- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какъв метъл слушате?
Heavy metal
Power metal
Thrash metal
Black metal
Death metal
Glam metal
Speed metal
Progressive metal
Nu metal
Symphonic metal
Doom metal
Metalcore
Industrial metal
Alternative metal
Post-metal
NWOBHM
Не слушам метъл
Eми...Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Това по принцип не са ли подстилове?![]()
Аз слушам предимно хеви, траш, готик, ню, хард кор и бляк Метал.
Гласувах за хеви метала![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Е фолк на какво да е подстил?
Разбирам фюнеръл дуум, примерно, ама...
А разликата между мелодет и дет е приблизително колкото между рок и пауър метъл ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Alternative,Nu,Gothic,Symphonic&Black
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
NU/NEO/NEWMETAL(kakto iskate)-KoЯn,LIMP BISKIT,LINKIN PARK,GUANO APES...
INDUSTRIAL METAL-STATIC X samo
CHRISTIAN METAL-P.O.D.
ALTERNATIVE METAL-STAIND,DROWNING POOL...
mejdu durgoto NWOBHM ozna4ava New Wave Of British Heavy Metal
ama ne znam predstaviteli misulta mi e 4e nqkoi moje da slu6a takava muzika i da ne znae![]()
otdelno LINKIN PARK SA NU/NEO/NEWMETAL do METEORA ot tam natatuk ne me vulnuva ama v wikipedia-ta na numetal muzikata gi ima v spisaka to4ka po vuprosa
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
що няма мелодет?
пс- мелодет,фолк,пауър,траш,хев и...и т.н![]()
Не всичките им песни до Метеора са ню метъл. Пък и Hybrid theory означава "теорията за хибридността" - това е коренът на музиката,към която са се стремяли.Първоначално написано от blader
Аз също отбелязах ню метъл,но ако можеше по няколко отговора едновременно,щях да кликна и на алтернативен метъл,метълкор,хеви метъл и симфоничен метъл. Иначе харесвам и мелодичния дет и фолк метъла.
само да питам slipknot и disturbed метъл групи ли са и ако да кфи ? :щот не сам запознат мноу с тия работи просто си слушам 5-6 отбрани парчета и от 2те групи не сам чак фен
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
+1Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Zabraveni me4ti,pogrebani v sulzi,spomeni bolezneni,potunali v luji...
The score of my soundtrack is written by blood,music of suicide written in red... where I'm lying there's just nothing than my dust... Forgotten, sad, miserable shit ...
Най-много обичам Folk и Battle Metal, но тъй като ги няма в анкетата гласувах за Power Metal
Гласувах за heavy,защото предимно този стил преобладава в winamp-a ми. Но слушам много и thrash,black и death
Сега слушам основно метълкор, ама по првинцип всичките метъл стилове ме радват
..никакъв![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Бива ли такаПървоначално написано от `noтhИng...
![]()
Гласувах за death, ама иначе също gothic, nu, heavy
Еееей никой друг не е гласувал за прогресив. Пак оставяте по-слажната и музикална музика на много заден план.![]()
Почти всякакъв, но най тача мелодет, викинг и фолк метъл.![]()
You are broken, I can fix you...
и аз си седя сам воин за(д) дуумаПървоначално написано от Мо6no
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
а едно време ме посъветва да не се захващам с него, хъхъ ;DПървоначално написано от ScionOfStorm
ами никой като не е гласувал за пост-метъла, а ?:]
п.с. все още няма готик..
хъхъ..
Тука само бруталисти се навъдиха.![]()
С риска да прозвучи тъпо....ООООО БОЖЕ ИМА ТОЛКОВА МНОГО МЕТЪЛ СТИЛОВЕ!!!!!
На мене сичкото ми е като едно![]()
Са сигурно ше кажете тъпа чалгарка или нещо от сорта и да наполвина сте прави да слушам чалга но не основно..
Уважавам музикалния избор на всеки но заклевам се за първи път виждам колко много стилове има тфа и ми се струва безмислено защото няма особена разлика
Почети малко из нета с какво се характеризира всеки метъл-стил и тогава прави заключения дали всичко е еднакво.Първоначално написано от fear.com
![]()
az glasuvah za black.. makar 4e slu6am po4ti vsqkakuv samo da e po-teji4uk i da ne e nqkuf izmislen takuv..![]()
Фен съм на класическия heavy metal![]()
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock 'n' roll