- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КЛУБ на дебеланки и запазващи килата сладуранки!
и спорт разбира се![]()
Може ли да напишеш примерен твой си режим за един ден, моля?Първоначално написано от shmurkam
mindscan
оффффф момичета,бях почнала да отслабвам,а вчера като се теглих пак съм на същите килограми-все едно нищо не съм правила![]()
![]()
сега пак отначало,мисля да си купя някой хапчета вече-щото преди с тях и със ограниченията и тренировките,поне си запазих килограмите,а сега нищо не става.
Според вас,и ако сте пробвали-кои са най-добри (аз пих БИО АКТИВ ХРОМ и бях мн доволна,сега май пак към него ще се обърна![]()
)
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
1-vo vajni sa ne kg a sm ( mazninite tajat mnogo po malko ot muskulite)Първоначално написано от ELFIQ
2-ro nedei daa zapo4vash s hap4eta vmesto tova vklu4i pove4e sportt
sega kato po4nem u4ilsihte shtee imash pove4e dvijenie
мила,аз съм на 20 и не учаПървоначално написано от glupacheE
, и нали уж спортувам мамка му-правя по 150 коремни преси всяка вечер,скачам и какво ли още не , но без видим ефект
![]()
tova 4e pravish koemni presi ne zna4i 4e si fizi4eska aktivna mii 4iniite puskai prahosmuka4ka ne izpolzvai asansiora i takiva malki neshtaПървоначално написано от ELFIQ
moje i da si v zastoi ne prekratqvai rejimaa trqbva da imash tarpenie
ina4e mojesh da pravishh i drugi neshta
az do kolkoto znam koremni presi razshirqvat taliqta
Първоначално написано от glupacheE
![]()
![]()
чесно , ужс , ако е вярно ги спирам
![]()
![]()
живея на 8 етаж,асансиор не ползвам от доста време,правя мн неща и за малко имаше ефект,но сега не![]()
spokoino moje bi si v zastoii
ii az sam gore dolu v podobno polojenie a i ne mi se slu4vaq za 1 pat
spokoinoo tarpeeeniee i volqq iii vremettoo shte pokajee
i az iskamm ve4e da stigna do jelanoto nnooo tarpenieeee..........vse pak kg ne sa nai vajni na sveta
е да така еПървоначално написано от glupacheE
, само че винаги има едно "НО"...
да така еПървоначално написано от ELFIQ
НОние сме силнии и ще постигнем това което искаме
![]()
дай божеПървоначално написано от glupacheE
![]()
![]()
ot v4era sum na dukan no dnes mi e mn lo6o padnalo mi e kruvnoto.na obed kum 12 izpih edna malka kola light no nikakuv rezultat.ve4e mina 16 i o6te mi e tui.ako ima nqkoi na dukan da mi pi6i na li4no da kaje s kvo moje da mi pomogne...![]()
shtom ne ti vliae dobre po dobre go prekratiПървоначално написано от independence_88
v samata kniga pishe 4e ne se prepora4va za deca kato nas ( izvinqvai ako si po golqma)
Ама ти нали знаеш, че коремните преси фактически оформят коремните мускули, а както каза glupacheE мускулите тежат повече от тлъстинкитеПървоначално написано от ELFIQ
![]()
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
ne mislq da q prekratqvam...nqkoi ima li na dietata dukan ne se obajdate ne6ty ?Първоначално написано от glupacheE
![]()
Днес си взех книгата на Дюкан и от понеделник живот и здраве я почвам.![]()
Принципно при това стечение на обстоятелствата трябва да прекратиш хранителния режим. Пък ако си достатъчно смела за да си играеш със здравето си винаги можеш да изпънеш едно кафе без захар на екс и да си вдигнеш кръвното.Първоначално написано от independence_88
babity taka i napravih pih 3 dena podred naobed po edno nes kafe i ve4e sum ok![]()
Здравейте на всички![]()
Отдавна следя тази тема и съм я прочела цялата (с кориците ,както се казва) .....исках да ви кажа , че това, което правите е чудесно....и аз имам, така да се каже богат опит с диетите, затова ми беше интересно .....та, ето.....най-сетне се реших да пиша.
Моят проблем.....3-4 кила....знам, че не е много, обаче просто като се сетя как съм изглеждала миналата година и как изглеждам сега......сякаш има коренна разлика (дрехите ми).....въпреки , че и тогава се имах за "дебела".....колко съм била глупава...та,докъде бях стигнала..... исках просто да кажа, че ще ми е приятно да се подкрепяме взаимно
Това е от мен засега...
До скоро![]()
Момиче съм
с повече усулия ще успееш - спорт и без junk foodПървоначално написано от trittico
![]()
Добре и след 34 изписани страници главно с глупости има ли някоя отсабнала,бре![]()
ima...nqkolkoПървоначално написано от Madness
Аз свалих само 2 килограма, но без диети...Първоначално написано от Madness
Обаче, момичета, да ви се похваля... Нямам апетит, поне не вълчи като преди, това доста ще ми помогне да продъжа някоя диета, защото преди просто не издържах, но сега сякаш се боря с болестта си и имам напредък.
![]()
mindscan
поздравленияПървоначално написано от preichetoy
![]()
хей как сте всички ??// Хайде малко да вдъхнм живот на темата
![]()