.
Отговор в тема
Страница 21 от 24 ПървиПърви ... 111718192021222324 ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 591
    Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    От днес съм на Дюкан,пък ще видим какво ще стане,за сега имам голям хъс да я изкарам цялата диета,дано да не ми умре амбицията...

Ох като чуя за тоя Дщкан вече ми става лошо.....отначало е супер ...сваляш по кило на ден и после ако започнеш пак да си ядеш както преди.....йо йо....кофти работа
    Момиче съм

права си
    Дюкан не се препоръчва за нашата възраст пише го в книгата
    А от лчен опит ще кажа не спазите ли диетата до последния ден - качвате- даже двойно
    и сега си казвате ее ще спазя цялата- да де ама като свалите 10 кг и вече сте слаби малкоо умира стимула аа трябва да ги запазив 3-4 месеца тези кг с 3 етап на режимаа

Здравейте,сладуранки!Може ли и аз да се запиша в клуба?Много искам да отслабна,но май нямам нужната воля
    [i][b]When it

Az ot utre zapo4vam zelevata supa.Za 7 dni svalq6 do 5 kg ako spazva6 dietata striktno..pojelaite mi uspeh
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Цитирай Първоначално написано от t0nit0yy
    Az ot utre zapo4vam zelevata supa.Za 7 dni svalq6 do 5 kg ako spazva6 dietata striktno..pojelaite mi uspeh
    Недей да я пробваш . Монодиетите са много опасни особено като се спазват повече време . Могат до доветат до запек , алергия , припадъци , супер изтощение , отслабване на имунната система и много други усложнения и след като те натъпчат с лекарства и те накарат да ядеш си връщаш килцата двойно . Казвам ти го от опит . Припаднах в час миналата година

Колко пъти се повтори и потретии да н не правите глупави диети от типа " X дни Y кг " НИкой не може да ни каже колко ще свалиш
    най малкотто имайте в предвид че 1 кг мазнини е 7000 ккал
    правете си сметка как се сваля ( като знаете че не трябва да минавате по 1400 ккал ( приблизително зависи от много неща) , защото се забавя метаболизма и гори по бавно )
    И с режима на хранене винаги трябва да има СПОРТ

Хм,странно,започнах да слабея от самосебе си...Не знам от времето ли е или нещо др.,но просто губя апетит.За 1 седмица съм свалила 2 кг...дано да продължава така.
    Тhe Hell is coming!

Град
    София
    Видях,че сте писали за Дюкан.
    Наистина не е препоръчително за повечето от вас,тъй като сте още прекалено млади за такива диети и изобщо за диети. Достатъчно е само да ограничите мазните и тежки храни,газираното. Знаем добре нещата,които да не ядем в големи количества.
    Та за Дюкан- ефект наистина има!!!,НО само ако се спазва стриктно,до 4тата фаза включително. Не да стигнете донякъде и да я спрете. Естествено,че ще има йо-йо

И..каквато и диета да пазите,ако не промените режима и вида на храната си след диетата-никога няма да свалите кг.
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от I love pain
    Хм,странно,започнах да слабея от самосебе си...Не знам от времето ли е или нещо др.,но просто губя апетит.За 1 седмица съм свалила 2 кг...дано да продължава така.
    ако е само така ОК , но наблюдавай да не стане прекалено ббърз спад на теглото от самосебе си - тогава вече може да е симптом за болест. Не искам да те плаша - просто предупреждавам, за да не би в радостта че си свлила...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    az sum na dukan kakto bqh pisala i sum svalila 8kg ot 15 septemvri do sega-zna4i mesec.no imam izvestne problem ot okolo sedmica 4e ako ne i pove4ko da stane ve4e zabelqzah 4e ne sum mrudnala v kg.pak dobre 4e ne ka4vam de no vse pak ? i yprajneniq pravq vku6ti ve4er,3 puti v sedmicata sum na fitnes no eto rezyltat skoro nqma.nqkoi moje li da mi kaje kakuv e tozi zastoi kolko vreme moje da produlji i kvo da napravq po vuprosa

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не разбирам защо всички така се хващате за килограмите, това, че сте свалили някой и друг килограм не е нищо интерено. Важното е как изглежда тялото, а не колко килограма е!

Цитирай Първоначално написано от independence_88
    az sum na dukan kakto bqh pisala i sum svalila 8kg ot 15 septemvri do sega-zna4i mesec.no imam izvestne problem ot okolo sedmica 4e ako ne i pove4ko da stane ve4e zabelqzah 4e ne sum mrudnala v kg.pak dobre 4e ne ka4vam de no vse pak ? i yprajneniq pravq vku6ti ve4er,3 puti v sedmicata sum na fitnes no eto rezyltat skoro nqma.nqkoi moje li da mi kaje kakuv e tozi zastoi kolko vreme moje da produlji i kvo da napravq po vuprosa
    8 kg za edin mesec e mnogo normalno e tqloto da e v zastoi vse pak trqbva da provokne i kam novite kg
    ti ne spirai dietata ( ot li4en opit kazvam) ako prekasnesh dukan ka4vash dvoino za tovaa zadaljitelno ia napravi do kraii i az ti predlagam da zapo4nesh rejima za zapazvame ta do koleda da zapazish kolkoto mojesh zashtoto ako do togava svalqsh bez da zapazvash ..i na koleda ne si na rejima.....................shte ima mnogo ++++ kg

Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
    Не разбирам защо всички така се хващате за килограмите, това, че сте свалили някой и друг килограм не е нищо интерено. Важното е как изглежда тялото, а не колко килограма е!
    Не веднъж съм казвала , че между кг и кг има разлика.Аз на 60 кг ( примерно) може да изглеждам добре, а друго момиче ( дори да е на същата височина) да изглежда пълно или ообратното !
    Кг зависят от много неща- костна система. мускулна маса, височина, обиколки ,.......

Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    Не веднъж съм казвала , че между кг и кг има разлика.Аз на 60 кг ( примерно) може да изглеждам добре, а друго момиче ( дори да е на същата височина) да изглежда пълно или ообратното !
    Кг зависят от много неща- костна система. мускулна маса, височина, обиколки ,.......
    И аз точно това исках да кажа. Аз съм 1.66 висока и съм 48-49 кг, ама пак съм направила коремчето и не ми е добре така! А на килограми съм съвсем нормална, даже според ония калкулатори трябва да кача 2 килца.

калкулаторите са съвсем ориетировъчни не трябва да се съобразявате с тях Най важното е да отслабваме разумно, тъй като много хора се подлъгват ии тръгват по един дълъг път с диети.............
    така че ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ + СПОРТ

Град
    у нас...
    az imam mnogo myskylna masa tui kato sum trenirala 8g problema e 4e predi na 58kg izglejdah perfektno tui kato sum i s golqma grudna obikolka.sega iskam da vlezna vuv forma i da mahna pone o6te 5kg no sum v zastoi i se nervq.a zapazvaneto na kg e lesno produljavam si sportniq rejim(gimnastika+fitnes)i se ograni4avam po malko v izpolzvaneto na nqkoi hrani.
    prosto se 4ydq kak da si subydq malko organizma 6toto toi e v zastoi 15 dena gi smqtah ve4e sa stanali to4no i ne sum mrudnala smisul kvo se nastroiva kvo pravi ne go znam

Здравейте! Първоначално бях скептично настроена към темата, но сега и аз имам проблем и искам да го споделя с вас.
    Винаги съм ядяла в нормални количества и съответно съм била на нормални килограми. Обаче от две седмици имам ОГРОМЕН апетит! Каквото видя го изяждам! То не беше шоколад, супа, три филии с лютеница, сирене, два банана, две бисквити "Мираж", сандвич ( с пълнозъвнест хляб, домат, шунка и кашкавал) ...Започвам да се плаша от себе си! Ако, не спра този апетит ще стана слон! Даже вече съм наддала с четири килограма! От две седмици насам си казвам: "От понеделник на диета!" или като се наям до пръсване "Ох, утре ще съм само на вода!" Ужасно е! Не знам какво да правя! Преди изяждах толкова, колкото да се заситя, а сега омитам всичко без да питам себе си дали всъщност съм гладна. Нямам време за много спорт, защото трябва да уча много, тъй като тази година ми е много важна. По два пъти в седмицата карам велосипед, но не е достатъчно. Знам, че не е полезно да спазвам диети, тъй като все още съм в една крехка за тази работа възраст, но трябва да се огранича. Явно вече не мога да правя разлика между глада и онова чувство, че просто ми се яде нещо. "Последно блокче шоколад!", а докато се усетя всичко омитам. Да не говорим колко гузна се чувствам след почти всяко хранене. Моля, ви помогнете ми. Благодаря предварително.

Цитирай Първоначално написано от independence_88
    az imam mnogo myskylna masa tui kato sum trenirala 8g problema e 4e predi na 58kg izglejdah perfektno tui kato sum i s golqma grudna obikolka.sega iskam da vlezna vuv forma i da mahna pone o6te 5kg no sum v zastoi i se nervq.a zapazvaneto na kg e lesno produljavam si sportniq rejim(gimnastika+fitnes)i se ograni4avam po malko v izpolzvaneto na nqkoi hrani.
    prosto se 4ydq kak da si subydq malko organizma 6toto toi e v zastoi 15 dena gi smqtah ve4e sa stanali to4no i ne sum mrudnala smisul kvo se nastroiva kvo pravi ne go znam
    не се отказвай и не се предавай,нормално е да има застой,не можеш постоянно да сваляш с много бързо и стриктно си спазвай диетат и ще свалиш
    Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Здравейте! Първоначално бях скептично настроена към темата, но сега и аз имам проблем и искам да го споделя с вас.
    Винаги съм ядяла в нормални количества и съответно съм била на нормални килограми. Обаче от две седмици имам ОГРОМЕН апетит! Каквото видя го изяждам! То не беше шоколад, супа, три филии с лютеница, сирене, два банана, две бисквити "Мираж", сандвич ( с пълнозъвнест хляб, домат, шунка и кашкавал) ...Започвам да се плаша от себе си! Ако, не спра този апетит ще стана слон! Даже вече съм наддала с четири килограма! От две седмици насам си казвам: "От понеделник на диета!" или като се наям до пръсване "Ох, утре ще съм само на вода!" Ужасно е! Не знам какво да правя! Преди изяждах толкова, колкото да се заситя, а сега омитам всичко без да питам себе си дали всъщност съм гладна. Нямам време за много спорт, защото трябва да уча много, тъй като тази година ми е много важна. По два пъти в седмицата карам велосипед, но не е достатъчно. Знам, че не е полезно да спазвам диети, тъй като все още съм в една крехка за тази работа възраст, но трябва да се огранича. Явно вече не мога да правя разлика между глада и онова чувство, че просто ми се яде нещо. "Последно блокче шоколад!", а докато се усетя всичко омитам. Да не говорим колко гузна се чувствам след почти всяко хранене. Моля, ви помогнете ми. Благодаря предварително.
    Не се впрягай толкова и не мисли за ядене, отвличай си вниманието от храната чрез спорт и изобщо движение (гимнастика, разходки, тичане, танцуване). Яж сутрин, обед и вечер в определени часове и яж само докато си гладна. Ако ти се дояде нещо следобяд примерно, си помисли дали е от скука или е онова смътно чувство, че ти се яде нещичко, и ако все още не си го избиваш от главата, хапни някакъв плод. Не гледай телевизия и не чети докато ядеш, за да можеш да усетиш кога си се наяла и да се спреш навреме. Дъвчи хубаво храната и яж бавно. Пий много вода и недей да се чувстваш виновна след като ядеш, това си е жизнена нужда и всички го правим. Това е всичко, за което се сещам вмомента, но най-важното е да имаш правилен подход, самоконтрол и да си изградиш самочувствие.

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Не се впрягай толкова и не мисли за ядене, отвличай си вниманието от храната чрез спорт и изобщо движение (гимнастика, разходки, тичане, танцуване). Яж сутрин, обед и вечер в определени часове и яж само докато си гладна. Ако ти се дояде нещо следобяд примерно, си помисли дали е от скука или е онова смътно чувство, че ти се яде нещичко, и ако все още не си го избиваш от главата, хапни някакъв плод. Не гледай телевизия и не чети докато ядеш, за да можеш да усетиш кога си се наяла и да се спреш навреме. Дъвчи хубаво храната и яж бавно. Пий много вода и недей да се чувстваш виновна след като ядеш, това си е жизнена нужда и всички го правим. Това е всичко, за което се сещам вмомента, но най-важното е да имаш правилен подход, самоконтрол и да си изградиш самочувствие.
    Благодаря много за съвета. Ще се опитвам да се контролирам. А колкото до самочувствието: принципно си имам на нормално ниво и него не го градя на външния си вид, но просто ми се ще да си запазя фигурата, все пак...

dark_sw спазвай няколко прости правила
    1.пий вода -1.5-2л на ден
    2.не вечеряй късно
    3.и вместо бисквитки киткат и подобно хапвай плодове, зеленчуци
    4.задължително закусвай

аа забравих да кажа
    за нищо не света не започвай диета, повявай ми.....не го прави

Град
    у нас...
    dark_sw ne se tup4i,prosto qj dokato se zasiti6 i ako ima o6te v 4iniqta go vurni a ne da omete6 do poslednata hapka.ne qj ni6ty mejdy hraneniqta-4ips,blizalki,vafli i podobni.kakvoto 6te qde6 qj go navednuj qdeneto+sladko ili tam kakvoto iska6 za da moje ve4e kakvoto pravi6 da habi6 energiq a ne pak da sa zasi6ta6 s ne6to.pii voda,ne natyralni sokove

Айде,стига ви толкова зяпане :P
    Тhe Hell is coming!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си