачето, на стъпалото по точно или ниско на корема. Ето я:

Просто искам да е уникална, а и да има някакво значение, да не е просто картинка вурху част от тялото ми без никакъв смисъл.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Monina
    Аз съм решила да си направя, идеята си е моя - инициалите на приятелят ми АГМ. Даже съм ги нарисувала искам да е мъничка, но не мога да избера дали да накрачето, на стъпалото по точно или ниско на корема. Ето я:

Просто искам да е уникална, а и да има някакво значение, да не е просто картинка вурху част от тялото ми без никакъв смисъл.
    И ако след някоя и друга година се разделите? (наистина не ти го пожелавам но се случва...) Тогава няма ли да е тъпо да имаш неговите инициали завинаги особено ако сте се разделили по негова вина?

Не те нападам просто питам защото аз лично не бих го направила

Ами премислила съм го това нещо и няма да го направя защото съм лудо влюбена в него и едва ли не от необуздана обич, ами по - скоро защото той е специален човек за мен и винаги ще бъде в това съм убедена, дори да се разделим, за което съм убедена, че ще се случи, някога (реалистка съм) зная, че няма да съжалявам. Просто не е типична глезотия защото съм "лудо влюбена", заради което го правят някои момичета, породено е от любов, уважение, просто ще е като спомен. Едва ли ще разберете де, може да ме помислите за глуповата за избора ми, но поне отговарям на въпросът ти слънчице.

Град
    Германия
    Ами премислила съм го това нещо и няма да го направя защото съм лудо влюбена в него и едва ли не от необуздана обич, ами по - скоро защото той е специален човек за мен и винаги ще бъде в това съм убедена, дори да се разделим, за което съм убедена, че ще се случи, някога (реалистка съм) зная, че няма да съжалявам. Просто не е типична глезотия защото съм "лудо влюбена", заради което го правят някои момичета, породено е от любов, уважение, просто ще е като спомен. Едва ли ще разберете де, може да ме помислите за глуповата за избора ми, но поне отговарям на въпросът ти слънчице.
    Мерси за отговора
    Според мен тогава не я прави на корема. Представи си колко ще е гадно АКО (пак казвам че не ви го пожелавам защото изгледате мн сладка двойка) се разделите и се омъжиш за друг и бла бла и да носиш детето му а на корема ти да са инициалте на бившия ти...

ДА, права си има логика мерси за съвета наистина няма да е хубаво, а и на евентуалният ми съпруг хаха, чието бебе ще нося едва ли ще му е приятно. А за крачето какво мислиш?

Град
    Германия
    ДА, права си има логика мерси за съвета наистина няма да е хубаво, а и на евентуалният ми съпруг хаха, чието бебе ще нося едва ли ще му е приятно. А за крачето какво мислиш?
    Предполагам че ще е ок ако е някъде на глезена и е малка защото няма да е натрапчиво... По принцип точно за това което ти искаш на крака ми се вижда най-удачно защото няма да се налага мъжът ти (ако имаш друг) да го гледа непрекъснато и да се дразни. Освен това една приятелка на майка ми която е на 50 има татуйровка на глезена и хич не седи смешно или грозно въпреки че е на толкова години. Остави че шанса да се разтегне ми се вижда минимален защото точно на тва място няма как да напълнееш мн или да се сбръчкаш...

Временна - да.
    Постоянна - НЕ ..

Мерси. Добре, че беше ти понеже сигурно щах да съжалявам, защото клонях към коремчето. Когато я направя ще постна снимка. Мерси слънчице.

Град
    Германия
    Мерси. Добре, че беше ти понеже сигурно щах да съжалявам, защото клонях към коремчето. Когато я направя ще постна снимка. Мерси слънчице.
    За нищо Ще ми е интересно да видя снимка като си я направиш

Мхм - Правила съм си временна миналото лято - долу,в дясната страна на кръста две сърца. А като порасна още малко искам да си направя 3 малки звездички от вътрешната страна на китката.

Град
    Страстно село. :D
    Аз искам да си направя истинска на кръста. Емблемата на Гънс енд Роусес. Пушките и розите в кръг. Рокаджиите ще се сетат. Ще видя дали ще навия мамето, ще и кажа и ще видиме. Понеже тя има тату, вероятно ще ме разбере.

Бих си направила истинска.2 ще бъдат-едната на китката а другата на гърба

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си