.
Отговор в тема
Страница 14 от 24 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 591
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    3 дни търчах като невидяла. Записвах се и записвах колеги, шофирах близо 6 часа и за 3 дни бях 2 кила надолу, защото не ядях почти нищо. 1-вия ден бях на 1 вафла до 4 часа следобед, втория за цял ден ядох някаква салата, а 3-тия до 5 часа изкарах на 1 кроасан. Всичко това свързано с висене по институции, обикаляне на града по 100 пъти и нерви. Резултатът беше -2 кила, а вчера се оядох като свиня с Руска салата и някаква пак с майонеза, която правихме с мъжа......сега ми е тежко и лошо, а веч съм и гладна....
    Уф, свлям бързо като реша, ама после ми се прияжда и всичко е връща много бързо

KREM4E ne si svalila 2 kila badi sigurna tova e bilo voda 2 kila maznini sa priblizitleno 14000 kkal!!!!!!!!!!!!!!!! napravi si smetkaa za kolko vreme mojesh da gi svalish

Град
    Свищов
    Прави си ти сметката колко нерви потроших? А и при шофиране се изгарят сума ти калории. А и бях замесена в ПТП-скасих си живота с 5 години от това. Само от попълването на 4 комплекта документи ми побеля косата. да не говорим постоянно търчене до куриери, банки, ВУЗ-а. И всичко това на по 100 калории прием без абсолютно никаква възможност да отида до WC. Може и да е вода. Едва ли е мазнини, защото съм изчислявала с калукатор, че имам 9-10 кг мазнини. Но е факт, че дрехите ми висяха и отново ми стана прословутият панталон. поне крака от стоене и търчане изваях....Не знам как е при другите, но тук 10-тина дни ми предстоят супер важни неща, много съм напрегната и като ям, все едно го хвърлям зад гърба си. Нищо не усещам, а после ми е лошо и отпрашвам до WC с мнооооого разхлабен стомах. Направо ще се побъркам вече от притеснение, нерви и задачи.

Мега фен Аватара на babity
    Като каза разхлабен стомах... Всеки път когато се опитвам да прекъсна диетата си без да се захраня започва да ме преследва същият проблем и не минава докато не мина на стария си хранителен режим. Имам въпрос. Наскоро четох, че някакво момиче ударило много сериозно на глад и си развалила косата и ноктите. И понеже колкото и да е дълъг списъка с позволените храни те са еднотипни т.е. само протеини, а аз не искам да си разваля в момента изтощената коса нито чупещите се нокти. Ще ми попречи ли на свалянето ако си пийвам и витамини паралелно с диетата?

За чупещите се нокти ти трябват калции,не витамини.Демек или яж сирене и мляко или просто си взимай на таблетки.Ако говориш за диетата на Дюкан,той препоръчва приемането на витамини,успоредно с протеиновия етап.Но нали знаеш-неговата диета не се препоръчва за тийнове...
    Тhe Hell is coming!

Цитирай Първоначално написано от I love pain
    .Но нали знаеш-неговата диета не се препоръчва за тийнове...
    + 1
    prosto si iadesh i plodove i zelen4uci meso iadki i mle4ni
    tova ako napravish shte otslabnesh

Град
    Свищов
    Или 1 седмица разговори с мацките от Магистърското

Не знам като сте на по 16 какво се притеснявате? Аз наистина на 15-15 бях супер пълна, взех се в ръце, спортувах, ограничих храната и прочие. но просто от годините нещата се промениха. Като наближиш 20 вече долу-горе се оформя структурата ти. Може като тийн да си бил кльощав, а да поналееш, може и да отслабнеш. Основното е, че придобиваш женствени форми. Може да не съм супер слаба и като изключим детските ми години до към 12-13 никога не съм била слаба, но съм женствена. Мазнините по коремчето са абсолютно необходими при 1 бременност, едрият ханш и заоблените бедра спомагат раждането. Знам, че тези неща са далече от вас, но тялото след определена възраст започва да се подготвя. не трябва да вървим срещу природата си на жени. да, не трябва да имаме тресящи се месерлаци. Но какво като ханшът ми е 95 см или имам малко коремче. С оглед на репродуктивните ми функции, това е добре! А и личният ми опит показва, че мъжете обичат плът до себе си. не говоря разни тийнчета или мъже с денско мислене нищо, че са на 25. Истиският мъж обича малко заоблено, обича малко коремче, обича задниче......Колкото и мъже да съм питала, всички са твърдяли това. Аз лично си се харесвам. Просто ме е яд на себе си, че в панталоните от преди 4 години не мога да се намъкна. Просто се ядосвам, че като ми е скучно се тъпча. Просто се ядосвам, че без сладко се поболявам. Искам тези вредни навици да ги преодолея. И да сваля проклетите последни 2 кг, които тормозят всяка жена.

Град
    На края на дъгата :)
    Креми аз пък искам да сваля проклетите 15 килограма,или поне да вляза в килограмите където първата цифра е 6 ама не ще да го е*а.Аз не ям сладко(от малка още не го обичам),не се тъпча когато ми е скучно и пак не мога да ги смъкна....Чак ми става смешно колко усилия полагам и без резултат
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ako nqkoi e na dukan molq da mi pi6e na li4no 4e imam malko vuprosi

Аз вече нямам мъжле, за което да полагам тези усилия. Нямам и обект на каквито и да е желания и го правя от инат. Да си докажа, че мога. А всъщност отчасти го правя и за да натрия носа на ш...ната ми лекарка, която все ми опява, че килцата са в повечко. Тази година ще и натрия носа на гадината! Иначе моят идеал далеч не е 90/60/90. Аз обичам закръглени жени и изобщо не се стремя към разни манекенски изгъзици. Но пък от друга страна в момента не се понасям. Мисля, че като приключа с това ще се чувствам по - добре. Може пък най - накрая и да придобия самочувствие, кой знае.

Град
    и аз така искам да докажа,че мога не ми трябва много-аз съм си с такава структура,но просто не искам излишни паласки и корем,искам да се стегна и да изглеждам добре в моите очи-както казваш "да придобия самочувствие"

Град
    у нас...
    piete li nqkakvi ne6ta za otslabvane ili karate smao na dieta-4ai,hap4eta,l carnitin...?

Град
    аз преди пиех ама се отказах като видях , че няма ефект от тях

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    аз преди пиех ама се отказах като видях , че няма ефект от тях
    za koe po to4no stava vupros ?kakvo si pila?

Град
    ми кво ли не:
    Био Актив,Златно чудо,Феми модел....
    много са наистина и без ефект,но мисля че от Био актива сякаш имаше малко промяна ,но беше наистина малко

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    Креми аз пък искам да сваля проклетите 15 килограма,или поне да вляза в килограмите където първата цифра е 6 ама не ще да го е*а.Аз не ям сладко(от малка още не го обичам),не се тъпча когато ми е скучно и пак не мога да ги смъкна....Чак ми става смешно колко усилия полагам и без резултат
    Споко, както казах нещата са и до възраст. А и щом познавам хора почнали от 8 и стигнали до 5.значи е възможно.

Град
    чесно от 8 са стигнали до 5
    искам и азззззззззз ще стигна до 6 каквото и да става няма да се отказвам

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    И аз трябва да стигна до 5 ама мнооого ми остава.
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    И аз трябва да стигна до 5 ама мнооого ми остава.
    аз от края на 6 стигнах до началото на 5 ...спокойно ще успеете да стигнете това, което искате

btw. и аз съм от София - Люлин , може и да сме се виждали

Град
    за колко време стигна до 5

Град

Град

Град

Град

Имам проблем, момичета. От вчера изпитвам непрестанен зверски глад, но при вида, мисълта или опита на каквото и да е храна ме заболява корем и ми се гади. Какво да правя?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си