.
Отговор в тема
Страница 22 от 24 ПървиПърви ... 1218192021222324 ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 591
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от I love pain
    Хм,видях че сте пускали снимки в началото,за да видите кой как изглежда.И аз пускам,макар че малко ме е срам
    Моля,не обръщайте внимание на идиотската ми физиономия,нали тялото било важноxD

http://i.data.bg/{изтрито по желание на автора}

За преодоляване на щетите,предоставени ви от горната снимка,моля обърнете се към личния си лекар.
    [/b]
    a ti zaela li si se s ne6ty za da oformq6 ili prosto se prisuedinqva6 v klub4eto

Град
    ФъФф КлубЪъ
    Цитирай Първоначално написано от independence_88
    Хм,видях че сте пускали снимки в началото,за да видите кой как изглежда.И аз пускам,макар че малко ме е срам

http://i.data.bg/{изтрито по желание на автора}

За преодоляване на щетите,предоставени ви от горната снимка,моля обърнете се към личния си лекар.
    [/b]
    a ti zaela li si se s ne6ty za da oformq6 ili prosto se prisuedinqva6 v klub4eto
    за коледа тряя да се охраните убаво, че имам мн поръчки за свинско
    [феШЪн sTАЙL]
    Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш
    Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
    внимавай с мене манец

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Здравейте! Първоначално бях скептично настроена към темата, но сега и аз имам проблем и искам да го споделя с вас.
    Винаги съм ядяла в нормални количества и съответно съм била на нормални килограми. Обаче от две седмици имам ОГРОМЕН апетит! Каквото видя го изяждам! То не беше шоколад, супа, три филии с лютеница, сирене, два банана, две бисквити "Мираж", сандвич ( с пълнозъвнест хляб, домат, шунка и кашкавал) ...Започвам да се плаша от себе си! Ако, не спра този апетит ще стана слон! Даже вече съм наддала с четири килограма! От две седмици насам си казвам: "От понеделник на диета!" или като се наям до пръсване "Ох, утре ще съм само на вода!" Ужасно е! Не знам какво да правя! Преди изяждах толкова, колкото да се заситя, а сега омитам всичко без да питам себе си дали всъщност съм гладна. Нямам време за много спорт, защото трябва да уча много, тъй като тази година ми е много важна. По два пъти в седмицата карам велосипед, но не е достатъчно. Знам, че не е полезно да спазвам диети, тъй като все още съм в една крехка за тази работа възраст, но трябва да се огранича. Явно вече не мога да правя разлика между глада и онова чувство, че просто ми се яде нещо. "Последно блокче шоколад!", а докато се усетя всичко омитам. Да не говорим колко гузна се чувствам след почти всяко хранене. Моля, ви помогнете ми. Благодаря предварително.
    Абе, ти си още на 11-12 години, как няма да ти се засили апетитът? Не можеш ли да проумееш, че растеш. Сигурно сега влизаш в пубертета. Много ясно, че ще наддадеш килограми...Детска работа!
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Iria
    Здравейте! Първоначално бях скептично настроена към темата, но сега и аз имам проблем и искам да го споделя с вас.
    Винаги съм ядяла в нормални количества и съответно съм била на нормални килограми. Обаче от две седмици имам ОГРОМЕН апетит! Каквото видя го изяждам! То не беше шоколад, супа, три филии с лютеница, сирене, два банана, две бисквити "Мираж", сандвич ( с пълнозъвнест хляб, домат, шунка и кашкавал) ...Започвам да се плаша от себе си! Ако, не спра този апетит ще стана слон! Даже вече съм наддала с четири килограма! От две седмици насам си казвам: "От понеделник на диета!" или като се наям до пръсване "Ох, утре ще съм само на вода!" Ужасно е! Не знам какво да правя! Преди изяждах толкова, колкото да се заситя, а сега омитам всичко без да питам себе си дали всъщност съм гладна. Нямам време за много спорт, защото трябва да уча много, тъй като тази година ми е много важна. По два пъти в седмицата карам велосипед, но не е достатъчно. Знам, че не е полезно да спазвам диети, тъй като все още съм в една крехка за тази работа възраст, но трябва да се огранича. Явно вече не мога да правя разлика между глада и онова чувство, че просто ми се яде нещо. "Последно блокче шоколад!", а докато се усетя всичко омитам. Да не говорим колко гузна се чувствам след почти всяко хранене. Моля, ви помогнете ми. Благодаря предварително.
    Абе, ти си още на 11-12 години, как няма да ти се засили апетитът? Не можеш ли да проумееш, че растеш. Сигурно сега влизаш в пубертета. Много ясно, че ще наддадеш килограми...Детска работа!
    Ти от къде знаеш, че е на 11-12???

Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
    Цитирай Първоначално написано от Iria
    Ти от къде знаеш, че е на 11-12???
    Знам! В нейни постове съм чела, че е на толкова!
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Аз пък в 90% от случайте ям не защото съм гладна ,а ми е станало навик да отварям хладилника и да грабя нещо от вътре!

Цитирай Първоначално написано от independence_88

[/b]
    Дам,заела съм се! Вече съм -2
    assd22,ти няма нужда да правиш нищо.Перфектно отговаряш на поръчките ми за кухи тикви!
    Тhe Hell is coming!

Моля ви помогнете ми! Искам да започна така наречената "Точкова диета" , но не зная нищо за нея, а не искам да започвам нещо без да съм запозната...рових дълго в нета, но не намерих нищо освен самата диета или някакви форуми, в които всеки коментар беше "кажете тая диета каква е и колко се сваля с нея?" Аз не питам колко се сваля с нея и не искам да сваля 5 кг за 7 дни или нещо подобно - искам за около месец да сваля някое килце, просто за да се чувствам добре...Разбира се, че ще спортувам, но все пак е добре със спорта да се спазва и някаква диета (а с тази не се гладува...)
    Та така...някой пробвал ли я е и какво мислите за нея?

аз не ти я препоръчвам
    искаш да смъкнеш някое килце- повече печено месце и зеленчуци, плодове,ядки , рибка ( печена), млечни продукти и след 19.00 стоп на храната . Недей да прекаляваш с количеството само и пий вода!

Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    аз не ти я препоръчвам
    искаш да смъкнеш някое килце- повече печено месце и зеленчуци, плодове,ядки , рибка ( печена), млечни продукти и след 19.00 стоп на храната . Недей да прекаляваш с количеството само и пий вода!
    Ядките не са ли много много калорични?
    Момиче съм

печените да,но мисля,че се има предвид суровите
    Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш

Цитирай Първоначално написано от trittico
    Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    аз не ти я препоръчвам
    Ядките не са ли много много калорични?
    Ядките са много калорични и имат много мазнини, но по-голяма част от мазнините им са ненаситени + това ядките не съдържат никакъв холестерол => приемани в нормално количество от тях не се пълнее. (максимум 50гр на ден).
    Суровите са много малко по не-калорични от печените, така че яж каквито повече ти харесват.
    А и забравих, не говоря за бирени фъстъци и такива "измислени" ядки, говоря за бадеми,лешници,кашу..

изтривам си коментара

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    стилът някак си ти отива ^
    с известно старание,обаче ще е по-добре (:
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Здравейте на всички,
    искам да споделя това с вас
    http://patepluvec.blogspot.com/2010/08/blog-post.html
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Супер фен Аватара на zoreto
    Браво ,браво извади тема от 2008 [/b]

Ее, какво от това. Темата е добра, има полезни съвети.

snow__queen - Ехаа, браво, страхотен прогрес. Тея снимки са страшно мотивиращи. Това ти ли си?
    I wanna be a billionaire so fucking bad
    Buy all of the things I never had
    I wanna be on the cover of Forbes magazine
    Smiling next to Oprah and the Queen!

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    zoreto и като сега сме 2010, нещо променило ли се е... освен, че най- вероятно, процента на затлъстелите е скочил с някое двуцифрено число...!!! Много по-добра тема е, отколкото "Снимай си любимата рокличка, пресата, гащите и т.н."

Извинявам се за офтопика!
    Успех на всички дами
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Град
    На стадиона за бягане.
    That's the spirit, ladies (:
    Не знаех как да се изразя подобаващо на български ..
    Running is my drug and I am overdosed ..

snow__queen, супер сиии!!!
    Много мотивиращи снимки,както казаха преди мен.

ЛЕле,едно голямо БРАВО!!! Станала сиии перфектна !

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Трябва да подчертая,че Тайра Банкс не е дебела!
    • Обичай,за да те обичат! •

snow__queen -
    Ако Диети-дневник беше такова щеше да е многоо по-добре.
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си