- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забременяване чрез секс, 2 дни след Ескапел?
Здравейте .. за начало се извинявам на всички, които мислят, че въпросът ми е банален :P Правих секс с гаджето си без презерватив, той свърши извън мен, но аз въпреки всичко на следващия ден взех Ескапел. 2 дни след като го бях взела, пак правихме секс без презерватив и той пак свърши извън мен. Закъснява ми с няколко дни. Възможно ли е да съм бременна?![]()
![]()
![]()
Щом не е свършил в тебе не се притеснявай
просто е глупаво и излишно![]()
Преди да се изхварли има нещо наречено екулационна течност,която садържа минимален брой сперматозойди,но и те са достатъчни да оплодят яйцеклетка,така че шансът да си бременна не е изключен. Разбира се без презарватив секса е много по-хубав,но все пак трябва да се взимат мерки,за да не се забременява и да няма нежелани бебчета.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
А защо го правихте пак без презерватив!??! .. Малоумна ли си или какво?! .....................................
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Предеякулационна*** ...Първоначално написано от sexy_baby_originale
Да де исках да кажа същото![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Честито бебе![]()
![]()
![]()
![]()
Дала си толкоз пари за Ескапел и пак си го правила без презерватив ?! Ама ти наистина си малоумна.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Мисълта ми е друга .. възможно ли е 2 дни след като пих Ескапел и след като го правихме пак, да забременея?
Въпреки че той не свърши в мен.. ?![]()
Прочети мненията по гореПървоначално написано от In4eto_92
![]()
Предеакулационна течност слънце, предеакулационна течност ...........
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ами ти защо не помисли за това преди да правите секс ОТНОВО без презерватив, ами се замисляш чак сега, когато ти закъснява?Първоначално написано от In4eto_92
Всичко е възможно, въпреки че шанса е малък. Пожелавам ти всичко да е наред и следващия път мисли ПРЕДИ да направиш нещо.
P.S. Възможно е да ти закъснява от хапчето, но все пак нищо не ти пречи да си направиш един тест.
Съгласна съм с sexy_baby_originale.
Добре де, щом предишния път си се притеснила и си взела Ескапел, защо не си помисли дали искаш още един път да имаш притеснения и да се тровиш с хапчета?
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Aма то на мен си ми закъсняваше и преди да го направим ...![]()
Малко вероятно да си бременна, но за успокоение направи един тест 7 дни след половия акт и ще разбереш.
Успех!
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Благодаря..![]()
Разбира се, че е възможно!! .. Ти като пи Ескапел изобщо чете ли му листовката? Там е отговора на въпроса ти. Ясно си пише, че след като го изпиеш, то може да предотврати само този акт .. Ескапел не помага при следващ полов акт без предпазни средства, независимо след ден, два или седмица. Ако не си пазсиш листовката мога да ти цитирам точно тази част, за да се убедиш. : ) Аз си я пазя просто за всеки случай ..Първоначално написано от In4eto_92
92-ри набор-кухи леики бол.
[size=7][b][u]fosse cos
Не ме причислявай към повечето ако обичаш ....![]()
Възможно е, да. Ама след като не е свършил в теб, шанса е малък.Първоначално написано от In4eto_92
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Това към мен ли беше?Първоначално написано от mishaaaaa
Ако да-не говорех эа теб,а эа авторката,но като нея има много.Отвори бутилка шампанско или ако нямаш,поне една бира и си пийни по повод на тва,че не спадаш към тях. :Д
[size=7][b][u]fosse cos
Защо изобщо си пила Ескапел, като той не е свършил в теб? Било е ненужно. Вземете ползвайте презерватив.
Първоначално написано от krem4et0
моля не задръствайте "мозъците" на дИцата...Още не е вкарана думата "презерватив" в техните главици...
пффф заради такиз индивиди като тебе казват че всички дет сме около твойта възраст сме ебаси кухите...Вземи прочети нещо по въпроса и тогаз прави секс...Плюс това по биология ако си отвориш учебника ти гарантирам че няма да умреш...Тъпо дИте...
ето това е коментарПървоначално написано от scoobydors
за толкова пари да си беше взела една чанта с противозачатъчни за доста дълго време
Добре, наистина що за глупости правите? Правила без презерватив, шашнала се, пила хапчета и след 2 дни пакТо не че е трябвало и първия път да пие нещо, но хайде. Ама втория път защо? За тия 30 лв щяхте да си купите презервативи за 1 година напред или нормални противозачатъчни за поне 2 месеца напред и да не се шашкаш. И стига сте дрънкали за тая предеякулационна течност. От нея не може да се забременее. И да има 5-10 мършави сперматозоида в нея те не могат да стигнат сами и да оплодят яйцеклетка. По тоя начин се забременява от това, че много пъти момчето неусетно се изпразва в някаква степен вътре и оттам идва истинския риск. И щом не знаете тия елементарни неща недейте прави секс без предпазни мерки. И, не, не си бременна. На-вероятно ти закъснява от хапчето или просто, защото си ти е нередовен по принцип или защото си се шашнала. Ама какво ли обяснявам на недорасли лапета дето се имат за най-големия капацитет във всичко и само питат, но не слушат какво им се казва след това