.
Отговор в тема
Страница 23 от 24 ПървиПърви ... 13192021222324 ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 591
    Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Град
    На стадиона за бягане.
    snow__queen, браво мацко (: За какво време постигна резултатите? Предполагам за около година?

И аз ще споделя (не че не съм споделяла и преди) :

Преди (2007 год.):

- http://i26.tinypic.com/2niunx5.jpg
    - http://i28.tinypic.com/16lxon9.jpg

След и сега (2009,2010 год.):

- http://i38.tinypic.com/iycs2c.jpg
    - http://i36.tinypic.com/3150j0z.jpg
    - http://i34.tinypic.com/288uv6r.jpg
    - http://i36.tinypic.com/v7zh9h.jpg

Дано се мотивирате и от мен, успех
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    И кое по-точно в теб трябва да ги мотивира?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza

Йес, бе.

Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Цитирай Първоначално написано от Violenza

Йес, бе.
    Как да станем груби и здрави мъже

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Tова, че като бяга по плажа не и се тресат сланинки, а всичко е стегнато (за разлика от 98% от момичетата вкл. мен и вас). Не е само да си слаб. Пълно е със слаби мацки, ама толкова отпуснати и с целулит. На първата снимка (с въжето) тялото й е супер. На мен само плочките са ми малко вповече. Ама нима краката й не ви харесват.

оф, кво го почнахте момичето ..
    вярно, че е малко странно жена с такива плочки, но важното е, че тя си се харесва, нали?
    и според мен е далеч по-мотивиращо да видиш момиче с хубава фигура (макар че мускулите според мен са маалко в повече ), отколкото някоя анорексичка, дето ребрата й се броят.

Супер фен Аватара на zoreto
    ^ вие пък ,кое е кразиво за вас една торба с кокали, момичето има много добро тяло и не прилича нито на мъж нито на някоя изгладняла от поредното модно списание

DarkKisss имаш супер тяло

"момиче"

омг

Цитирай Първоначално написано от nimfetka7
    "момиче"
    ай ти малко да внимаваш с тона? стой си там каквато си и не дей се обажда,момичето с труд си е постигнало тялото ,не кат тебе да седи по форумите и да плюе по хората

^ хаха, DarkKiss има мускули по корема и краката, вместо тресящи се меса и целулит - ЗНАЧИ Е МЪЖ! -.-

иначе евалата, DarkKiss. щото се съмнявам, че има много жени, които имат волята да стигнат до такова тяло и след тва - най-вече самочувствието да си го покажат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    "момиче"
    ай ти малко да внимаваш с тона? стой си там каквато си и не дей се обажда,момичето с труд си е постигнало тялото ,не кат тебе да седи по форумите и да плюе по хората
    Ми хубаво, като си е постигнала с труд тялото, ама да не си завира мазните плочки във всяка тема, става ли? И да парадира с това, да се мисли за най-великата и че всички се опитваме да ѝ подражаваме. Това с мотивирането обаче беше върхът на наглостта.

Цитирай Първоначално написано от unstable
    ^ хаха, DarkKiss има мускули по корема и краката, вместо тресящи се меса и целулит - ЗНАЧИ Е МЪЖ! -.-

иначе евалата, DarkKiss. щото се съмнявам, че има много жени, които имат волята да стигнат до такова тяло и след тва - най-вече самочувствието да си го покажат.
    за к'во пък де е мъж

"момиче"
    Ми хубаво, като си е постигнала с труд тялото, ама да не си завира мазните плочки във всяка тема, става ли? И да парадира с това, да се мисли за най-великата и че всички се опитваме да ѝ подражаваме. Това с мотивирането обаче беше върхът на наглостта.
    въпрос: представи си, че беше по-пълничка и се мъчеше да отслабнеш. какво щеше да те мотивира повече - да гледаш анорексичните манекенки или да видиш едно стегнато женско тяло? въпреки плочките. в смисъл ..
    П.с. надявам се да си момиче де, ако не си - извинявай

Мега фен
    Ок, тялото ѝ не е чак толкова зле, като изключим плочките. ПРОСТО САМАТА ТЯ Е АДСКИ ДРАЗНЕЩО СЪЩЕСТВО И МЕ НЕРВИ С ТЪПОТО СИ ПАРАДИРАНЕ ВЪВ ВСЯКА ТЕМА.
    Капиш?
    Зарето, ти пък си ебаси тъпата, даже не схвана иронията на unstable.

именно ,че няйното тяло мотивира много мовече , от това на една торба с кости
    и да момиче съм, дори и да имах нещо за сватяне предпочитем спорта 100 път пред това да седя гладна

"момиче"
    И защо да е наглост?
    Може ли да постнеш снимка на тяло, което ти харесва и би искала твоето да е такова. Ама да не е на някоя световноизвестна па*авра с яко фотошоп на върху снимката. Покажи снимка на някое обикновено момиче с перфектното за те тяло. Не се заяждам, просто ми е интересно какво харесваш

по добре да си показва хубавото тяло и да си 'завира мазните плочки' отколкото да си пуска новите фешън обички и парцалки по темите а?

Ок, тялото ѝ не е чак толкова зле, като изключим плочките. ПРОСТО САМАТА ТЯ Е АДСКИ ДРАЗНЕЩО СЪЩЕСТВО И МЕ НЕРВИ С ТЪПОТО СИ ПАРАДИРАНЕ ВЪВ ВСЯКА ТЕМА.
    е тва с парадирането е съвсем отделен въпрос може и да е такава, не съм й попадала на мнения. обаче дори да те докарва до бяс с поведението/парадирането/еtc, тва не значи, че тялото й автоматично става 'ебаси мъжкото'.

иначе, zoreto, да, тва беше сарказъм

Мега фен
    Не мога да пускам снимки на обикновени момичета, където им се вижда тялото, във форум. Така че ще пусна някоя по-известна. Дори и да е с фотошоп, ще представи що-годе ясно представата ми за хубаво тяло.
    http://www.kollewin.com/EX/09-15-12/...eda12002_2.jpg
    Нещо такова. Изразена талия, крака, които не приличат на две солети, оформени бедра...

йей разбрал недоразбрах тъп си ,ибаси логиката

Не мога да пускам снимки на обикновени момичета, където им се вижда тялото, във форум. Така че ще пусна някоя по-известна. Дори и да е с фотошоп, ще представи що-годе ясно представата ми за хубаво тяло.
    http://www.kollewin.com/EX/09-15-12/...eda12002_2.jpg
    Нещо такова. Изразена талия, крака, които не приличат на две солети, оформени бедра...
    като цяло тялото е хубаво, но на мен толкова закръглени бедра не ми харесват. Мерси, че постна снимка

Град
    На стадиона за бягане.
    Уау .. И Биянка пак се засегна доста грубо. О, да! Йес!
    Цели 2 страници. Влязла съм ти под кожата, а?
    Иначе Зорето и Малката Лейди, благодаря за подкрепата и, че споделяте мнението ми (:
    А остатъците .. ъм, не мисля, че знаете какво е мъж .. Толкова сте объркани, че няма на къде Яжде чипсове, баници и шоколади, стойте пред ПС-то и завиждайте.
    Running is my drug and I am overdosed ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си