.
Отговор в тема
Страница 12 от 24 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 591
    Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    ^ Еми така е. И стига си ни наблюдавал!
    What you give is what you get!

Цитирай Първоначално написано от love_is_in_the_air
    Здравейте,момичета.
    И аз се раших да пиша в темичката...
    Значи от утре започвам диетичка...
    Препечен хляб и сирене...ма малко...и минерална вода или преварена...
    Както и много спорт.
    Междудругото от въжето има страхотен резултат...мисълта ми е,че който пробва няма да съжелява.
    ne odobrqbvam na4ina na hranene koito si izbrala

Cаnis_Dirus s udovolstvie az bih tarpqla kritiki i saveti ot tvoia strana zashtoto vijdaam 4e razbirash

Яжте си всичко...просто тренирайте...тичайте...скача йте на въже...от собствен опит казвам... СМИСЪЛ ОТ ГЛАДУВАНЕТО НЯМА!!!

Цитирай Първоначално написано от tediii
    Яжте си всичко...просто тренирайте...тичайте...скача йте на въже...от собствен опит казвам... СМИСЪЛ ОТ ГЛАДУВАНЕТО НЯМА!!!
    da prava si 4e trqbva sport no trqbva i pravilno hranene Ne gladuvane a pravilno hranene- bez pici 4ipsove hlqb i t.n.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Разбира той, ама само се подиграва!

А аз искам да ви се оплача, че изообщо не мога дa смъкна нищо..ебати, отчайвам се вече! :/

Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Разбира той, ама само се подиграва!

А аз искам да ви се оплача, че изообщо не мога дa смъкна нищо..ебати, отчайвам се вече! :/
    и аз съм така

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Мега фен Аватара на babity
    И аз да се оплача. В абстиненция съм (незнам дали така се пише ). Мъчат ме едновременно никотинов и захарен глад. Снощи сънувах, че ям торти!

Xaxaxax искрено ти съчувствам...да сънуваш торти е много лошо...скоро и аз сънувах една огромна шоколадова торта...и разбира се на другия ден хапнах едно парче от такава торта...но ми стана зле А за никотиновия глад...пушиш и си ги спряла или...?

Застоявам се вкъщи и нямам цигари под ръка. Снощи казах на майка ми, че пуша, но ми е неудобно да ида да си купя цигари и да седна да пуша пред нея.

Кофти... а на колко си?

Ох и аз преди 2 дни сънувах храна

Цитирай Първоначално написано от tediii
    Кофти... а на колко си?
    16 и... 8 - 9 месеца някъде.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Оо, лошо, днес няма да мога да карам и ще трябва да измисля какви упражнения да си правя вкъщи..
    Мисля да поскачам около половин час..някакви други идеи да имате?

Моля ви помогнете ми!!! Имам голям проблем... заради операцията единия ми крак е много ама много по-слаб и отпуснат от другия...направо не мога да го гледам... Ходя много, но така натоварвам и двата си крака и разликата си е все една и съща...Ако може да ми кажете някои упражнения, с които да придобия някаква форма на крака си...ОБАЧЕ имайте в предвид, че не мога да си го повдигам нито в легнало, нито в право положение...мога да го свивам, но само това...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Cаnis_Dirus
    Оо, лошо, днес няма да мога да карам и ще трябва да измисля какви упражнения да си правя вкъщи..
    http://spidersport.com/home-workout.php

клекове на един крак и лицеви опори!
    Мерси много, ама сега се върнах от колелото /майка ми чак сега го поиска/ и може би ще направя нещо по домашните упражнения утре. :Д

Ооооо,честито нашата темичка 20 страници поздрави.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Цитирай Първоначално написано от Cаnis_Dirus
    http://spidersport.com/home-workout.php

клекове на един крак и лицеви опори!
    Мерси много, ама сега се върнах от колелото /майка ми чак сега го поиска/ и може би ще направя нещо по домашните упражнения утре. :Д
    Аз ги правих 2 седмици, но нямаше особен ефект. Повече помагат тези: http://zazz.bg/play:c500421d

За упражненията... Свалете си уроците по стриптийз от замунда-та. Много са приятни и всъщност са далеч от стриптийза и мятането на дрехи. Истинското име на това занятие е кардио стриптийз или стрийп пластика. Лесни движения, малко натоварване, а се потиш като прасенце и гориш достатъчно за да го усетиш на другия ден. Горещо го препоръчвам!

Здравейте!Аз за първи път пиша в тази тема.Не съм я прочела още цялата ,защото е доста дълга,но напредвам! Аз съм от един месец на диетата на Пиер Дюкан,която както знаете е на 4 етапа!Свалих с нея 5 кг и реших ,че ми стигат въпреки,че исках да са 7,но няма нищо.Когато обаче минах на третия етап ,в които се позволяват някои неща,но по малко на другия ден бях + 1 кг И то става въпрос за вчера.Имам чувството ,че утре ще съм + още един,а към третия етап включих и тренировки... Моля ви,ако някой също е на тази диета или е минал през този етап да ми даде съвет как да предотвратя качването .Пожелавам успех и на останалите!Благодаря ви,че ме приехте!

Zdraveite ! Az posledniqqq mesecc mnogooo losho sam se ugoila - bqh na gosti pri baba, bqh bolna,bqh na Shveicariqq i t.n. t.n vsi4koo svarzzanoo s mnogo ne pravilno hranen za sajalenie noo az si vinovna kakto i da e.....ta ot ponedelnik po4vam s edna fr pak zdravo rejimmm haide uspehh i na vass

Град
    Банско
    Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    Здравейте!Аз за първи път пиша в тази тема.Не съм я прочела още цялата ,защото е доста дълга,но напредвам! Аз съм от един месец на диетата на Пиер Дюкан,която както знаете е на 4 етапа!Свалих с нея 5 кг и реших ,че ми стигат въпреки,че исках да са 7,но няма нищо.Когато обаче минах на третия етап ,в които се позволяват някои неща,но по малко на другия ден бях + 1 кг И то става въпрос за вчера.Имам чувството ,че утре ще съм + още един,а към третия етап включих и тренировки... Моля ви,ако някой също е на тази диета или е минал през този етап да ми даде съвет как да предотвратя качването .Пожелавам успех и на останалите!Благодаря ви,че ме приехте!
    Майка ми е на тази диета от 4 месеца и от 71кг сега е 58 и не ми се е оплаквала, че качва. Но ако си пред цикъл е нормално
    So that each and every woman could find her perfect guy

Desi_etnies,аз си правя домашна тренировка от няколко седмици,защото започнах да се притеснявам,че не слабея от диети. За две-три седмици съм свалила 7 килограма.Много съм доволна.Тренировката ми (тя си е мое лично изобретение де) се състои от доста елементи.(има за всяка част от тялото,освен раменете,защото там съм достатъчно широка ) И така ето я-
    10 подскока
    10 клека
    10 клека с отскок (първо клякаш и вместо да се изправиш,скачаш)
    10 повдигания на гиричка от 2 кг (за всяка ръка по 10) Като се изпълнява по следния начин-хващаш гирата в едната ръка,изпъваш ръката право напред и вдигаш гирата от лакътя нагоре. (предполагам,че се досещаш как става)
    10 странични повдигания на гира (хващаш гирите в двете ръце,отпускаш ръцете до тялото си и вдигаш двете гири едновременно към главата си,абе размахваш ръце все едно летиш )
    100 коремни преси (аз ги правя с уред,но ако нямаш може и на пода)
    10 минути скачане на въже

Е,преди тренировката си направи малка разгрявка-махове с ръце,разтягане на крака,за да нямаш после зверска мускулна треска
    .
    Тhe Hell is coming!

Цитирай Първоначално написано от I love pain
    Desi_etnies,аз си правя домашна тренировка от няколко седмици,защото започнах да се притеснявам,че не слабея от диети. За две-три седмици съм свалила 7 килограма.Много съм доволна.Тренировката ми (тя си е мое лично изобретение де) се състои от доста елементи.(има за всяка част от тялото,освен раменете,защото там съм достатъчно широка ) И така ето я-
    10 подскока
    10 клека
    10 клека с отскок (първо клякаш и вместо да се изправиш,скачаш)
    10 повдигания на гиричка от 2 кг (за всяка ръка по 10) Като се изпълнява по следния начин-хващаш гирата в едната ръка,изпъваш ръката право напред и вдигаш гирата от лакътя нагоре. (предполагам,че се досещаш как става)
    10 странични повдигания на гира (хващаш гирите в двете ръце,отпускаш ръцете до тялото си и вдигаш двете гири едновременно към главата си,абе размахваш ръце все едно летиш )
    100 коремни преси (аз ги правя с уред,но ако нямаш може и на пода)
    10 минути скачане на въже

Е,преди тренировката си направи малка разгрявка-махове с ръце,разтягане на крака,за да нямаш после зверска мускулна треска
    .
    кефи ме , ще я пробвам

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Леле как издържаш да скачаш 10 минути??

Аз едва издържам да направя 100 скока с въже,които са приблизително минута и половина,пък какво остава за 10 минути....
    Кретенизмът е здраве

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си