- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КЛУБ на дебеланки и запазващи килата сладуранки!
Мен, откровено казано, ме е срам от това, в което съм се превърнала. Имам питане. Искам да смаля обиколката на ръцете, какво да направя? Корема се прибра почти, но бедрата и ръцете са ми проблем. Помагайте!
za sajalenie ne moje da otslabvash kadeto iskashh ti
za raceto i bedrata - uprajneniaa ..........
ami iskam da predloja vseki do nika my v na4alnata stranica da pi6e v skobi i ot koi grad e i ako nqkoi si suvpadata sofiq,plovdiv...da se vijdame ili ne6ty podobno.6toto az sum ot stz i 6te mi bude priqtno ako nqkoi ot temata e su6ty i da se vijdame(da trenirame ili podobno)nqkoi put.
тва наистина е яко,аз съм от Сливен и аз мн бих искала да се запозная с някой от този форум и от моя градПървоначално написано от independence_88
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
az sam ot sandaskii
no jiveia v Sofiaa taka 4eeeeeeeeeeeeee 4uk 4uk ima li nqkoi tuk![]()
![]()
![]()
^ Има, има.![]()
What you give is what you get!
ami otvorete vraatata de![]()
![]()
a serioznooo kade jiveesh az sam v studentski grad Lili se kazvam priqtno mi e
ehoo kade se izgubihte vsichkii??????????
dobavete me ,... mackiii :P
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Опааа..тука съм. :Д
От Дружба 1 съм аз.![]()
What you give is what you get!
КАТО ИЗЛЯЗА НА ЦЕНТАРА НА ВАРНА ИСКАМ ДА ВИЖДАМ ХУБАВИ МАНЕКЕНКИ И КУРВИЧКИ,А НЕ 120 КГ ГОДЗИЛИТА..АРЕ ОТСЛАБВАЙТЕ ПО БАРЗО !
ВСЕКИ ВАРНЕНЕЦ ТРЯБВА ДА ГЛЕДА ТОЗИ КЛИП
Всякакви хаус тракчета - http://vbox7.com/user:hasho?p=allvideos
Колко си жалък! И аз не искам в България да има толкова глупави хора като теб , но има! Ние поне правим нещо по проблема с кг , който е маловажен,но ти с този акъл - няма да те бъде!Първоначално написано от anonimen_89
+1Първоначално написано от glupacheE
Първоначално написано от ™G-Baby™
ние поне ще отслабнем,а ти по умен няма да станешПървоначално написано от anonimen_89
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Нямаше начин да пропусна да се изфукам:има вероятност да тръгна на фитнес през учебната година![]()
![]()
!Също така може би ще тръгвам на тенис,което значи,че ще се простя с няколко килца
![]()
![]()
![]()
Bring me to life...
amaПървоначално написано от cHooOpiHka___
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
pi6i na li4no na avtorkataПървоначално написано от cHooOpiHka___
![]()
bravo sporta e mnogo vajen \\i az skoro po4vam trenirovkii iii se kefaПървоначално написано от Evanescencefan
dobavihteeПървоначално написано от cHooOpiHka___
Uspeh !
Хъх,тая диета Японско чудо си е живо чудо,акшъли.От 59.5 съм на 56. Ама да не съм луда да я правя като хората
ям храните когато си искам само да не е вечер,пък и пропускам някое друго яйце...кафето ми е 3в1
и такааам,общо взето не съм на диета само дето не ям на вечеря и без никакво сладко и хляб съм...
и тфа 3,5 кг за 4 дена...Ми такаааам,успех на останалите с "Японско чудо",аз я карам на "Анархична Японска". Хъх...
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от glupacheE
BlagodarQ ...
![]()
![]()
i mene me dobavete ot utre 6te se postarq da sam na dieta ujgledam da go sa4etaq s daskalo xaxaxa 6tot shte sam po zaeta shte vidim sled 1 emsec ko sha stane no ako iskate me vklu4ete i mene
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ок ще те включа и тебеПървоначално написано от kuklichka_bg
искам да ти дам съвет как да отслабнеш ( ти ще решиш дали да ми се довериш)
яж плодове ; зеленчуци(като освен краставици ,зеле и т.н. можеш да си позволиш и грах , картофи ...), месо,риба,ядки, яйца, млечни продукти... можеш да ги печеш, вариш и задушаваш( без да ги пържиш)
приемаш колкото си искаш но приключваш с яденето 3 часа преди да тръгнеш да си лягаш
задължително закусвай ! Не пропускай хранене!Пий поне по 1,5л вода! Не приемай прекалено малко или прекалено голямо количество!Шоколад можеш да си позволиш но само с над 70 % какао!Успех!