- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КЛУБ на дебеланки и запазващи килата сладуранки!
![]()
To napravo si e prepora4itelno da iadesh po 5-6 pati den i e nai polezno .............................az oba4eee neshtoo loshoo sam se otpusnalaaaa...polovin godina si bqh rejimna bez problemm a i jiveq sama iiii ne mi beshe problem da si spazvam zashtoto ne sam kupuvala neshta koito da me izkushavatt.......nooo posledniqq mesec sam na gosti pri baba mi i bqh 2 sedmici v shveicariqq ta tamm ne spazvahh rejimm i sga tuk ( pri baba mii) neshtooo ne mogaaa da zapo4a..............tq gotviii vkusotiii za bratov4edkite mii vsqkakviiiiii a i az ot mnogooo otdavnaa ne sam gi ialaaaa ii sega ot Shvecariqq katoo obarnah na tazi valna i mi e mnogo gadnoo..loshoto e 4e sam ka4ilaa i kilca nz kolko zashtoto tuk nqmam kantarrr...........ta se 4uda dali da iz4akam do kraq na sedmiacta kato si se pribera vkashtii i ot togava da po4naa.............offffffffffffff i az ednaaaa ne mi obrashtaite vnimaniee prostoo imam nujdaa da si vida misliteee napisaaniiii...Vzemi se stegniii beee glapacheE!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз се присъединявам към вашият клуб. От началото на седмицата съм започнала да се храня здравословно, ето сега ще ходя да си правя салатка![]()
pozdravleniq 4e si izbrala zdravoslovniq na4inПървоначално написано от oth_fenka
da ti dobavqm li v otbora ???
Ох, изморих се от толкова скачане..![]()
Болят ме пръститее, но след малко пак. :Д
What you give is what you get!
Не се преуморявай. Преди да замина за морето гледах някакъв филм и се бях надъхала жестоко. Започнах от раз 4 км колело, 1 час стрийп пластика и мноооого коремни преси. На другият ден не можех да се изправя, всичко ме болеше, но предпочетох да приема буквално думите на учителя ми по физическо, че мускулната треска се лекува с много движение и повторих процедурата. Резултатът - отне ми две седмици да спре да ме боли всичко и да се възстановя напълно.Първоначално написано от Desi_etnies
Скачането на въже е много приятно занимание, а и много помагаНо е хубаво да не се преуморявате... тялото само решава кога да спре...
Обаче има един проблем...със скачане на въже стават голем прасците...и е малко кофти...
![]()
Момичета другото което искам да ви кажа е, че мисех да спазвам диети, защото не можех да се движа, заради крака ми...и наистина поотслабнах, но тялото ми не беше доволно...та сега като вече мога да ходя на воля (все още не мога да тичам, за да не се пранатоварвам) смъквам килограми съвсем спокоино...пак ям по малко, но си ям всичко дори и сладко и хляб...Та ви казвам че движението е важно и със здравословно хранене стават чудеса...така се смъкват най-лесно и здравословно килограми... (това не се отнася за хора, които са си наумили, че искат да свалят бързо килограми...всичко се постига с МНОГО търпение)![]()
Съгласна съм. Движение, но не да се преуморявате!
И аз се движех (е не много) докато се опитвах да отслабна "здравословно", ама пустия ми мозък реши, че може и без да се движа да отслабна....И отслабнах с 20кг, но с цената на:
1. Хубава коса
2. Нормални нокти
3. И най-вече почти едногодишна липса на цикъл
Слава Богу се осъзнах и сега съм си що годе нормална.
Казах всичко това не за да търся съжаление, а защото хората са казали "Учи се от грешките на другите."
Така че умерено хранене, спорт и резултатите няма да закъснеят :P
Левски завинаги!
Ами аз си карам минимум 17-18-19 км. Но и 30-тина км съм правила.Първоначално написано от babity
Не се чувствам изморена, дори напротив.
Свикнала съм да се движа, както и да си угаждам на апетита, което вече е лошо.![]()
What you give is what you get!
Абе ей, вие сте направо маниаци на тая тема! Аз съм 1.64-5 и тежа 60кг и се кефя как изглеждам, не съм слаба, не съм и дебела, просто нормална. И какви са тия гладувания и ограничени порции?! Най-добрата диета е на разделното или на Пиер Дюкан. Пък ето ви снимки да видите до какво водят - www.narkotikche.aha.bg
p.s. Продължавам да свалям![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
Момичета, помните ли годното ми коремче на едни снимки преди време? Е, сега го няма. не съм правила ни 1 коремна преса. 4 вечери много секс и няма помен от корем.....да му се невиди, ако знаех по-рано. Други спортни занимания нямам,но това на корема и талията ми влияе страхотно. Трябва само нещо за крачета да правя. Но както и да се мъча, тазовите ми кости са се разширили толкова. Явно тялото ми се подготвя за майчински периоди след някоя годинка![]()
Кремче, така и плочки се правят на корема, нали знаеш ^^![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Корема.Първоначално написано от Wrathchild
И като се сетя,
че вече не се побирам в 2 чифта дънки и 1 панталон
и ми става още по-гадно..
Хора, кво правите ако сте на диета от 3-4 дни
и след тва на рд,
в сми кво си хапвате, кво пиете?
Съмнява ме там да има здравословни неща![]()
То е ясно, че на рожден ден неможеш да се ограничаваш, нито можеш да поръчаш специално за теб да готвят. Дай един ден на душата и яж, каквото ти се яде. Просто не преяждай, защото ще ти се разшири стомаха и на следващия ден ще ти е мноооого гладно!Първоначално написано от sladku_bebzi
babity Пуснато на: Сря Авг 27, 2008 1:06 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sladku_bebzi написа:
Wrathchild написа:
На тебе па какво ти е дебелото?
Корема.
И като се сетя,
че вече не се побирам в 2 чифта дънки и 1 панталон
и ми става още по-гадно..
Хора, кво правите ако сте на диета от 3-4 дни
и след тва на рд,
в сми кво си хапвате, кво пиете?
Съмнява ме там да има здравословни неща
То е ясно, че на рожден ден неможеш да се ограничаваш, нито можеш да поръчаш специално за теб да готвят. Дай един ден на душата и яж, каквото ти се яде. Просто не преяждай, защото ще ти се разшири стомаха и на следващия ден ще ти е мноооого гладно!
+1
Хах...за РД...много кофти ситуация по време не диета...и аз съм на РД този петък и с моите ограничения в храненето не зная какво ще правя...но мисля да хапна малко, колкото да не обидя домакина (защото той ще готви...) и ще продължавам на минерална вода![]()
И аз съм на рожден ден, и аз баш в петък, обаче мисля да се напукам като белите хора! Яденето може само да го пробвам, ама тая торта си я обещавам от миналия вторник и ще я ям, пък каквото ще да става!![]()
ot edin den nishto nqma da ti stane ,.......taka 4eeeПървоначално написано от babity
![]()
аз така правя: казвам си "сега има повод и може да изям едно парче торта, но не повече" и просто си го изяждам и после не ми е и гузно...другата седмица брат ми има рожден ден и просто ще хапна едно пърче от тортата и това е, няма какво да му се церемоня, а и аз не целя отслабване, а поддържане, така че нали знаете от едно парче няма да надебелеем, но стига да е наистина едно и да има мярка все пак, а не айде един бонбон, после айде и едно парче торта, айде и една сладка и такаПървоначално написано от babity
![]()
Пишете ме в отбора![]()
Понеже след 2 дена съм на почивка и след нея и аз почвам здравословно хранене и спорт..обаче предстоят и няколко рожденни дни и става гадноАма от 2 рожденни дни се надявам да не стане кой знае какво..
![]()
и аз такаПървоначално написано от Desi_etnies
НО иначе съм 171 висока
и съм над 60+
таа като стана 60 тогава ще си кажа колко съм била
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
ok![]()
![]()
Ей, и аз искам да се запиша в клуба ви...А за тортата не съм си и помисляла да я пропусна... наистина от едно парче нищо няма да стане... а и се очаква да е наистина хубава
и ще съжалявам ако я пропусна...
![]()
Здравейте,момичета.
И аз се раших да пиша в темичката...
Значи от утре започвам диетичка...
Препечен хляб и сирене...ма малко...и минерална вода или преварена...
Както и много спорт.
Междудругото от въжето има страхотен резултат...мисълта ми е,че който пробва няма да съжелява.![]()
Аз съм си слаба :P