.
Отговор в тема
Страница 10 от 24 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 591
    Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Аз пък влизам само за да се изфукам! За последните две - три седмици съм свалила 10 см от талията си! Съжалявам, че нямам кантар и нямам представа какво представлява това в килограми. Аз съм по диетата на Пиер Дюкан, но я спазвам стриктно. Ям си нетлъсто месо, необезмаслено сирене и зеленчуци на корем, даже и газирано си гъча на воля. Много се гордея със себе си! :P
    Бравоооо!!!

Сега сподели какво си папала /по-подробно ;д/. :P
    What you give is what you get!

tq ve4e kaza - po reijma na pier dukan e...............iskam samo da vi predupredq - az bqh na rejimaa i da mnogoo e efikasen naistina No ZADALJITELNO TRQBVA DA SPAZITE I 3 I 4 faza a ne sled kato otslabnaete da da zarejete zapazvaneto ...... pri men 3 i 4 faza ne bqha spazeni ( ot4asti i obstoiatelstvata me prinudiha) i sled tova si varnah kilata dvoinoooo taka 4e vnimavaite

i vse pak da popitammm nqkoi ako znae "4udodeino" uprajnenie v domashni uslovie za namalqvane obikolkata na taliqta da spodeli

http://www.vbox7.com/play:74de94ec
    http://www.vbox7.com/play:8bc65f56
    http://www.vbox7.com/play:13d4f27c
    http://www.vbox7.com/play:7353ce37
    http://www.vbox7.com/play:7a941855
    izgledai vsi4ko
    Ta tova e neshtoto koeto iskam da vidqt vsi4ki momi4eta koito sa reshili da otslbavt s dieti tip "5 kg za 5 dni" i vsqkakvi podobni NEzdravoslovni neshta.Izgledaite vsi4ko.Vnimavaite kak otslabvate.Ne plashtaite nai-visokata cena- zdraveto i jivota si .Mnogo po lesno e s dietite no trqbva da ste uporiti i da se boriteee da imate volq i mnogooo tarpeniee ne stava za dni ili sedmicii trqbvat meseciii .......Mojee bi na nqkoi hora ne do tolkova zapoznati s horata imashti problem s hranenetoi kg shte im se storqt ligavshtini i prishtqvki tezi neshta...no vsashtnost tova si e mnogo slojen problem i zatova napravih tozi klub- da se podkrepqme i nau4avame novi neshta

Защо става така
    Винаги, когато съм на диета,
    става нещо и всичко се обърква.
    Тва най-вече се дължи на наще..
    Значи започвам аз диета
    и изведнъж кво става вечерта -
    майка ми прави кекс
    Днес гледам в хладилника шоколад Милка,
    1 от най-големите и 1 от нормалните
    Мама се прибира от работа и ми носи сладолед
    Все още не съм се предала,
    ама сиг скоро и тва ще стане

Град
    Добрич :o)
    И при мен е така и винаги се изкушавам и всичко отива по дяволите. Но ако това на снимката си ти..мисля че не ти трябва диета.

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Защо става така
    Значи започвам аз диета
    майка ми прави кекс
    ne se predavai i ne go misli po tozii na4innn ss takav na4inn na mislene nqma da otslabneshhh eee kakvo tolkova 4e nqma a hapnesh keks i shokoladd........nqma da svarshatt .sled 3-4 meseca ( a moje i po malko zavisi kolko imash da svalqsh) shte gi opitashhhh spoxx i az sam iamala takiva momenti.shte gi preodoleesh

Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Но ако това на снимката си ти..мисля че не ти трябва диета.
    + 1

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Аз пък влизам само за да се изфукам! За последните две - три седмици съм свалила 10 см от талията си! Съжалявам, че нямам кантар и нямам представа какво представлява това в килограми. Аз съм по диетата на Пиер Дюкан, но я спазвам стриктно. Ям си нетлъсто месо, необезмаслено сирене и зеленчуци на корем, даже и газирано си гъча на воля. Много се гордея със себе си! :P
    Бравоооо!!!

Сега сподели какво си папала /по-подробно ;д/. :P
    Така. Извинявам се, че горе съм написала такава простотия. Имах предвид, че НЕ спазвам стриктно диетата. Значи... закусвам изключително рядко, в повечето случаи забравям и кафе да пия, но когато пия го пия със захар - мразя подсладителите, горчат ми. Наобяд ям или варено пилешко месо, бе значение от кой край на пилето, но най - често се падат мъничките бутченца, които са на крилцата, или някакъв колбас (най - често леонска наденица или шунка КОТТО), заедно със домати и сирене, ама ям докато се наям. Например току - що отнесох поне 5 по - дребни домата (да кажем, че на големина са били малко по - малки от топка за тенис), сирене около едно 150 гр някъде (на око, разбира се) и някакъв салам, чиято опаковка не видях. Към 5 часа ям краставици на корем и ако вече прегладнея към 8 - 9 часа и мама е готвила нещо с пИли си вземам една мръвка, изяждам си я като пич и си лягам. През останалото време си правя "промивки" на стомаха с газирано. Ако забележите етикета на онези, трилитровите "ментета" Гергина и разни подобни има 100 калории на литър и затова си пия газирано вместо вода без да ми пука на шапката. Нещата, от които най - много се пазя са сладкото и тестото. Хляба, макарони, спагети, кифли, баници не ме влечат, обаче майка ми сега като си беше взела една малка тортичка, от любимите ми и си я кльопаше за обяд и направо си беше истинско изпитание за мен. Вчера си позволих две парченца шоколад, а в петък ще ям торта, защото съм на рожден ден, но не мисля, че ще ми повлияе кой знае колко. Държа да отбележа, че целият този напредък е направен без нито едно физическо натоварване!

glupacheE, к'во ми ги постваш тези линкове за анорексията? Аз съм тооооолкова далече от нея, че думи нямам.

babity po poleka link4etata za anoreksiqta ne sa naso4eni za tebb pisala sam za vsi4ki otslabvat nepravilnooo kakav ti e problema ??????????? ti mooje da si dale4 ot neiaa no vsi4ki sa

Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    babity po poleka link4etata za anoreksiqta ne sa naso4eni za tebb pisala sam za vsi4ki otslabvat nepravilnooo kakav ti e problema ??????????? ti mooje da si dale4 ot neiaa no vsi4ki sa
    Ни са шашкай де, аз така си приказвам! Просто обясняваше някакви неща за диетата на Дюкан и затова помислих, че се отнася до мен

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    ^ Благодаря за изчерпателния отгвор. :P

Ще пробвам най-вероятно, но най-рано от другата седмица.

Глупаче, най-ефикасно упражнение за вкъщи ми се струва скачането на въже. аз моето не го намирам, но ще си набавя в най-скоро време.

Глупаче, най-ефикасно упражнение за вкъщи ми се струва скачането на въже. аз моето не го намирам, но ще си набавя в най-скоро време.
    Да бе и на мен ми го похвалиха това скачане на въже и вчера даже се надъхах да си скачам без въже (защото си го израстнах моето ) обаче нашите протестираха... от долния етаж!

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Защо става така
    Значи започвам аз диета
    майка ми прави кекс
    На тебе па какво ти е дебелото?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на Decu
    Град

Да бе и на мен ми го похвалиха това скачане на въже и вчера даже се надъхах да си скачам без въже (защото си го израстнах моето ) обаче нашите протестираха... от долния етаж!
    Ооо, и аз ще поскачам сега.

haide vsi4ki ot kluba da si kajat viso4nata segashnite kg , kg ot koito sa po4nali da svalqt i jelanoto teglo i mi gi pishete LS

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Аз ще се похваля като достигна желаните кг..

Desi_etnies, забравих да спомена, че и ако обичаш рибка също можеш да си ма'аш на корем! Миналия ден вместо колбас ядох пържена цаца.

ee haidee de za da si napraviimm tabli4kkaaa iii vseki da stremi kam celta siii...........zashtoo da ni kajeshhhh nikoi ne se podigravaa ili kakvoto i da bilo

Не казах ли тук, защото в другия форум казах? Вкъщи не разполагам с кантар и нямам идея колко тежа, особено в момента! Аз и затова прибягнах до меренето на талията.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Уф, аз мноого трудно смъквам кила..

Още не съм почнала да скачам де, досега си играх на фотошопа.

to i az to4no v momenta nz kolko samm sled 1 sedmica kato se pribera shte vidaaa kolko sammm

Момичета нормално ли е да ям по 5-6 пъти на ден Ям предимно плодове де, сутрин ям повечко така, но не вредна храна разбира се и след това през 2 часа се огладнявам и ям някакъв плод обаче се плаша вече Много ли е това, защо постоянно съм гладна

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Нормално е, спокойно. Дори е препоръчително да се яде повече от 3-4 пъти, но естествено в малки количества.

Айде..крайно време е, пускам музика и почвам да си подскачам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си