- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КЛУБ на дебеланки и запазващи килата сладуранки!
Бравоооо!!!Първоначално написано от babity
Сега сподели какво си папала /по-подробно ;д/. :P
What you give is what you get!
tq ve4e kaza - po reijma na pier dukan e...............iskam samo da vi predupredq - az bqh na rejimaa i da mnogoo e efikasen naistina No ZADALJITELNO TRQBVA DA SPAZITE I 3 I 4 faza a ne sled kato otslabnaete da da zarejete zapazvaneto ...... pri men 3 i 4 faza ne bqha spazeni ( ot4asti i obstoiatelstvata me prinudiha) i sled tova si varnah kilata dvoinoooo taka 4e vnimavaite
i vse pak da popitammm nqkoi ako znae "4udodeino" uprajnenie v domashni uslovie za namalqvane obikolkata na taliqta da spodeli
http://www.vbox7.com/play:74de94ec
http://www.vbox7.com/play:8bc65f56
http://www.vbox7.com/play:13d4f27c
http://www.vbox7.com/play:7353ce37
http://www.vbox7.com/play:7a941855
izgledai vsi4ko
Ta tova e neshtoto koeto iskam da vidqt vsi4ki momi4eta koito sa reshili da otslbavt s dieti tip "5 kg za 5 dni" i vsqkakvi podobni NEzdravoslovni neshta.Izgledaite vsi4ko.Vnimavaite kak otslabvate.Ne plashtaite nai-visokata cena- zdraveto i jivota si .Mnogo po lesno e s dietite no trqbva da ste uporiti i da se boriteee da imate volq i mnogooo tarpeniee ne stava za dni ili sedmicii trqbvat meseciii .......Mojee bi na nqkoi hora ne do tolkova zapoznati s horata imashti problem s hranenetoi kg shte im se storqt ligavshtini i prishtqvki tezi neshta...no vsashtnost tova si e mnogo slojen problem i zatova napravih tozi klub- da se podkrepqme i nau4avame novi neshta![]()
Защо става така![]()
Винаги, когато съм на диета,
става нещо и всичко се обърква.
Тва най-вече се дължи на наще..
Значи започвам аз диета
и изведнъж кво става вечерта -
майка ми прави кекс![]()
Днес гледам в хладилника шоколад Милка,
1 от най-големите и 1 от нормалните![]()
Мама се прибира от работа и ми носи сладолед![]()
Все още не съм се предала,
ама сиг скоро и тва ще стане![]()
И при мен е така и винаги се изкушавам и всичко отива по дяволите.
Но ако това на снимката си ти..мисля че не ти трябва диета.
![]()
ne se predavai i ne go misli po tozii na4innn ss takav na4inn na mislene nqma da otslabneshhh eee kakvo tolkova 4e nqma a hapnesh keks i shokoladd........nqma da svarshatt .sled 3-4 meseca ( a moje i po malko zavisi kolko imash da svalqsh) shte gi opitashhhhПървоначално написано от sladku_bebzi
spoxx i az sam iamala takiva momenti.shte gi preodoleesh
+ 1Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
Така. Извинявам се, че горе съм написала такава простотия. Имах предвид, че НЕ спазвам стриктно диетата. Значи... закусвам изключително рядко, в повечето случаи забравям и кафе да пия, но когато пия го пия със захар - мразя подсладителите, горчат ми. Наобяд ям или варено пилешко месо, бе значение от кой край на пилето, но най - често се падат мъничките бутченца, които са на крилцата, или някакъв колбас (най - често леонска наденица или шунка КОТТО), заедно със домати и сирене, ама ям докато се наям. Например току - що отнесох поне 5 по - дребни домата (да кажем, че на големина са били малко по - малки от топка за тенис), сирене около едно 150 гр някъде (на око, разбира се) и някакъв салам, чиято опаковка не видях. Към 5 часа ям краставици на корем и ако вече прегладнея към 8 - 9 часа и мама е готвила нещо с пИли си вземам една мръвка, изяждам си я като пич и си лягам. През останалото време си правя "промивки" на стомаха с газирано. Ако забележите етикета на онези, трилитровите "ментета" Гергина и разни подобни има 100 калории на литър и затова си пия газирано вместо вода без да ми пука на шапката. Нещата, от които най - много се пазя са сладкото и тестото. Хляба, макарони, спагети, кифли, баници не ме влечат, обаче майка ми сега като си беше взела една малка тортичка, от любимите ми и си я кльопаше за обяд и направо си беше истинско изпитание за мен. Вчера си позволих две парченца шоколад, а в петък ще ям торта, защото съм на рожден ден, но не мисля, че ще ми повлияе кой знае колко. Държа да отбележа, че целият този напредък е направен без нито едно физическо натоварване!Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
glupacheE, к'во ми ги постваш тези линкове за анорексията? Аз съм тооооолкова далече от нея, че думи нямам.
babity po poleka link4etata za anoreksiqta ne sa naso4eni za tebb pisala sam za vsi4ki otslabvat nepravilnooo kakav ti e problema ??????????? ti mooje da si dale4 ot neiaa no vsi4ki sa
Ни са шашкай де, аз така си приказвам!Първоначално написано от glupacheE
Просто обясняваше някакви неща за диетата на Дюкан и затова помислих, че се отнася до мен
![]()
^ Благодаря за изчерпателния отгвор. :P
Ще пробвам най-вероятно, но най-рано от другата седмица.
Глупаче, най-ефикасно упражнение за вкъщи ми се струва скачането на въже. аз моето не го намирам, но ще си набавя в най-скоро време.![]()
![]()
ok sme
![]()
Да бе и на мен ми го похвалиха това скачане на въже и вчера даже се надъхах да си скачам без въже (защото си го израстнах моетоПървоначално написано от Desi_etnies
) обаче нашите протестираха... от долния етаж!
![]()
![]()
![]()
На тебе па какво ти е дебелото?Първоначално написано от sladku_bebzi
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ооо, и аз ще поскачам сега.Първоначално написано от babity
![]()
haide vsi4ki ot kluba da si kajat viso4nata segashnite kg , kg ot koito sa po4nali da svalqt i jelanoto teglo i mi gi pishete LS
Аз ще се похваля като достигна желаните кг..![]()
Desi_etnies, забравих да спомена, че и ако обичаш рибка също можеш да си ма'аш на корем! Миналия ден вместо колбас ядох пържена цаца.![]()
ee haidee de za da si napraviimm tabli4kkaaa iii vseki da stremi kam celta siii...........zashtoo da ni kajeshhhh nikoi ne se podigravaa ili kakvoto i da bilo
Не казах ли тук, защото в другия форум казах? Вкъщи не разполагам с кантар и нямам идея колко тежа, особено в момента! Аз и затова прибягнах до меренето на талията.
Уф, аз мноого трудно смъквам кила..
Още не съм почнала да скачам де, досега си играх на фотошопа.![]()
to i az to4no v momenta nz kolko samm sled 1 sedmica kato se pribera shte vidaaa kolko sammm
Момичета нормално ли е да ям по 5-6 пъти на денЯм предимно плодове де, сутрин ям повечко така, но не вредна храна разбира се и след това през 2 часа се огладнявам и ям някакъв плод обаче се плаша вече
![]()
![]()
Много ли е това, защо постоянно съм гладна
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Нормално е, спокойно. Дори е препоръчително да се яде повече от 3-4 пъти, но естествено в малки количества.
Айде..крайно време е, пускам музика и почвам да си подскачам.![]()