.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 139
    Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Аз съм си замислила проект за цялото тяло. 6 еднакви татуси на скрити места.
    Обаче има един проблем, аз слушам чалга.
    Направо не знам как ще ми я направят.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Тва беше добро

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Тва беше добро
    Абe малко не разбрах...К'во като слушаш чалга??

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
    Тва беше добро
    Не помня дали беше в тая тема или в друга подобна но някой беше изцепил че татусите и пиърсингите не са за чалгари или нещо от тоя род. Предполагам че за това го каза сега тя за да се подиграе един вид

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ахахаахаха вчера на Созопол какво ми се случии.Гледкам си аз на една серия гривни и разправям на аверката 'ако си направя татус около китката,ще си купя такава да си я крия"..при което продавачката(около 20годишна кифла) ме чува и разправя "Е ТИ КАТО ЩЕ Я КРИЕШ ЗАЩО ЩЕ СИ Я ПРАВИШ?"
    е така: и после смех

имах временна мин лято един китайски йероглиф на лявата ръка между показалеца и палеца.. избрала съм си и за постоянно, но наще не че не ми дават ама.. някво ги е страх че ще ми навреди пък и аз не съм сигурна щото това дет съм си избрала е голямо и е точно на корема.. и може да стане някъф фал

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
    Тва беше добро
    Не помня дали беше в тая тема или в друга подобна но някой беше изцепил че татусите и пиърсингите не са за чалгари или нещо от тоя род. Предполагам че за това го каза сега тя за да се подиграе един вид
    Да, точно тук, в тази тема егоистикал се изрази така.
    И аз я подкрепих.

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Да, точно тук, в тази тема егоистикал се изрази така.
    И аз я подкрепих.
    А пък аз като си пробивах пъпа не ме питаха каква музика слушам Нито пък някой от познатите ми с татуси и пиърси някой ги е питал..
    Аз мисля че тези неща са за хора на които им харесват а не за такива които слушат определен вид музика.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Последния път в студиото си бях оставила плейъра включен,та се чуваше в цялата стая.Като питах пречи ли,пиърсъра каза "щом не е чалга или реге не пречи"

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Последния път в студиото си бях оставила плейъра включен,та се чуваше в цялата стая.Като питах пречи ли,пиърсъра каза "щом не е чалга или реге не пречи"
    Ми аз пък познавам една жена на 50 която слуша САМО класическа музика и си направи татус преди няколко години и никой нищо не и каза...
    Ама то всеки с мнението си все пак

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Е татуса може да изразява всичкоАко си напиша "Пайнер" на гърба,всички ще знаят за ко стаа въпрос...

Супер фен Аватара на j_adore2
    Предполагам,че това е било до човека,който е правил татуировката,а не,че не можеш да си направиш татус,ако слушаш чалга ..Това е адски тъпо ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    Германия
    Е татуса може да изразява всичкоАко си напиша "Пайнер" на гърба,всички ще знаят за ко стаа въпрос...
    Мисълта ми е че не може да се каже че татусите и пиърсите са само за хора които слушат метъл примерно и на всички други не им отива и по-добре да не го правят...
    Глупаво е най-малкото. Ако си направиш нещо стилно което тебе те радва и не е ПАЙНЕР кой ще те пита какво слушаш? Или ако ти видиш някое момиче със супер якия татус и я заговориш да я питаш къде си го е правила или ..де да знам нещо такова и се окаже че тя слуша само и единствено чалга ти ще кажеш че не и отива и вече не те кефи? Винаги съм била против тва разделение на хората според музиката която слушат...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Emo Doll каква е тази безсмилица? ~egoistical започна спор от завист. Защо се намесваш? Какво ти пука каква музика слушаш. Виждаш перфектно, че darla_f е красива и айде...била чалгарка, била кифла..

Аман от комплексарщини. И мен ми се драйфа от чалга-фенове, но те ти прави чест, че казваш на хубавото лошо..

Бих си направила някаква миниятюрне звездичка на корема например.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Нагаждат се към личността...или понякога личността си лепва някфа картинка,дет на момента го е кефилавсъщност на мен ми е все тая понеже те си го носят...аз си нося кфот съм си харесала аз
    свикнала съм да виждам обици и татуси по всякакви създания...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Пфф, в момента всичко е с пиърси/ татуси.
    Преди време бях говорила с една съученичка за татуси. Аз й казах, че си имам специална идея, със специални символи, които само аз ще си знам какво означават... и мисля да си го правя някъде по гърба, където няма да се вижда от всеки, а тя се изцепи, че така е тъпо, защото никой не го виждал, пхахахахах...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Emo Doll каква е тази безсмилица? ~egoistical започна спор от завист. Защо се намесваш? Какво ти пука каква музика слушаш. Виждаш перфектно, че darla_f е красива и айде...била чалгарка, била кифла..

Аман от комплексарщини. И мен ми се драйфа от чалга-фенове, но те ти прави чест, че казваш на хубавото лошо..

Бих си направила някаква миниятюрне звездичка на корема например.
    Не съм казвала, че е грозна!
    Казах, че роклята и не ми харесва и е в стил чалга-фен. Съжалявам, че си изказвам мнението, явно вече това се смята за избиване на комплекси.

Град
    на стола
    ^ Не е за това. Просто е супер неприлично да се изцепваш така, без някой да те е питал. Като не те натискат, просто не звъниш. Темата е за татуси, не на кого роклята е в стил 'чалга феннннн'.

Мега фен
    Абее, яя, нямам нужда от покана, за да си изказвам мнението. Върви си поркай там и не се занимавай с мен.

Град
    на стола
    Абее, яя, нямам нужда от покана, за да си изказвам мнението. Върви си поркай там и не се занимавай с мен.
    А ако кажа, че и аз си изразявам мнението?
    А поркането го остови и внимавай повече какво и на кого говориш, защото не съм някоя мърла от кофата, на която ще се пънеш. И изобщо не си прави труда да ме храниш и да повтаряш все едно и също(поркане... поркане... бла блааа). Поне веднъж си замълчи, ще видиш, че ще ти стане и на теб добре. От злоба можеш да се задавиш.

ЕДИТ: Ако ще ме псуваш или ти се излага повече, айде пиши ми го на ЛС, че едва ли на другите им се четат още от глупостите ти.

Мега фен
    Аз злобна не съм, ама едно не разбирам-как момиче на 14 години ще си слага пиърси по цялото тяло и ще се напива?!?
    А и в Кофата не седя вече...
    От злоба може и да се задави някой човек, ама от алкохол най-много се задавя.

Град
    на стола
    Аз злобна не съм, ама едно не разбирам-как момиче на 14 години ще си слага пиърси по цялото тяло и ще се напива?!?
    Скъпо сбъркано фъкин' емо поузър гърл,

къде кога и защо съм писала, че съм се напивала? Употребявам БИРА, бирааааа. А пиърси ако искам ще си слагам, теб слабо те грее. ;p

И аз не мога да разбера как едно 14 - годишно дете може да е толкова кухо. Аз поне ще се задавя с бира, но ти със собствената си злоба. И всичко, защото не знаеш кога да млъкнеш.

Както и да е... не ми се занимава, пиши си още, през звездите ми е. (:

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Скъпо сбъркано фъкин' емо поузър гърл,

къде кога и защо съм писала, че съм се напивала? Употребявам БИРА, бирааааа. А пиърси ако искам ще си слагам, теб слабо те грее. ;p

И аз не мога да разбера как едно 14 - годишно дете може да е толкова кухо. Аз поне ще се задавя с бира, но ти със собствената си злоба. И всичко, защото не знаеш кога да млъкнеш.

Както и да е... не ми се занимава, пиши си още, през звездите ми е. (:
    Хахх, как ли пък не съм "сбъркано фъкин' емо поузър гърл".
    Това, че никът ми е Емо Дол, нито означава, че съм имо, нито, че съм позьорка. :P
    Докато твоя ник го свързвам с куче---->кучка.
    Аз куха не съм, нито ти, нито Петко, нито Драганчо, всеки има сиво вещество в чутурата си, ама не всеки знае как да го използва.
    Това, че изразявам лично мнение, не означава, че изливам злобата си.
    Просто съм искрена, не гъжелизка като почти всички тук и навсякъде.

Град
    Okinawa
    Забелязала съм,че постоянно парадираш с това "колко умна и над другите по сиво вещество си" ама нещо не умееш да го показваш много достоверно.
    В стремежа си да защитаваш и да се харесаш на 'татуистката' се излагаш много и ставаш смешна...
    И е малко тъпо да говориш за искреност и за това , че не си 'гъзелиска' ..
    Така че моя съвет е да се поспреш малко и да не се ежиш толкова..щото то тука във форума е лесно
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен
    Повярвай ми, и в живота не е по-различно, но там хората уважават това мое качество, за разлика от тук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си