.
Отговор в тема
Страница 15 от 24 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 591
    hora, nikoi ne haresva debelanki..az samata sum takava i mislq 4e nikoga nqma da sum 6tastliva ako ne otslabna.nqma da se predam!!!!!

Какво имате предвид под стигане до 5, до 6 и т.н. ????

Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от momo.xixi
    Какво имате предвид под стигане до 5, до 6 и т.н. ????
    ми в смисал както съм аз : тежа 75 кг и скам да стигна до 65 ( от 7 да стигна до 6 ) това имаме в предвид
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    И аз трябва да стигна до 5 ама мнооого ми остава.
    аз от края на 6 стигнах до началото на 5 ...спокойно ще успеете да стигнете това, което искате

btw. и аз съм от София - Люлин , може и да сме се виждали
    Кой микрорайон?
    mindscan

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от worshipper
    hora, nikoi ne haresva debelanki..az samata sum takava i mislq 4e nikoga nqma da sum 6tastliva ako ne otslabna.nqma da se predam!!!!!
    uspeh!!!
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    за колко време стигна до 5
    около пет месеца и половина-шест

пп.preichetoy люлин3...а ти?

присъединвам се към вас..ух никога няма да отслабна,сега ще съм в ново даскало и пак всеки ще ме подиграва и няма да ме харесва защото съм дебела не мога да отслабна и тва е,аз за една седмица 1 кг не мога да сваля пък камоли поне 5 .Отново ще съм сама,само заради търите ми килограми ;( защо не съм слаба и аз като всички хубави момичета.За 2 седмици искам да сваля 5 кг поне - невъзможно а?Пред тези 2 седмици само ще бягам и правя коремни преси,и пак нищо няма да стане..защо по господи.. ;( много исках сега на 15ти да съм слаба като всички останали,но не..ще съм дебелия слон на който всички се подиграват..не искам да чуя за ядене..

Цитирай Първоначално написано от black___
    присъединвам се към вас..ух никога няма да отслабна,сега ще съм в ново даскало и пак всеки ще ме подиграва и няма да ме харесва защото съм дебела не мога да отслабна и тва е,аз за една седмица 1 кг не мога да сваля пък камоли поне 5 .Отново ще съм сама,само заради търите ми килограми ;( защо не съм слаба и аз като всички хубави момичета.За 2 седмици искам да сваля 5 кг поне - невъзможно а?Пред тези 2 седмици само ще бягам и правя коремни преси,и пак нищо няма да стане..защо по господи.. ;( много исках сега на 15ти да съм слаба като всички останали,но не..ще съм дебелия слон на който всички се подиграват..не искам да чуя за ядене..
    ne iskam da zvu4i grubo noo momi4ee stegnii seee tvoito samo4uvstvie samo na tapite kg li se gradi sigurna sam 4e si dobro momi4e i na vsi4ki shte im e interesno da te opoznaiat shteeee otslabnesh ako iskash nqma takova neshtoo kato ne moga da otslabna nemojesh zashtoto ne go iskashh ne staava za 2 sedmici no sled 5-6 meseca naprimer shte ima golqm rezultat stiga da si uporita i da imash tarpenieee na vseki mu se iska i na menn dda svalqqq gadni kg za 2 sedmicii taka e mn po lesnoo no ne stavaaa za tovaaa stqgai see

eto malkoo da vi po4erpa i da vi 4istitq parviqq zzdravosloven den ( na pove4eto ot vas ):

Мега фен Аватара на babity
    glupacheE, естествено, че самочувствието ни се гради само на килограмите! Все пак това е основната причина хората да ни избягват и го казвам, защото за последните няколко години наистина съм го почувствала на собствен гръб. Колко хора мислиш, че слабеят само и единствено, защото е по - здравословно да не си затормозяваш организма с излишни килограми? Всяка една от нас малко или много се е решила на глад и мъчения само, защото другите са я притиснали по някакъв начин. Да, аз мисля, че е важно да си слаб! Естествено, под слаб нямам в предвид анорексичната версия на слаб, но все пак е важно. Много!

п.п. Ако има интерес утре мога да специално за любителите на сладкото да постна няколко дюкански рецепти за сладки нещица. Със сигурност няма да са толкова вкусни колкото шоколад, но за сметка на това се приготвят само от чисти протеини и са повече от нискокалорични. Единственото, което е нужно е да се запасите с подсладител, останалото са подръчни материали.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    taq tema mi se struva bezsmislena ;D
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от babity
    glupacheE, естествено, че самочувствието ни се гради само на килограмите! Все пак това е основната причина хората да ни избягват и го казвам, защото за последните няколко години наистина съм го почувствала на собствен гръб. Колко хора мислиш, че слабеят само и единствено, защото е по - здравословно да не си затормозяваш организма с излишни килограми? Всяка една от нас малко или много се е решила на глад и мъчения само, защото другите са я притиснали по някакъв начин. Да, аз мисля, че е важно да си слаб! Естествено, под слаб нямам в предвид анорексичната версия на слаб, но все пак е важно. Много!

п.п. Ако има интерес утре мога да специално за любителите на сладкото да постна няколко дюкански рецепти за сладки нещица. Със сигурност няма да са толкова вкусни колкото шоколад, но за сметка на това се приготвят само от чисти протеини и са повече от нискокалорични. Единственото, което е нужно е да се запасите с подсладител, останалото са подръчни материали.
    samo kato ti pro4etoh parvoto izre4enie i razbiram kolko bagaj imash v glavata bez da se obijdash "естествено, че самочувствието ни се гради само на килограмите!"
    Nadali tova e nai vajnoto i o6te po malko da se gradi SAMO na tova samo4ustvieto....
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Не се тревожи за багажа ми! Какъв е смисъла да си преиначаваме истината за да ни е по - лесно? Живота така или иначе е гаден, а това, че някой ще реши да се самозалъгва няма да го направи по - малко гаден. Нали? Щом "само килограмите" могат да бъдат причина някой да откаже да общува с мен значи "само килограмите" трябва да градят самочувствието ми. Да, аз (както и останалите пълнички и трудно поддържащи фигурата си) съм страхотен човек, идеалният приятел и заради външният си вид си съм правила хиляди компромиси с непростими неща за да задържа някого до себе си, ама това не пречи на "някой" да ми ги изброи всичките ми страхотни качества от по - горе и след това да ми каже, че заради "само килограмите" не бива да го виждат с мен. И изобщо не бързай да ми кажеш, че "някой" е идиот, защото не може целият свят да е крив, а на мен всичко да ми е в ред, нали? Не искам и не мога повече да се ограничавам в контактите си с хората заради ш...ните "само килограми"! Да, причината е в тях и да, аз ще се оттърва от тях по какъвто и да е начин! Не ми е малко багажа, ама изобщо, просто ми се повредиха розовите очила и съм реалист.

Плс постни ги
    Аз вчера исках да си направя някъф десерт
    от здравословни неща ама нищо не се сетих
    и си измислих няква салата
    със зеленчуци и млечни продукти
    Пък плодова салата не ми се правеше,
    искам нещо по-завъртяно

Баварски крем с извара и ванилия

Продукти:
    - 3 листчета желатин
    - 2 белтъка
    - 440 гр. обезмаслена извара
    - ванилия
    - подсладител

Накиснете желатина за 5 мин. в студена вода. Разбийте белтъците на сняг. Затоплете на слаб огъна 3 супени лъжици вода. Поставете в нея изцедения желатин и бъркайте, докато се втечни. Разбийте изварата, добавете белтъците и желатина и бъркайте още 2 - 3 минути. Сложете подсладител. Оставете на студено за една нощ.

Бъркан крем

Продукти:
    - 1 обезмаслена извара
    - 1 супена лъжица подсладител
    - 2 белтъка

Разбъркайте изварата и подсладителя. Добавете внимателно разбитите на сняг белтъци. Сервирайте крема охладен.

Генуезки сладкиш

Продукти:
    - 4 яйца
    - 1 супена лъжица подсладител
    - кората на 1 лимон
    - 40 гр. царевично нишесте

Загрейте фурната до 180 градуса. Разбийте белтъците на сняг. Смесете жълтъците с подсладителя, лимоновата кора и нишестето. Прибавете внимателно белтъците. Излейте в съдс непромокаема хартия и поставете във фурната за 20 мин., или докато сладкиша стане златист.

Замразен мус с лимон

Продукти:
    - 4 белтъка
    - 500 гр. обезмаслена извара
    - сок от 5 лимона
    - кора от 1 лимон

Разбийте белтъците на сняг. Разбъркайте изварата с тел. Внимателно добавете лимоновия сок, лимоновата кора и белтъците. Сложете във фризера за да стегне.

Течен шоколад "Дюкан"

Продукти:
    - 1 жълтък
    - 1 чаена лъжица какао
    - 2 супени лъжици подсладител
    - малко вода

Разбъркайте всички съставки до получаването на гъста смес.

Целувки

Продукти:
    - 3 белтъка
    - 6 супени лъжици подсладител на прах
    - 2 чаени лъжици какао
    - 2 чаени лъжици много силно кафе

Разбийте белтъците на сняг. След това добавете какото, смесено с подсладителя и накрая кафето. Продължете да бъркате още 30 секунди. След това в тавичка изсипвайте равни купчинки от сместа. Пече се 15 до 20 мин. във фурна на 150 градуса.

Чийзкейк

Продукти:
    - 5 супени лъжици обезмаслена извара
    - 2 супени лъжици царевично нишесте
    - 2 жълтъка
    - 2 супени лъжици лимонов сок
    - 3 супени лъжици подсладител
    - 5 белтъка

С тел разбийте добре жълтъците, изварата, нишестето, лимона и подсладителя. Разбийте на сняг белтъците и внимателно ги прибавете към останалата смес. Сложете го в пластмасова форма и печете в микровълновата на средна степен за 12 мин.

Шоколадов мус

Продукти:
    - 3 супени лъжици вода
    - 125 гр. диетичен шоколад
    - 1 чаена лъжица разтворимо кафе
    - 6 белтъка
    - 1 щипка сол
    - 125 гр. обезмаслена извара

Сложете в съд водата, натрошения шоколад и кафето, покрийте съда с фолио и го сложете в мрежата на тенджера под налягане (wtf!?). Оставете да ври 5 мин. Разбийте белтъците на сняг заедно със солта. Когато шоколадовата смес се разтопи добавете изварата и бъркайте до получаването на гладък крем. Прибавете внимателно белтъците. Разпределете в купички и го оставете да престои 2 часа в хладилника преди консумация.

Град
    Не се тревожи за багажа ми! Какъв е смисъла да си преиначаваме истината за да ни е по - лесно? Живота така или иначе е гаден, а това, че някой ще реши да се самозалъгва няма да го направи по - малко гаден. Нали? Щом "само килограмите" могат да бъдат причина някой да откаже да общува с мен значи "само килограмите" трябва да градят самочувствието ми. Да, аз (както и останалите пълнички и трудно поддържащи фигурата си) съм страхотен човек, идеалният приятел и заради външният си вид си съм правила хиляди компромиси с непростими неща за да задържа някого до себе си, ама това не пречи на "някой" да ми ги изброи всичките ми страхотни качества от по - горе и след това да ми каже, че заради "само килограмите" не бива да го виждат с мен. И изобщо не бързай да ми кажеш, че "някой" е идиот, защото не може целият свят да е крив, а на мен всичко да ми е в ред, нали? Не искам и не мога повече да се ограничавам в контактите си с хората заради ш...ните "само килограми"! Да, причината е в тях и да, аз ще се оттърва от тях по какъвто и да е начин! Не ми е малко багажа, ама изобщо, просто ми се повредиха розовите очила и съм реалист.
    Така е , колкото и да го отричаме мн малко хора забелязват вътрешната красота,всеки гледа дали си слаб,дали косата ти е хубава,дали кожата ти е гладка и такива подробности-моят проблем са само килограмите.Заради тях съм страдала толкова много:обиждали са ме,подигравали са ми се и какво ли още не....Върхът на сладоледа беше,когато се влюбих в едно момче,но него го беше срам от мен и ми каза-цитирам: "Ако се стегнеш съм готов на всичко за теб"
    АКО СЕ СТЕГНА!!! представяте ли си какво е усещането-ще ви го опиша-исках земята да се отвори и аз да вляза и никога повече да не изляза!!! Колкото и да ни се иска това е истината:ВЪНШНИЯ ВИД Е НАЙ-ВАЖЕН!
    Обаче има и друго,благодарение на всички обиди,унижения и гадости които съм истърпяла мисля,че съм станала мн по-добър човек,за мен не е важно как изглеждаш,а какаъв си всъщност..
    И сега когато започнах да отслабвам,точно това момче започна да ми обръща внимание,но вече е късно,защото разбрах що за човек е!

Вярвам,че някой ден ще открия човека който ще ме обича такава каквато съм

^ Еми нормално! Преди години още излизах с един страхотен сладур чисто и просто по приятелски. След третото ни виждане той хъката - мъката ми обясни, че съм страхотен човек, имам невероятен характер и съм ужасно добродушна, но ако го видят с мен ще го съсипят от подигравки. Не е хава! Но аз не обвинявам хората, които не ме харесват. Поне не тези, които нямат моя проблем. Сигурно на тяхно място и аз нямаше да съм такава.

Град
    но просто не е чесно,заради това че не изглеждаш като модел да те отбягват и обиждат.Все пак сме хора и не сме заразно болни ,имаме чувства,и нас ни боли и ние можем да обичаме....

Хората, по - точно момчетата имат склонност да прощават недостатъците и лиготиите на слабите мадами. Какво да се лъжем, вътрешната красота никога не е била достатъчна и няма да бъде. Ако си над нормата трябва да угаждаш, защото в противен случай ше бъдеш сам. Аз не мога да виня определени хора за това, че не искат да излизат с мен. Преди ужасно се дразнех на най - добрата си приятелка задето предпочита да излиза с кльощавите си приятелки. Ако станем и отидем на дискотека или бар аз просто ще и бъда една тежест, защото пред нея опашка от момчета се реди да я сваля, а тя не може да се "позабавлява" с никой, защото ще ме остави сама и ще се чувствам неловко. Килограмите са си мои, тя няма вина за това, че аз съм се тъпкала до припадък със сладко и съм си създала такъв проблем. Каква и е вината в случая? Че иска да се забавлява, а аз не мога да и доставя това забавление? Да, тя много ме обича и ми споделя всичко, както и аз на нея. Просто не съм достатъчно представителна, това е истината. Да не говорим, че преди време се запознах с един съфорумец, който борави с ужасно жестоки шеги и точно той е причината да "се стегна" и да помисля за себе си. Не може цял живот да правя компромиси със себе си и когато видя някой сладур на улицата да ми се свива всичко, защото с този външен вид никога не мога да си позволя да имам такова момче, макар и за приятел.

п.п. който мисли да ползва рецептите ми от горе да се снабди с хубав подсладител, защото моят не е и резултата беше отвратителен.

по въпроса с онези рецепти горе: те наистина са хубави, но момичета, НЕ използвайте подсладители, използвайте от онези разтворимите степчета за пиене дето са с разни вкусове: на ябълка, портокал и тн..., така, хем ще докарата освен сладък и плодов вкус, но не са и толкова вредни

подсладителите са страшно опасни, може да не са калорични като захарта (това е, защото са 15-16 пъти по-сладки от нея и се използват много по-малки количества), но те са канцерогенни (ракообращуващи)...потърсет в гоогле за аспартама и се уверете сами

az ne si pravq takiva receptii kogato mi se qde sladko iam shokolad No vaprosat e kakav - s nad 70 % kakao togava shokolada dori e polezen ( zaadi kakaoto estestveno) -- izpolzvam na Lindor

a otnosno sporaa ne moje samo4uvstvieto da ti se gradi na kg razbirase 4e ako si mnogo debel trqbva da napravish neshto no ne zaradi drugite a zaradi sebe si i ii ako nqkoi te obijda to e prosto zashtoto e vidqh 4e mu se hvashtashh

Добре, ама степчетата също са с подсладители. К'ва е разликата?

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Нещо против и аз да се присъединя към вашия клуб? Поосвинила съм се малко тва лято, пък чак сега видях темата...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    eternal_eyes е права...всъщност имате проблем с начина на мислене...на мен защо никой не ми е казвал да свалям килограми, за да съм с него...само си втълпявате някакви неща...като ида някъде на мен ми обръщат толкова внимание, колкото на другите, излизам си спокойно с хората, които обичам...нямам проблеми нито с личния, нито със социалния живот...трябва да преосмислите отношението на хората към вас, вместо да се мъчите да сваляте всеки грам до идеалната фигура

степчетата са още по-вредни от подсладителя, който и без друго се съдържа в тях, но освен него имат ароматизатори, оцветители и стабилизатори, също канцерогенни
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не съм особено съгласна с това, че дебелите са сами. Най-малкото защото 2 мои приятелк в различни периоди са били или са станали твърде дебели. Аз съм ги харесала като хора и това, че сега едната е +20 от това, което сме се запознали, а другата е -30 от преди 2 години. Това изобщо не ме бърка. Никой не ми се е подигравал заради килограми. Заради рижавата коса и очилата-да, ама не и за кг. Те са ми фикс идея, защото просто аз не се харесвам и не ми стават дрехите. Дори като бях шопар(за справка снимките на началните страници), никой не ми промърмори. Дори и майка ми, която все мрънка, ако не изглеждам добре. Аз ви препоръчвам да имате до себе си някой човек, който ви обича, но ви казва истината в очите. Сега моята приятелка ми се сърди, че й мъкна книги и я съветвам за диети, сърди се на гаджето си, че й опява, но трябва й външен мотив.Малко й липсва мотивация. А какво да кажа за сестра ми, която беше стигнала 85 кила? да спра да я обичам ли?

Град
    аз искам да сваля килограми за да се чувствам АЗ добре,не заради другите, мн отдавна съм спряла да обръщам внимание на другите,важна съм си аз и това как се чувствам....Аз също имам мн приятели , но понякога ми става кофти когато видя какво е отношението към тях и това към мен,за тва е цялата драма
    но аз съм си поставила цел и за моя радост вече се наблюдават желаните резултати,няма да се откажа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си