.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

ходих на гинеколог за бяло течение но...

та отидох и ми предписа някви прахчета които трябвало да ги разредя в половин литър вода всяка вечер(вместо да ползвам интимни гелове и други) и някакъв мехлем да се мажа..обаче забравих да питам кога да си ги взема..щото тя взе проба и я занесох в лабораторията за излседване и каза петък да отида за резултата(оная от лабораторията пък каза сряда..все тая)и се чудя да изчакам ли 2 дена за да видя кви са резултатите да не вземе да ми предпише нещо друго или да ги купувам???

Cruel Intentions

По-добре изчакай,за 2 дни нщ няма да ти стане.

Град
    Bucharest, Romania
    хм....ми и аз така си мисля да изчакам обаче ако иска да види за тези 2 дена с тези лекарства дали има ефект?и като й кажа че не съм ги купувала?щото тя едва ли щеше да ми предпише нещо преди да види излседванията освен ако не искаше да види как върви?и аз не знам..но пък не искам да хвърлям пари на вятъра..а майка е на работа днес вечерта и утре сутринта..и най вероятно ще разбере утре следобяда че съм ходила(тя беше против това да отида за бялото течение)за да видя тя кво мисли по въпроса уф нз..други мнения?

Cruel Intentions

Мега фен
    Град
    София
    Нямаш ли телефон на гинеколожката ?
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Bucharest, Romania
    не..забравих да го запиша..а и си мислих ч еповече няма да ми с еналага да ходя аз утре може да намина през личната ми лекарка ама тя дали ще знае дали трябва или не?

Cruel Intentions

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Предполагам, че ще знае.

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Мега фен
    Град
    София
    Според мен,щом ти ги е предписала медикаментите,эначи трябва да си ги вэемеш и да эапочнеш да ги пиеш и да се мажеш.Ако е трябвало да иэчака реэолтатите от иэследванията,эа евентуална диагноэа,нямаше предварително да предпише лекарства. ;]
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Разходи се до гинеколожката

Следващия път просто записвай телефона и питай внимателно как, кога и колко

Saatana vittu perkele hate crew!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си