- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя е подходящата възраст?....
"Когато си готов"-эвучи добре,но эабеляэвам,че доста 12-13-годишни момичета твърдят,че са готови.Така че тва отпада.
По-скоро,когато си достатъчно обраэован в тая област,демек имаш нужната сексуална култура,а не да се иэебеш и после да пускаш теми иэ форумите "Бременна ли съм???" и подобни. ;]
А,и нещо друго-момиче или момче да прави секс на 13-14-това е смешно и дори жалко.Това са деца.
[size=7][b][u]fosse cos
От физиологична гледна точка между 18 и 21 е най-добре да започне половия живот на 1 човек, независимо дали е мъж или жена.
Мисля, че "когато си готов" и "имаш нужната сексуална култура" са свръзани, или поне при мен е така :Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Да,така е.Първоначално написано от Impossible`Is`Nothing
Но повечето като кажат "Готов\а съм", имат предвид "Ебе ми се,та две не виждам"-эа тва говорех. :Д Эатова го иэключих.
[size=7][b][u]fosse cos
Винаги съм си го мислел и продължавам да си го мисля, че за момичетата 16+ е идеалната възраст. Най-много до 18, защото после почват да ги избиват комплекси, че не са го правили и т.н. Така че според мен 16-18 години е най-доброто време. Тогава вече сте узрели и умствено и физически, за да се насладите на секса, както трябва, а и не се налага да ви се обясняват елементарни неща за контрацепция
Хех най-накрая да видя разумно мислищи хора![]()
....
She's got the passion
That girl is dangerous
Better be careful
That girl is dangerous
Beautiful Hard way
That girl is dangerous
She's dangerous..
za dne6noto vreme 10+ako izdarvi6 dotogava zna4i si geroi![]()
Лично за мен е нормално м/у 17-18 ...Ама това си е мое мнение...Повечето сега го правят на твоите и моите години /аз също съм на 14/ за да са модерни...
![]()
Точно.Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
+1Първоначално написано от Janeta_
![]()
Quod me nutrit,me destruit!
Първоначално написано от Кучка с поличка
![]()
![]()
![]()
Да има такива теми и моето мнение е, че няма подходяща възраст. Както ти каза 12 годишните го правят, но това не значи, че и ти трябва.
Няма точно определена възрастза започване на полов живот
![]()
п.с.. Не се безпокой няма да умреш девствена, живота преебава всички
Голям размер на картинката! /machoka/
15-16![]()
+1Първоначално написано от 6iroka_usmivka
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
azz biH kazaLa 16 normalno![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
За предпочитане е когато тялото ти е готово (не на 12)
А като заговорихме за 12 годишното момиче,реших,че ще ви е интересно-имах една съученичка,която се беше ебала на 8 г. с някакъв 19 годишен![]()
пИдУфил.Първоначално написано от fenkatakrisi952
Първоначално написано от plmn``
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The game I'm in doesn't take any prisoners,
Just casulties.
Бях в трети клас.... а връзката ни беше толкова красива и искрена.....Първоначално написано от plmn``
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The game I'm in doesn't take any prisoners,
Just casulties.
Първоначално написано от craig_david_the_best
![]()
![]()
![]()
На 17,18 години
Тогава,когато мислиш.че си готов :P
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Първоначално написано от bibi_bibi
когато ти дойде времето, не бързай![]()
http://eroticabukovlak.bulboard.com/
Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.