- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КЛУБ на дебеланки и запазващи килата сладуранки!
Чудничко. ^_^Първоначално написано от I love pain
Само дето нямам гирички. :Д /нищо, ще вдигам 2-литрови шишета ;д/
Добре изглеждат...дано ми помонат.
kofa_s_voda, аз веднъж скачах около половин час. С малки почивки естествено /5-10 секунди, когато се изморя/, но след това се чувствах супер.![]()
What you give is what you get!
Bravo na vasssss i az ot ponedlenik sam na liniqqqq otnovoooo 4e losho otpusnah shkembaka i dupaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Айде на Дюкан от понеделник. :Д
az ne sam na dukan no nqma zna4enie ............![]()
Ахахха, ми...честно казнао и аз не искам, но изглежда най-резултатно.![]()
Навита ли си да започнем нещо заедно?![]()
Диетата на Дюкан не се препоръчва за хора, които още карат пубертета![]()
Да, знам.
Затова казах, че не съм особено навита за нея. (:
Оле, снощи се наядох като свиня! Две парчета пица, с мноооооого шоколад, да помогне на храносмилането, нали се сещате и отгоре около 2 литра джинче с тоник. Аааайляк! Пък сутринта я започнах с торта и преди малко ядох сладолед. Резултата: умирам от глад, а ме боли корема. Утре ще бъде гаден и гладен Дюкански ден.
Desi_etnies, аз заради снощното разяждане от утре пак започвам първия протеинов етап та ако искаш можем да си бъдем морална подкрепа. Само че аз го правя по 10 дни, по обясними причини.
п.п. Снощи се теглих. Не искам да казвам колко тежа, но установих, че тези 10 см от талията ми са се равнявали на 9кг.![]()
![]()
![]()
^ Браво на тееееб! ((:
Само че аз утре отивам на гости, та ще мога да започна от понеделник...ако си навита? :P
Нямаш проблеми! :P
Супер!![]()
Аз съм го забравила вече..ти какво мислиш да ядеш?![]()
+1...а и в някаква книга за отслабване бях чела нещо,визирано като "единственото правило в тренировките"-Когато тялото ти отказва да прави,това което правиш,(демек изпитваш болка) просто спри!С малки почивки естествено /5-10 секунди, когато се изморя/
Тhe Hell is coming!
аз пък съм свалила само един шибан килограмбаси ма мн е трудно бе мамка му,ограничавам се-не ям:хляб,сладко не пия газирано...
дори ям само по 2 пъти на ден понякога и само 1 и се спуквам от тренировки-коремни преси по 300 на вечер,скачам с въже по 30 мин ( с почивки де) и пак НИЩО!!!
ЩЕ СЕ ГРЪМНА ВЕЧЕ!!!![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Az pak si karam po knigata "Ultrametabolzan" mnogo po zdravoslovna e ot dukan i vi ia prepor4vamm...... ako ima zna4eniee minalata sam gi vsi4ki dieti ii ako me pitatee nai pravilen rejim e "ULLTRAMETABOLIZAM" jeLAESHTII ????????/
за кво става въпросПървоначално написано от glupacheE
![]()
и се чудиш що не отслабвашПървоначално написано от ELFIQ
....просто не мога да си го обесня...мн странно
![]()
![]()
![]()
![]()
ми нормално като ядеш по 1-2 пъти на ден да не отлсабваш ве скъпа моя - така си забаваш толкова метаболизма, че по-скоро ще качиш, отколкото да свалиш...яде се по 5 пъти на ден: три основни хранения и две междинни
+1Първоначално написано от silver_moon
ELFIQ nai dobre si ia kupi knigata "ultrametabolzan" ako te interesuva po zadalbo4eno zashtoto mi e trudno da ti obqsna nooo v obshti linii e obqsneno kak raboti organizma i kakva hrana e pravilna i polezna za negoo rejima ezdravosloven ii mnoogoo efektiven ( mahni kg te nqma zna4enie) 4uvstvash se v prekrasno zdrave![]()
![]()
![]()
аз не ям понеже не ми се яде,разбирате ли...
не защото се ограничавам,напротив хапвам си , но в последно време не ми се яде нищо,а когато хапна ми призлява и ми се гади.. незнам защо така![]()
ne ti se iade zashtoto si go vnishavash tova sa parvi simptomi na anoreksiqqqqqq vnimavai osaznai se na vremeПървоначално написано от ELFIQ
просто хапвай по мъничко, но на често...хапвай нещо по-леко: примерно кисело мляко, плод (динята е мн. добър варянт, защото е 90% вода), някоя краставичка (тя пак е с много вода)....или хапни ябалка или морков, да ти остаржат корема и после ще си гладна - гаранцияПървоначално написано от ELFIQ
![]()
Както и предишния път. Месо (или колбаси ако нямам под ръка месо), рибка и дреболии (ако ги имам под ръка де) мноооооого сирене, вече не мога да живея без сирене и навивам нашите да ми купят цяла тенекияПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
![]()
и домаки и краставици, че вече са последните за сезона и да им се порадвам докрай, както и диня ако има под ръка. Аз обикновено такова си папам. Ама ако нямаш под ръка списъка с позволените храни мога да ти пратя линк.
Екстра.
Значи от понеделник започваме!![]()
Eto po4erpka:
4e svarshi lqtoto- po4ivkata- opuskaneto
ot utre pak se stqgamee vsi4kii
USPEH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Занимава ли ти се да напишеш полезните храниПървоначално написано от glupacheE
![]()
![]()
knigata e superr dalga i nqma kak da ia napisha tuknai dobre da si ia kupite .........ina4e hranite v parvite 3 sedmici - zeln4uci,lodove,meso i qdki a v sledvashtite 4 sedmici se dobavqt i mle4ni produkti i med.......gore doluu taka e