.
Отговор в тема
Страница 19 от 24 ПървиПърви ... 9151617181920212223 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 591
    Мега фен Аватара на babity
    Мен, откровено казано, ме е срам от това, в което съм се превърнала. Имам питане. Искам да смаля обиколката на ръцете, какво да направя? Корема се прибра почти, но бедрата и ръцете са ми проблем. Помагайте!

za sajalenie ne moje da otslabvash kadeto iskashh ti
    za raceto i bedrata - uprajneniaa ..........

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ami iskam da predloja vseki do nika my v na4alnata stranica da pi6e v skobi i ot koi grad e i ako nqkoi si suvpadata sofiq,plovdiv...da se vijdame ili ne6ty podobno.6toto az sum ot stz i 6te mi bude priqtno ako nqkoi ot temata e su6ty i da se vijdame(da trenirame ili podobno)nqkoi put.

Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от independence_88
    ami iskam da predloja vseki do nika my v na4alnata stranica da pi6e v skobi i ot koi grad e i ako nqkoi si suvpadata sofiq,plovdiv...da se vijdame ili ne6ty podobno.6toto az sum ot stz i 6te mi bude priqtno ako nqkoi ot temata e su6ty i da se vijdame(da trenirame ili podobno)nqkoi put.
    тва наистина е яко,аз съм от Сливен и аз мн бих искала да се запозная с някой от този форум и от моя град
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

az sam ot sandaskii
    no jiveia v Sofiaa taka 4eeeeeeeeeeeeee 4uk 4uk ima li nqkoi tuk

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    ^ Има, има.
    What you give is what you get!

ami otvorete vraatata de a serioznooo kade jiveesh az sam v studentski grad Lili se kazvam priqtno mi e

ehoo kade se izgubihte vsichkii??????????

и аз съм от софия...в квартал люлин

Някой от Русе?
    Bring me to life...

dobavete me ,... mackiii :P
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Опааа..тука съм. :Д
    От Дружба 1 съм аз.
    What you give is what you get!

КАТО ИЗЛЯЗА НА ЦЕНТАРА НА ВАРНА ИСКАМ ДА ВИЖДАМ ХУБАВИ МАНЕКЕНКИ И КУРВИЧКИ,А НЕ 120 КГ ГОДЗИЛИТА..АРЕ ОТСЛАБВАЙТЕ ПО БАРЗО !

Цитирай Първоначално написано от anonimen_89
    КАТО ИЗЛЯЗА НА ЦЕНТАРА НА ВАРНА ИСКАМ ДА ВИЖДАМ ХУБАВИ МАНЕКЕНКИ И КУРВИЧКИ,А НЕ 120 КГ ГОДЗИЛИТА..АРЕ ОТСЛАБВАЙТЕ ПО БАРЗО !
    Колко си жалък! И аз не искам в България да има толкова глупави хора като теб , но има! Ние поне правим нещо по проблема с кг , който е маловажен,но ти с този акъл - няма да те бъде!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    Колко си жалък! И аз не искам в България да има толкова глупави хора като теб , но има! Ние поне правим нещо по проблема с кг , който е маловажен,но ти с този акъл - няма да те бъде!
    +1
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    На края на дъгата :)
    ние поне ще отслабнем,а ти по умен няма да станеш
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Нямаше начин да пропусна да се изфукам:има вероятност да тръгна на фитнес през учебната година !Също така може би ще тръгвам на тенис,което значи,че ще се простя с няколко килца
    Bring me to life...

Цитирай Първоначално написано от cHooOpiHka___
    ama
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ama
    pi6i na li4no na avtorkata

Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    Нямаше начин да пропусна да се изфукам:има вероятност да тръгна на фитнес през учебната година !Също така може би ще тръгвам на тенис,което значи,че ще се простя с няколко килца
    bravo sporta e mnogo vajen \\i az skoro po4vam trenirovkii iii se kefa

ama
    dobavihtee
    Uspeh !

Град
    Where streets have no name
    Хъх,тая диета Японско чудо си е живо чудо,акшъли. От 59.5 съм на 56. Ама да не съм луда да я правя като хората ям храните когато си искам само да не е вечер,пък и пропускам някое друго яйце...кафето ми е 3в1 и такааам,общо взето не съм на диета само дето не ям на вечеря и без никакво сладко и хляб съм... и тфа 3,5 кг за 4 дена...Ми такаааам,успех на останалите с "Японско чудо",аз я карам на "Анархична Японска". Хъх...

Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    ama
    dobavihtee
    Uspeh !

BlagodarQ ...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    i mene me dobavete ot utre 6te se postarq da sam na dieta uj gledam da go sa4etaq s daskalo xaxaxa 6tot shte sam po zaeta shte vidim sled 1 emsec ko sha stane no ako iskate me vklu4ete i mene
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    i mene me dobavete ot utre 6te se postarq da sam na dieta uj gledam da go sa4etaq s daskalo xaxaxa 6tot shte sam po zaeta shte vidim sled 1 emsec ko sha stane no ako iskate me vklu4ete i mene
    ок ще те включа и тебе
    искам да ти дам съвет как да отслабнеш ( ти ще решиш дали да ми се довериш)
    яж плодове ; зеленчуци(като освен краставици ,зеле и т.н. можеш да си позволиш и грах , картофи ...), месо,риба,ядки, яйца, млечни продукти... можеш да ги печеш, вариш и задушаваш( без да ги пържиш)
    приемаш колкото си искаш но приключваш с яденето 3 часа преди да тръгнеш да си лягаш
    задължително закусвай ! Не пропускай хранене!Пий поне по 1,5л вода! Не приемай прекалено малко или прекалено голямо количество!Шоколад можеш да си позволиш но само с над 70 % какао! Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си