- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гумени тръбички за плетене на СКУБИ ДУ
mnogo blagodaria az probvah i s prejda!Stava mnogo iako oba4e az 6e probvam da si kupia ot Jumbo![]()
мм много са готини ,аз имам цяла торба и са супер готини .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ами всъщност не знам за други градове но за Пловдив току що разбрах че имало в БижулендВзимам чувал и отивам да купувам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да в бижуленд пловдив ги има..1 връзчица е 10 ст...на мен не ми хар лично,защото мн лесн осе мърсят и псоле потъмнява и няма чистене..иначе е яко![]()
ами всъщност тия от Бижуленд аз си накупих 50 такива ама много трудно се угъват!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imah takiva ot germaniq absoliutno sashtite super mn i iz4eznaha .. i az mogo tarsq ama ne sam vijdala
Първоначално написано от meche95
Има , само че сега се сетих че не са гумени ами са плетени .
Защо му викате "Скуби Ду" като се казва само "Скуби"
![]()
![]()
![]()
I ♥ to mix and make HoUsE_MusiC !
I ♥ HoUsE_MusiC !
А ТИ ЗАЩО ЪПВАШ СТАРИ ТЕМИ ?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
В почти всяка галантерия има![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
В Бургас има на няколко места...в бижуленда ж центъра до паоло ботичели има от плътните,в Джъмбото има от прозрачните и имаше и на още едно място,но не се сещам къде бешеА ако някой може да ми помогне...мога да плета само обикновения вид,а тези които са на кръг и на диагонал не знам как,ако някой знае плс кажете ми
![]()
2008.
Hostis Honori Invidia