.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен
    Град
    София
    "Когато си готов"-эвучи добре,но эабеляэвам,че доста 12-13-годишни момичета твърдят,че са готови.Така че тва отпада.
    По-скоро,когато си достатъчно обраэован в тая област,демек имаш нужната сексуална култура,а не да се иэебеш и после да пускаш теми иэ форумите "Бременна ли съм???" и подобни. ;]
    А,и нещо друго-момиче или момче да прави секс на 13-14-това е смешно и дори жалко.Това са деца.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    От физиологична гледна точка между 18 и 21 е най-добре да започне половия живот на 1 човек, независимо дали е мъж или жена.

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    "Когато си готов"-эвучи добре,но эабеляэвам,че доста 12-13-годишни момичета твърдят,че са готови.Така че тва отпада.
    По-скоро,когато си достатъчно обраэован в тая област,демек имаш нужната сексуална култура,а не да се иэебеш и после да пускаш теми иэ форумите "Бременна ли съм???" и подобни. ;]
    А,и нещо друго-момиче или момче да прави секс на 13-14-това е смешно и дори жалко.Това са деца.
    Мисля, че "когато си готов" и "имаш нужната сексуална култура" са свръзани, или поне при мен е така :

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Impossible`Is`Nothing
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Мисля, че "когато си готов" и "имаш нужната сексуална култура" са свръзани, или поне при мен е така :
    Да,така е.
    Но повечето като кажат "Готов\а съм", имат предвид "Ебе ми се,та две не виждам"-эа тва говорех. :Д Эатова го иэключих.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Винаги съм си го мислел и продължавам да си го мисля, че за момичетата 16+ е идеалната възраст. Най-много до 18, защото после почват да ги избиват комплекси, че не са го правили и т.н. Така че според мен 16-18 години е най-доброто време. Тогава вече сте узрели и умствено и физически, за да се насладите на секса, както трябва, а и не се налага да ви се обясняват елементарни неща за контрацепция

Хех най-накрая да видя разумно мислищи хора ....
    She's got the passion
    That girl is dangerous
    Better be careful
    That girl is dangerous
    Beautiful Hard way
    That girl is dangerous
    She's dangerous..

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    za dne6noto vreme 10+ako izdarvi6 dotogava zna4i si geroi

Лично за мен е нормално м/у 17-18 ... Ама това си е мое мнение...Повечето сега го правят на твоите и моите години /аз също съм на 14/ за да са модерни...

Цитирай Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
    Лично за мен е нормално м/у 17-18 ... Ама това си е мое мнение...Повечето сега го правят на твоите и моите години /аз също съм на 14/ за да са модерни...
    Точно.

Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Според мен - 16+
    +1
    Quod me nutrit,me destruit!

Цитирай Първоначално написано от Кучка с поличка
    ми 12+ за мен макар че аз бях на 9.... но беше много красива и искрена вразка

Да има такива теми и моето мнение е, че няма подходяща възраст. Както ти каза 12 годишните го правят, но това не значи, че и ти трябва.
    Няма точно определена възраст за започване на полов живот

п.с.. Не се безпокой няма да умреш девствена, живота преебава всички
    Голям размер на картинката! /machoka/

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от 6iroka_usmivka
    аааее слушайте ся внимателно... цял живот секс ще има да праите та чак да ви писне ще има и да ви духат и да духате и да сте щастливи че сте праили секс и нещастни от някоя спънка и прочие.... когато искате го правете ама поне мислете с главите си (тея на раменете) щото после има теми кфо да правя .... най-добре е да изчакате да съберете малко акъл и тогава - т.е. да станете поне на 17-18 и тогава ..... който не е съгласен да се сърди на родителите си че не са го пуснали да се чифтосва като е бил на две .........
    +1
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Повече от фен
    azz biH kazaLa 16 normalno
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

За предпочитане е когато тялото ти е готово (не на 12 )
    А като заговорихме за 12 годишното момиче,реших,че ще ви е интересно-имах една съученичка,която се беше ебала на 8 г. с някакъв 19 годишен

Цитирай Първоначално написано от fenkatakrisi952
    За предпочитане е когато тялото ти е готово (не на 12 )
    А като заговорихме за 12 годишното момиче,реших,че ще ви е интересно-имах една съученичка,която се беше ебала на 8 г. с някакъв 19 годишен
    пИдУфил.

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Цитирай Първоначално написано от Дебеличко,тъпо момченце98
    аз съм още девствен а съм на 10
    Еее, може ли пък ти на 10 да си девствен...Навлизаш във възраст, в която вече секса не е същия...Изтървал си си хубавите годинки...
    The game I'm in doesn't take any prisoners,
    Just casulties.

Цитирай Първоначално написано от Кучка с поличка
    ми 12+ за мен макар че аз бях на 9.... но беше много красива и искрена вразка
    Бях в трети клас.... а връзката ни беше толкова красива и искрена.....

The game I'm in doesn't take any prisoners,
    Just casulties.

Цитирай Първоначално написано от craig_david_the_best
    Цитирай Първоначално написано от Дебеличко,тъпо момченце98
    аз съм още девствен а съм на 10
    Еее, може ли пък ти на 10 да си девствен...Навлизаш във възраст, в която вече секса не е същия...Изтървал си си хубавите годинки...

На 17,18 години

Тогава,когато мислиш.че си готов :P
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi
    На 17,18 години

когато ти дойде времето, не бързай
    http://eroticabukovlak.bulboard.com/
    Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си