- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КЛУБ на дебеланки и запазващи килата сладуранки!
a ti zaela li si se s ne6ty za da oformq6 ili prosto se prisuedinqva6 v klub4etoПървоначално написано от I love pain
за коледа тряя да се охраните убаво, че имам мн поръчки за свинскоПървоначално написано от independence_88
![]()
[феШЪн sTАЙL]
Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш![]()
![]()
Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
внимавай с мене манец
Абе, ти си още на 11-12 години, как няма да ти се засили апетитът? Не можеш ли да проумееш, че растеш. Сигурно сега влизаш в пубертета. Много ясно, че ще наддадеш килограми...Детска работа!Първоначално написано от dark_sw
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Ти от къде знаеш, че е на 11-12???Първоначално написано от Iria
Знам! В нейни постове съм чела, че е на толкова!Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Аз пък в 90% от случайте ям не защото съм гладна ,а ми е станало навик да отварям хладилника и да грабя нещо от вътре!![]()
Дам,заела съм се! Вече съм -2Първоначално написано от independence_88
assd22,ти няма нужда да правиш нищо.Перфектно отговаряш на поръчките ми за кухи тикви!![]()
Тhe Hell is coming!
Моля ви помогнете ми! Искам да започна така наречената "Точкова диета" , но не зная нищо за нея, а не искам да започвам нещо без да съм запозната...рових дълго в нета, но не намерих нищо освен самата диета или някакви форуми, в които всеки коментар беше "кажете тая диета каква е и колко се сваля с нея?" Аз не питам колко се сваля с нея и не искам да сваля 5 кг за 7 дни или нещо подобно - искам за около месец да сваля някое килце, просто за да се чувствам добре...Разбира се, че ще спортувам, но все пак е добре със спорта да се спазва и някаква диета (а с тази не се гладува...)
Та така...някой пробвал ли я е и какво мислите за нея?![]()
аз не ти я препоръчвам
искаш да смъкнеш някое килце- повече печено месце и зеленчуци, плодове,ядки , рибка ( печена), млечни продукти и след 19.00 стоп на храната . Недей да прекаляваш с количеството само и пий вода!
Ядките не са ли много много калорични?Първоначално написано от glupacheE
![]()
Момиче съм
печените да,но мисля,че се има предвид суровите
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
Ядките са много калорични и имат много мазнини, но по-голяма част от мазнините им са ненаситени + това ядките не съдържат никакъв холестерол => приемани в нормално количество от тях не се пълнее. (максимум 50гр на ден).Първоначално написано от trittico
Суровите са много малко по не-калорични от печените, така че яж каквито повече ти харесват.
А и забравих, не говоря за бирени фъстъци и такива "измислени" ядки, говоря за бадеми,лешници,кашу..
изтривам си коментара
стилът някак си ти отива^
с известно старание,обаче ще е по-добре (:
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Здравейте на всички,
искам да споделя това с вас
http://patepluvec.blogspot.com/2010/08/blog-post.html
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
snow__queen - Ехаа, браво, страхотен прогрес. Тея снимки са страшно мотивиращи. Това ти ли си?![]()
I wanna be a billionaire so fucking bad
Buy all of the things I never had
I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen!
zoreto и като сега сме 2010, нещо променило ли се е... освен, че най- вероятно, процента на затлъстелите е скочил с някое двуцифрено число...!!! Много по-добра тема е, отколкото "Снимай си любимата рокличка, пресата, гащите и т.н."
Извинявам се за офтопика!
Успех на всички дами
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
That's the spirit, ladies (:
Не знаех как да се изразя подобаващо на български ..
Running is my drug and I am overdosed ..
snow__queen,![]()
![]()
![]()
супер сиии!!!
Много мотивиращи снимки,както казаха преди мен.![]()
Трябва да подчертая,че Тайра Банкс не е дебела!
• Обичай,за да те обичат! •
snow__queen -![]()
![]()
![]()
Ако Диети-дневник беше такова щеше да е многоо по-добре.
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.