.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Разлях топла кола маска. Съвет, бързо!

С какво се чисти това чудо?
    Значи греех си кола маската, защото в указанията пишеше да я сложа на котлон (аз сложих на ниска температура), и когато почна да пуши (паралелно с това се и размириса отвратително гадно) реших да я махна от котлона и да я сложа на другия котлон, за да изстине по-бързо. Е да, ама не съобразих че формичката в която е кола маската (кола маската е на Jankar, стуудена, във една формичка която е като фолио) е нестабилна и разлях малко на печката. Много бързо засъхна и сега не знам с какво да го изчегъртам! За капак кърпата, с която държах формичката се изцапа и тя и просто не знам какво да правя. Баща ми ще ме убие като види какво се е случило. На всичкото отгоре всичко смърди отвратително. Иде ми да се самоубия.
    В указанията пише че със спирт се почиствали отстатъците от кола маска, но няма нищо такова, поливах със спирт, но сео каза че трябва да чегъртам.. имате ли някакви идеи. О.о Не знам какво да правя, хем е смешно, хем ми е нелепо, просто не знам. Давайте някакви идеи че ще откача тука. Освен това кола маската е на дебел слой разлята, адски нелепо. Всичко е в кола маска, има и някакви други дребни поражения, но главно ме интересува как цялостно да почистя от печката. Пекчата даже не е наша (тя е няква oldschool бяла печка с черни котлони), защото с татко живеем на квартира. Направо..

пп. кола маска вкъщи вече не! освен студена.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Ми за смърденето - отвори прозорците и проветри и напръскай с дезодорант. А иначе пробвай кърпата да е изпереш на ръка, но не със сапун или прах за пране, а с тест или веро за чинии. При мене всичко така се изчиства и накрая я пусни у пералнята. А за котлона, незнам какво да ти препоръчам - опитай с телена четка да чегърташ.

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Бе тя топлата кола маска се слага в топла вода за да се затопли, а не я пльосваш на котлона...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Бе тя топлата кола маска се слага в топла вода за да се затопли, а не я пльосваш на котлона...
    Не съм я пльоснала! А и не знам кво е тва водна баня, в указанията пишеше че може и във формичката да си седи, докато е на котлона, не съм я вадила от формата о.0 Тъпото беше че разлях, иначе нямаше да имам проблеми, нещата си вървяха добре (поне така мислех)

Сега тва което е разлято е твърдо като камък. Направо.. не знам ><

А станалото станало де, ще се радвам на още съвети, то е ясно че в момента и аз си скубя главата о.0

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ами ако полееш малко нещо мазно?олио или зехтин но пък щом със спирт не е станало..

Cruel Intentions

Аз имам предвид, че все пак тя е в пластмасова опаковка, и е близко до ума, че не се слага направо на котлона, то нали ще се разтопи... иначе разбира се, че ще е във формичката, но не се слага направо на горещия котлон...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Полей с гореща вода, може да стане...
    Или чегъртай с нещо... Друго не знам какво ще помогне.

Голям фен

Re: Разлях топла кола маска. Съвет, бързо!

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    С какво се чисти това чудо?
    Значи греех си кола маската, защото в указанията пишеше да я сложа на котлон (аз сложих на ниска температура), и когато почна да пуши (паралелно с това се и размириса отвратително гадно) реших да я махна от котлона и да я сложа на другия котлон, за да изстине по-бързо. Е да, ама не съобразих че формичката в която е кола маската (кола маската е на Jankar, стуудена, във една формичка която е като фолио) е нестабилна и разлях малко на печката. Много бързо засъхна и сега не знам с какво да го изчегъртам! За капак кърпата, с която държах формичката се изцапа и тя и просто не знам какво да правя. Баща ми ще ме убие като види какво се е случило. На всичкото отгоре всичко смърди отвратително. Иде ми да се самоубия.
    В указанията пише че със спирт се почиствали отстатъците от кола маска, но няма нищо такова, поливах със спирт, но сео каза че трябва да чегъртам.. имате ли някакви идеи. О.о Не знам какво да правя, хем е смешно, хем ми е нелепо, просто не знам. Давайте някакви идеи че ще откача тука. Освен това кола маската е на дебел слой разлята, адски нелепо. Всичко е в кола маска, има и някакви други дребни поражения, но главно ме интересува как цялостно да почистя от печката. Пекчата даже не е наша (тя е няква oldschool бяла печка с черни котлони), защото с татко живеем на квартира. Направо..

пп. кола маска вкъщи вече не! освен студена.
    Cif ще помогне сигурна съм

Аз имам предвид, че все пак тя е в пластмасова опаковка, и е близко до ума, че не се слага направо на котлона, то нали ще се разтопи... иначе разбира се, че ще е във формичката, но не се слага направо на горещия котлон...
    неее, не е пластмастова, но карай, мерси и за критиките, и те са полезни..
    разля се течността във формичката когато се пробвах с една кърпя да преместя, но явно не ми беше много добре координацията че полях печката (и себе си даже леко опръсках) .. но както и да е!

аз да бягам да търся циф, а първо ще го разбия доколкото успея...

Би трябвало да се изчисти с Cif или обезмаслител..

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

Голям фен
    неее, не е пластмастова, но карай, мерси и за критиките, и те са полезни..

аз да бягам да търся циф, ама първо ще го разбия доколктоо успея...
    Чакай ти накотлона и печката ли имаше впредвид че си разляла ако е на котлона и печката вземай Cif ама ако е на друго място кажи къде?

Ми има и малко по котлона, но около него се разля, тва при преместването на формичката ... Беше нестабилно захваната, и аз с някъв пешкир там.. И се разля и сега има по печката. Междудругото преди малко успях да разбия донякъде и май циф няма дами е нужен, но все пак останаха някви малки шитз, ще видим как ще го оправя преди да се върне бащата. да не ме утрепи.
    мерси много на всички

ще ви държа в течение

Пробвай с нещо силно концентрирано... купи от магазина някакъв силен препарат, който разгражда полепнали мазнини и бактерии... иначе може да пробваш със винен оцет, продължавай да търкаш със спирта... а за миризмата- проветри или купи ароматизатор, запали ароматни свещи... знам, че звучи банално, но нали не искаt да мирише на отвратително

ем пробвай там къдет си заляла да го притоплиш някакси промерно с гореща кърпа ли нз и после циф или спирт според мен ще стане

В зависимост каква е кола маската, се маха или с вода, или с нещо мазно (олио например)!
    Спирт, Циф и други препарати няма да свършат работа!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    с препарат за чинии сиг ще се махне

...за следващия път 1 загрей водата и после слагай вътре кола маската
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    с мазнотия го изчегъртваш, с олио. и после вече с препарат.
    и следващия път си купи готови ленти, ще се поохарчиш малко повече, ама поне няма да направиш мазало
    алелуя.

Град
    The Land Of Shadows, Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    с мазнотия го изчегъртваш, с олио. и после вече с препарат.
    и следващия път си купи готови ленти, ще се поохарчиш малко повече, ама поне няма да направиш мазало
    за олиото не се бях сетила... обаче погледни във шкафа където държите препаратите, дали няма нещо, с което почиствате печката? Нещо от сорта на Cif.. или има един препарат специално за печка, в лилава опаковка е, не мога да си спомня името, но е адски силен!Може да отидеш в някой магазин и да попиташ за нещо подобно. Може даже да го напръскаш или намажеш със съответния препарат и да изчакаш докато заряде горния слой. Във всеки случай бая търкане ще падне...
    `*The day I learn to fly, I'm never coming back...^

Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!

•●HEROES●•

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    С "Зебра" се маха всичко. А и щом е кола маска, защо не пробва да я загрееш наново и да омекне? Все пак е на металното на печката. Като пуснеш котлона и наоколо се загрява.

ако не е късно просто виж от какво се прави коламаската и ще разбереш с кво взаимодеистват елементите и с кво да ги изчистиш

изчегъртах, всичко е наред, татко не се ядоса много, мерси на всички, чудесни сте :]

Град
    between the stars ,,
    Брафос
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    изчегъртах, всичко е наред, татко не се ядоса много, мерси на всички, чудесни сте :]
    Браво на теб.
    Считам темата за приключена, и другият път по-внимателно. (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си