- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КЛУБ на дебеланки и запазващи килата сладуранки!
Много точно казано \Първоначално написано от eternal_eyes
/
Don't worry, be happy!
7Първоначално написано от silver_moon
![]()
mindscan
да така е eternal_eyes ,а най ме дразни когато знаят че полагаш усилие да отслабнеш,и те пак "ама май си напалняла"направо ми иде да убия някой
, и тва за натякването също е мн гадно
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Аз пък съм доста чувствителна, а и попринцип имам нужда от човек (по - скоро мъж), който да ме подбутва, да ме мотивира. Приятелките ми тактично си мълчаха и ме избягваха от време на време, а най - добрият ми приятел постоянно обясняваше, че хората трябва да ме харесват заради това, което съм, а не заради килограмите ми и аз просто губех желание. Виждах как повечето хора ме избягват, депресирах се, тарелка мноооого шоколадови петифури, след това чипс, после кит кат и така вечер след вечер след вечер. Докато един съфорумец се появи. Там, почнахме да върим лаф и той супер брутално се шегуваше с мен и това беше причината да се захвана. Усетих нещо като съжаление от негова страна и това просто ме довърши. Днеска пак се оядох де, ама вече ще си почна както преди да си ям по един път на ден. И без това като тръгна на училище няма да имам време за повече.
UUUSSPPEEEHHH na vsi4kii !!! sega ve4e shte ni e mnogo po lesno - po na men- kato po4na u4ilishte-- svarshva lqtot- nqma izkushennia![]()
![]()
Разни хора, трябва им различен стимул. Ще дам пример с кака ми. Тя беше станала 80 и нещо. По принцип е с едри кости и изглежда по-пълна от мен, но наистина се беше освинила. Повтаряхме й непрекъснато, тя почваше диета и след седмица се проваляше, защото се изкушаваше. Докато 1 ден свако ни й каза, че го е срам да ходи с такава дебелана по улицата и ако не се стегне малко, няма да излизат повече. Той и леля ми са джаста праста и си казват всичко прямо, докато ние със заобикалки се опитваме да омекотим удара. Тя плакта 1 седмица и се стегна. Година и 2 месеца по-късно беше станала 56-7 кила и изглеждаше супер слаба. Е, сега да кажем е към 65 и реално това й е оптималното тегло, изглежда добре, закръглена и с форми......Трябва си стимул по някакъв начин. било то отвътре да ти дойде или да те бутне някой друг.
naistina vsi4ko si zavisi ot 4oveka men drug po4ti ne mje da me motivira trqbva sama da se osaznaia i gotovo ako kaja po4vam o t ponedelnik- po4vam i moga i po 6 meseca ne si razvalq rejima
Момичета, вижте какво открих в бюрото си, когато го разчиствах. Майка ми го е принтирала преди една-две години.![]()
ДИЕТА ЗА ЕДИН ДЕН
Ако правите тази диета по един ден в седмицата, скоро ще достигнете до мечтаното тегло.
План на диетата
8ч. - Изпийте една чаша топла минерална или преварена вода с лъжичка лимонов сок. Така ще се отървете от излишните течности в организма.
8:30ч. - Чаша цитрусов или зелев сок, съдействащ за изгарянето на мазнините и за прочистване.
9ч. - Вземете душ, като масажирате тялото с остра гъба и кръгови движенияза засилване на кръвообращението.
9:30ч. - Чаша вода или билков чай.
10ч. - Разходете се, плувайте или правете йога. Движението ще прогони умората и главоболието.
11:30 - Чаша вода или билков чай и чаша сок от малина, диня или картофи - действа отводняващо.
12:30 - За да се преборите с глада, изпийте чаша зеленчуков микс или сок от ябулка и боровинки.
13ч. - Чаша вода или билков чай.
13:30ч. - обре е да поспите или да послушате музика.
14:30ч. - Чаша вода или билков чай.
15:30ч. - За да повишите намалената кръвна захар, изпийте чаша концентриан сок от ананас и манго или от портокал и ябълка.
17ч. - Чаша вода.
19:30ч. - Чаша бананов сок.
21:30ч. - Направете отпускаща баня с ароматни добавки. Ако имате вана, разтворете във водата десетина капки лавандулово или масло от сандалово дърво, разбъркани с една лъжица мед.
Отпуснете се за 23 минути, като през това време изпивате чаша вода или успокояващ чай от лайка, мента или мащерка.
22ч. - Пъхнете се в леглото с мисълта, че утре ще сте най красивата.
Още не съм я изпробвала но мисля денят ми да е събота, защото няма да съм на училище.
Успех!![]()
mindscan
ee kak varvii pri vsi4ki |????!!! do koga gore dolu ste postavili za cel da postignete jelanoto??
Понеже съм назад с материала съм си дала срок до Нова Година.
Аз съм си решила другото лято да шашна всички! :P
mindscan
и аз така имам да свалям близо 15 килограма и няма да стане за 3 месеца колкото и да ми се искаПървоначално написано от preichetoy
![]()
Спокойно можеш да свалиш 15 килограма за 3 месеца. Дори ще бъде здравословно.Първоначално написано от ELFIQ
![]()
mindscan
какПървоначално написано от preichetoy
я кажи ,че нещо мн съм навита за 3 месеца да съм на -15 кг
razbira se 4e za 3 haide 4 meseca m0jesh da svalish 15 kg- po 1 kg sedmi4no
az li4no ti prepora4vam knigata "ultrametabolizam"![]()
хайде кажете де как ще стане тваПървоначално написано от glupacheE
изглежда ми малко трудничко
![]()
Понеже сте пускали ващe снимки,реших и аз да постна някой мои тук..
http://media.snimka.bg/0559/007373066-big.jpg
http://media.snimka.bg/0559/007373063-big.jpg
http://media.snimka.bg/0559/007373100-big.jpg
http://media.snimka.bg/0559/007373098-big.jpg![]()
ми да ама ние тук ще отслабвамеПървоначално написано от Люси
а ти си си супер
![]()
МерсиПървоначално написано от ELFIQ
![]()
Иначе,и аз съм малко склонна към пълнеене ,но просто не позволявам това да се случи,пък и с тренировките ми по танци всеки ден , няма как да стане![]()
Днес извърших грях! Изодох един сладолед. [-o<![]()
Аз мисля да поотслабвам до ноември...защото не искам да отслабвам много бързо...не искам да се измъчвам, а и имам да махам около 7 килограма...![]()
Това са глупости,дояло ти се е сладолед,хапваш си... Въпросът е да не прекаляваш и като си яла сладолед,се лишаваш от нещо друго,за да се компенсират.Другото,което е чета някакви глупости нагоре да се свалят по кг на седмица....Това са пълни измишльотини...ако става въпрос може и 5 кила да свалиш за една седмица,ама това са първо нездравословно свалени килограми и второ не са постоянни.Стресираш си организма и после ще има йо-йо ефект... И понеже моята история остана към първите страници...не си мислете,че ви говоря само ей така... защото съм минала по този път...Първоначално написано от babity
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
zashto da e nerealisti4noo po 1 kg na sedmica az ne kazvam po 5Първоначално написано от snow__queen
daa tva e maksimum noo pri mnogo trenirovki i pravilno hranene
kazvam kg a ne 1 kg maznini nesamneno dokato svalqsh shte svalish i voda
ina4e e nai dobre po 2 kg na mesec toest po polovin kg na sedmica ne osporvam
Абе аз доста съм чела за отлсбването,здравословноо де, и 1кг на седмица или 10 дена не е фрапиращо. Иначе предполагам че 15 кг се свалят за 4-5 месеца![]()
Защо ли се обадих и аз....тук всички много разбират,извинете...
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!