.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Коя е подходящата възраст?....

Сигурно има още много такива теми..ама аз да питам..sry предварително....та коя е подходящата възраст да правиш секс?? .....ще кажете когато си готова..ноо..не съм мн съгласна..в смисъл тука чета някви момичета на по 12 години и вече са правили секс....не съм съгласна...та аз с1м на 14 години и се 1-ви път се целувах преди 1 месец..и се чуствах малка...
    сори пак..ако някаде из форума има такава тема
    She's got the passion
    That girl is dangerous
    Better be careful
    That girl is dangerous
    Beautiful Hard way
    That girl is dangerous
    She's dangerous..

Голям фен
    Еми като толкова много ти се прави-прави
    защо питаш нас,за това не се дават съвети
    въпреки че за твоята възраст не е много нормално
    но това си е твоя работа,действай си, ти си знаеш
    това си е твоето тяло и ти решаваш!

Ами как да не кажем "когато си готов/а", когато си е точно така.В този форум например има хора, които са правили секс на 13, други на 14, други на 16 или 17, а някои след 20.Първите може да са го направили от любопитство, не защото са се чувствали готови...Истината е точно такава - когато усетиш, че искаш да го правиш и най-важното има с кой, направи го.В никакъв случай недей, само и само да не останеш по-назад.Не слушай "приятелките" си ако ти казват, че е време и те отдавна са го правили.Реши сама за себе си.

P.S.

Въх кви глупости изписах.... Започвам да се изумявам от себе си..

ako se 4ustva6 gotova i go iska6 pak i se se razvila dostata4no napravi go

аааее слушайте ся внимателно... цял живот секс ще има да праите та чак да ви писне ще има и да ви духат и да духате и да сте щастливи че сте праили секс и нещастни от някоя спънка и прочие.... когато искате го правете ама поне мислете с главите си (тея на раменете) щото после има теми кфо да правя .... най-добре е да изчакате да съберете малко акъл и тогава - т.е. да станете поне на 17-18 и тогава ..... който не е съгласен да се сърди на родителите си че не са го пуснали да се чифтосва като е бил на две .........

Град
    Paradise
    Em to4no 15 osobeno ako gadjeto ti e na 17

Цитирай Първоначално написано от 6iroka_usmivka
    аааее слушайте ся внимателно... цял живот секс ще има да праите та чак да ви писне ще има и да ви духат и да духате и да сте щастливи че сте праили секс и нещастни от някоя спънка и прочие.... когато искате го правете ама поне мислете с главите си (тея на раменете) щото после има теми кфо да правя .... най-добре е да изчакате да съберете малко акъл и тогава - т.е. да станете поне на 17-18 и тогава ..... който не е съгласен да се сърди на родителите си че не са го пуснали да се чифтосва като е бил на две .........
    Ей тва е.

Голям фен
    Напълно съм съгласна

Цитирай Първоначално написано от rozova_lady
    Еми като толкова много ти се прави-прави
    защо питаш нас,за това не се дават съвети
    въпреки че за твоята възраст не е много нормално
    но това си е твоя работа,действай си, ти си знаеш
    това си е твоето тяло и ти решаваш!

НЕ съм казвала че ми се прави!!!....вие лудили сте???...Просто ми е инт. дали аз нещо не съм наред.... ...в смисъл че момичетата по на 11-12 правят те не са ясно още къде се намират ама секс тръгнали да ми правят!...просто ми е адцки смешно!....и просто питам дали и вие сте на същото мнение!ТВа е не че искам
    She's got the passion
    That girl is dangerous
    Better be careful
    That girl is dangerous
    Beautiful Hard way
    That girl is dangerous
    She's dangerous..

Град
    Ин дъ мидлъ ъф Ноуер
    нз аз си бях поставил за цел да стане преди да навърша 16 някак си ми хрумна е сега съм горд със себе си но ти си момиче тъй че не се притеснявай когато и да ти скимне винаги ще се намерят 3ма 4-ма а виж при нас колко е тегаво то не са планове то не са безкрайните излизания с тъпите и лигави приятелки а и са казали хората за всеки влак си има пътник
    OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Ами как да не кажем "когато си готов/а", когато си е точно така.В този форум например има хора, които са правили секс на 13, други на 14, други на 16 или 17, а някои след 20.Първите може да са го направили от любопитство, не защото са се чувствали готови...Истината е точно такава - когато усетиш, че искаш да го правиш и най-важното има с кой, направи го.В никакъв случай недей, само и само да не останеш по-назад.Не слушай "приятелките" си ако ти казват, че е време и те отдавна са го правили.Реши сама за себе си.

P.S.

Въх кви глупости изписах.... Започвам да се изумявам от себе си..
    Съгласната съм с любимия ми аватар.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от Дебеличко,тъпо момченце98
    аз съм още девствен а съм на 10
    Еее, може ли пък ти на 10 да си девствен...Навлизаш във възраст, в която вече секса не е същия...Изтървал си си хубавите годинки...

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Цитирай Първоначално написано от Дебеличко,тъпо момченце98
    аз съм още девствен а съм на 10
    Еее, може ли пък ти на 10 да си девствен...Навлизаш във възраст, в която вече секса не е същия...Изтървал си си хубавите годинки...
    да е сладур как си можал такава фатална грешка да направиш е

Град
    Ямбол
    Значи секс трябва да правиш точно на 15 Февруари когато си на 17 За предпочитане е между 19:34 - 21:57 Нито минутка по-късно - края ще е фатален !!!!!!
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

I az mislq che vuzrasta e 16,17 naistina ti trqbva da si reshish no lichno az sum na tova mnenie

Град
    DreamLand =)
    6iroka_usmivka написа:

+1
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

Ами според мен всеки има различни разбирания за това.Аз съм на 13 и въобще не се и замислям да правя секс на моите години.Както беше написал някой тук...Цял живот имаме пред себе си.Аз лично мисля че ще изчакам поне още 2,3 а може би и 4 години.А за тези които го правят на 12...да има ги и познавам такива и да ви кажа никой не им се възхищава или им завижда, но както казах всеки има свои разбирания...Това е прекалено вайно нещо според мен и не трябва да се прибързва ако не си готов!

Не сте ли се замисляли, че когато започне менструалният цикъл на едно момиче, то тогава може да забременее, е разбира се, това не значи че всяко момиче е готово да прави секс след първия си цикъл. Да не говорим, че на мен ми дойде за първи път в 5-ти клас (е, какво, не смятам, че тогава съм била за секс).
    При всяко момиче е индивидуално, някои се развиват по - късно (и физически, и психически), така че е въпрос, и на физическо, и на прихическо развитие ....
    Малко се пооплетох, за което се извинявам, но аз така го разбирам.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

^^^^^^^^^^^^^^^

точно тва си е мн важна стъпка тъй че мислете...

Повече от фен Аватара на LDto

и аз мисля така :P :P :P

Много е просто!

За момчетата : Колкото по-рано толкова по-добре!

За момичетата : Колкото по-късно толкова по-добре!

Град
    Hidden Village of Konoha
    Според мен - 16+
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Най-подходящата възраст е, когато и двамата партньори са сигурни, че са готови ... Все пак не забравяйте, че може да са на по 20 и пак да са тъпи кат галоши и да не знаят кво правят ...

Град
    Ин дъ мидлъ ъф Ноуер
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Много е просто!

За момчетата : Колкото по-рано толкова по-добре!

За момичетата : Колкото по-късно толкова по-добре!
    You're the man !!!
    OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си