- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КЛУБ на дебеланки и запазващи килата сладуранки!
snow__queen nedei taka vse pak trqbva da se spori za da se nameri verniq otgovor
Принципно,не може да се каже,за кой колко килограма са здравословни да се свалят,защото,ако си сто кила примерно,имаш повече мазнини.И в началото се свалят по-бързо,но принципно,за здравословно отслабване дават по максимално 2 кг на месец...аз не казвам да отслабвате по толкова,но най правилно е примерно сваляш два килограма за две седмици,после две ги задържаш,после пак сваляш,иначе смисъл няма....
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
да ок права си но аз примерноо продължавам да се храня здравословно и след като сваля кг ... в смисъл че не сам на диета а режим и ще го спазвам за колкото се може по дълго време -- аз го права и за здраве не толкова за отслабване
Айде и аз се присъединявам към васИскам да попитам някой има ли идея как да отслабна с 5-6 кг и после да ги задържа?И да не е много рязко,че ще получа стрии.Благодаря предварително
!
Bring me to life...
pro4eti cqlata temaПървоначално написано от Evanescencefan
ina4e - "ultrametabolizam"-kniga e
тва на снимката ти ли си?Първоначално написано от snow__queen
,щото акоси ти изглеждаш мн добре и не ми се вярва да си била пълна
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
^мацката е пускала снимки, била е пълничка, да, но мисля е активна спортистка...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#3485492
ето погледни тук 7 страница,иначе да на снимката съм аз
alice sw бях преди една година спрях баскетбола,но от него определено не се прави фигура,с други тренировки и диети го постигнах,но аз сум описала всичко.Успех![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Mисля ,че и аз трябва да се включа във вашият клубако ме земете разбира се
175 съм висока, 65 кг . Искам да сваля 5-10 кг ма, защото в рамките на една година ги качих много бързо под влияние на стрес ( а аз като съм нервна ям като невиждала)
Не се смятам за много дебела,просто тук там имам за коригиране...по коремчето и бедрата![]()
Успех ви желая! ЕНД ХЕВ А НАЙС ДЕЙ !!!
пп По късно ще пусна снимка![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Почерпка:
![]()
taka...da kaja moita istoriika za si4ki koito iskat da se oturvat ot izli6nite kilca
bqh na 12 po4ti 13 kogato se re6ih da otida na dietolog(Ognqn Simeonov-imam skype ako iskate info)togava bqh s tezi merki : teglo-59.7kg rust 158sm. otidoh i toi po4na da me izmerva i mi dade edni list4eta na koito pi6e s kakvo 6te se hranq i po4na se dieta ot koqto az mojeh da si izbiram kakvo da qm ot list4etata i se qde6e po 5 puti na den . Sled 1 mesec bqh svalila 5kg absolutno zdravoslovno i bez gladuvane . Za pla6taneto (znam 4e 6te popita vse nqkoi) 50 lv be6e togava pla6ta se ednokratno i vaji za celiq period ot programata nezavisimo kolko e dulug . I sega sum 48.7 i sum visoka 1.68 nqkade . V daskaloto mi ima edno momi4e oeto su6to be6e debeli4ko no dosta pove4e i da vi kaja sega e otslabnala straaa6no mn i e hodila pak pri su6tiq dietolog
moga da dam telefon i skype na dietologa ako nqkoi poiska
P.S. Ot SF sum
Uspeh4eta na si4ki deto se borqt s kilcata![]()
Ох искам да попитам един леко тъпичък въпрос.... тъй като съм решила и аз да отслабвам.....но г/д 10 кг, а това несамненно ще навреди на бюста миВ момента съм 97-8 ...Има ли начин да го запазя......или поне да не е драстична промяната???
Знам ,че е тъпо...но я кажете вие как се справяте с този проблем,особено драстично отслабналите????
![]()
Трябва да свалиш 5 килорама. Не повече. Бюстът ти ще намалее, но промяната няма да е огромна. Ще бъде абсолютно подходящ за твоята фигура.![]()
mindscan
Такам..върнах се от морето + 2 кг в повечеМисля началото на другата седмица да почвам здравословно че..
Aми знам ли... преди около година и положина бях 54 и изглеждах мн добре.....бюста ми беше нормален. Е,не е бил като сега..... ама ме притеснява ,че като гладувам.....и той ще пострада здравата.Първоначално написано от preichetoy
Мисля ,че смао 5 кг няма да ме удовлетворят
Момичета, имам сериозен проблем. Имам ужасен ПМС и съм като Делонги, не мога да се спра, изяждам всичко по пътя си.Как да намаля този вълчи глад?
ooooooooo povqrvai mi razbiram teprosto se opitvam da si zapalvam vremetoo i da ne mi ostava vreme da s etap4a prosto taka--tuk mi pomaga 4e pravim osnovno po4istvane
![]()
И аз го имам тоя проблем.....и аз исках преди 3 дни да погъна целият свят....Първоначално написано от babity
добре че ми дойде......че да се свършва с ПМс то
![]()
Ама то... това... е ужасно! Днес ядох сладолед, като се прибрах ядох баница, вечерта ядох имам баилда. Как може?! Аз... просто съм ебати свинята! Дано и на мен да ми дойде по - бързо, че в този дух ще си кача всички килограми, свалени досега.![]()
Случвало се е да съм и по-злеПървоначално написано от babity
![]()
Стискам палци
![]()
пп Включете ме към скисъка
Ако имам баяълдъто не е тъпкано с олио няма нищо лошо-патладжанче с доматено пюре.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
vmesto dieta prosto qjte malko http://www.zdravoslovno.com/Calculators.html tova 6te vi pomogne![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
ее браво успех с групата :P :P
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Видях ви "Стимулчетата" от първия пост
Вие всъщност негърки ли искате да станете или да отслабнете?
Освен това като се събирате на пайове не си помагате, както и като си правите клуб под общия показател че сте с "ЕДЪР КОКАЛ" не ставате по-секси. Това че сте се събрали дебеланки всъщност не решава проблемите ви. Тренирайте! Движете се!
И Като си поръчате Диетична Кола с 2те Биг Мак Менюта от МакДОналдс Не ставате по-вталени!
+NO MA'AM+
I Want To Play a Game!