- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КЛУБ на дебеланки и запазващи килата сладуранки!
^ Еми така е. И стига си ни наблюдавал!![]()
What you give is what you get!
ne odobrqbvam na4ina na hranene koito si izbralaПървоначално написано от love_is_in_the_air
Cаnis_Dirus s udovolstvie az bih tarpqla kritiki i saveti ot tvoia strana zashtoto vijdaam 4e razbirash![]()
Яжте си всичко...просто тренирайте...тичайте...скача йте на въже...от собствен опит казвам... СМИСЪЛ ОТ ГЛАДУВАНЕТО НЯМА!!!
da prava si 4e trqbva sport no trqbva i pravilno hranene Ne gladuvane a pravilno hranene- bez pici 4ipsove hlqb i t.n.Първоначално написано от tediii
Разбира той, ама само се подиграва!![]()
А аз искам да ви се оплача, че изообщо не мога дa смъкна нищо..ебати, отчайвам се вече! :/
и аз съм такаПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
И аз да се оплача. В абстиненция съм (незнам дали така се пише). Мъчат ме едновременно никотинов и захарен глад. Снощи сънувах, че ям торти!
![]()
![]()
![]()
Xaxaxaxискрено ти съчувствам...да сънуваш торти е много лошо...скоро и аз сънувах една огромна шоколадова торта...и разбира се на другия ден хапнах едно парче от такава торта...но ми стана зле
А за никотиновия глад...пушиш и си ги спряла или...?
Застоявам се вкъщи и нямам цигари под ръка. Снощи казах на майка ми, че пуша, но ми е неудобно да ида да си купя цигари и да седна да пуша пред нея.
Кофти... а на колко си?
Ох и аз преди 2 дни сънувах храна![]()
16 и... 8 - 9 месеца някъде.Първоначално написано от tediii
Оо, лошо, днес няма да мога да карам и ще трябва да измисля какви упражнения да си правя вкъщи..
Мисля да поскачам около половин час..някакви други идеи да имате?![]()
Моля ви помогнете ми!!!Имам голям проблем... заради операцията единия ми крак е много ама много по-слаб и отпуснат от другия...направо не мога да го гледам...
Ходя много, но така натоварвам и двата си крака и разликата си е все една и съща...Ако може да ми кажете някои упражнения, с които да придобия някаква форма на крака си...ОБАЧЕ имайте в предвид, че не мога да си го повдигам нито в легнало, нито в право положение...мога да го свивам, но само това...
![]()
![]()
![]()
Мерси много, ама сега се върнах от колелото /майка ми чак сега го поиска/ и може би ще направя нещо по домашните упражнения утре. :ДПървоначално написано от Cаnis_Dirus
Ооооо,честито нашата темичка 20 страници поздрави.![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Аз ги правих 2 седмици, но нямаше особен ефект. Повече помагат тези: http://zazz.bg/play:c500421dПървоначално написано от Desi_etnies
За упражненията... Свалете си уроците по стриптийз от замунда-та. Много са приятни и всъщност са далеч от стриптийза и мятането на дрехи. Истинското име на това занятие е кардио стриптийз или стрийп пластика. Лесни движения, малко натоварване, а се потиш като прасенце и гориш достатъчно за да го усетиш на другия ден. Горещо го препоръчвам!
Здравейте!Аз за първи път пиша в тази тема.Не съм я прочела още цялата ,защото е доста дълга,но напредвам!Аз съм от един месец на диетата на Пиер Дюкан,която както знаете е на 4 етапа!Свалих с нея 5 кг и реших ,че ми стигат въпреки,че исках да са 7,но няма нищо.Когато обаче минах на третия етап ,в които се позволяват някои неща,но по малко на другия ден бях + 1 кг
И то става въпрос за вчера.Имам чувството ,че утре ще съм + още един,а към третия етап включих и тренировки...
Моля ви,ако някой също е на тази диета или е минал през този етап да ми даде съвет как да предотвратя качването
.Пожелавам успех и на останалите!Благодаря ви,че ме приехте!
![]()
Zdraveite ! Az posledniqqq mesecc mnogooo losho sam se ugoila - bqh na gosti pri baba, bqh bolna,bqh na Shveicariqq i t.n. t.n vsi4koo svarzzanoo s mnogo ne pravilno hranen za sajalenie noo az si vinovna kakto i da e.....ta ot ponedelnik po4vam s edna fr pak zdravo rejimmm haide uspehh i na vass![]()
Майка ми е на тази диета от 4 месеца и от 71кг сега е 58 и не ми се е оплаквала, че качва. Но ако си пред цикъл е нормалноПървоначално написано от H8_mE
![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
Desi_etnies,аз си правя домашна тренировка от няколко седмици,защото започнах да се притеснявам,че не слабея от диети.За две-три седмици съм свалила 7 килограма.Много съм доволна.Тренировката ми (тя си е мое лично изобретение де)
се състои от доста елементи.(има за всяка част от тялото,освен раменете,защото там съм достатъчно широка ) И така ето я-
10 подскока
10 клека
10 клека с отскок (първо клякаш и вместо да се изправиш,скачаш)
10 повдигания на гиричка от 2 кг (за всяка ръка по 10) Като се изпълнява по следния начин-хващаш гирата в едната ръка,изпъваш ръката право напред и вдигаш гирата от лакътя нагоре. (предполагам,че се досещаш как става)
10 странични повдигания на гира (хващаш гирите в двете ръце,отпускаш ръцете до тялото си и вдигаш двете гири едновременно към главата си,абе размахваш ръце все едно летиш)
100 коремни преси (аз ги правя с уред,но ако нямаш може и на пода)
10 минути скачане на въже
Е,преди тренировката си направи малка разгрявка-махове с ръце,разтягане на крака,за да нямаш после зверска мускулна треска.
Тhe Hell is coming!
кефи ме , ще я пробвамПървоначално написано от I love pain
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Леле как издържаш да скачаш 10 минути??![]()
![]()
![]()
Аз едва издържам да направя 100 скока с въже,които са приблизително минута и половина,пък какво остава за 10 минути....
Кретенизмът е здраве