- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КЛУБ на дебеланки и запазващи килата сладуранки!
DarkKisss сама си решава как да изглежда и как не. На вас като не ви харесва, не означава, че никои не трябва да има такова тяло. А по тази логика, че тя като има плочки е мъж, значи всяко момче със супер слабо тяло е момиче!? Така ли?![]()
![]()
Ставате смешни...
Не, споко, такава мижитурка като теб няма как да ми влезе под кожата. Просто отбелязвам факти.Първоначално написано от DarkKisss
![]()
Да, ще си ядем чипсове, баници и шоколади, ще си живеем живота, няма да си прецакваме организма от малки. Ама ти ще завиждаш, не ние.
ееее.. моят въпрос къде отиде???
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не аз пиша злобни коментари, сладурче, а ти (:Първоначално написано от PinkFloydSound
Явно щом 1 година все съм ти в устата, да, влязла съм ти .. О, а какво стана с онези писания в скайп? Нали толкова ме молеше за съвет и ми пращаше снимки да питаш дали си отслабнала, леле, колко си ми смешничка![]()
Не ми се занимава с теб, мацо
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Как може да "обиждате" такова тяло като на DarkKiss.
Сега разбрах какво означава,че винаги ще има нещо,за което да ти направят забележка.Многооо по-добре е да има плочки,отколкото мазнини.Сигурна съм,че тези,който я наричат "мъж" не са във върхова форма(не,че са дебели ами просто отпуснати)
П.СarkKiss късно ли е в началото на 7 клас да се запиша на петобой.Може ли да ми разясниш нещата,защото аз много искам да тренира плуване и лека атлетика,а останалите 3... не знам какви са даже
![]()
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
Вие сте ненормални,как ще я обиждате като не знаете какви усилия трябват за такова тяло?!Я ходете и плюскайте чипсове и си затлъстявайте..
^ Не разбрахте ли, че никой няма проблем с тялото на въпросното девойче. Въпросът е ЗАЩО тя се опитва да го наложи като еталон за перфектно и красиво тяло. Щом толкова много си го харесва ОК, браво! Но не всички харесват подобно тяло, ако ще и 50 години да е работено по него. Хубаво е всяка една жена да се харесва в кожата си, независимо дали е 45 или 75 кг. разберете го.
И не схващам защо обратното на плочки ще да е сланини?! Много елементарно!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ньпълно съм съгласна с Violenza и аз не харесвам плочки , но не значи ,че харесвам сланинки! Перфектното тяло за мен [img] http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=576 [/img]![]()
спрете да слагате тъпите снимки на разните "звезди". И аз харесвам Адриана Лима, ама извинявайте снимка обработена с 24258391 инструмента от фотошоп не показва нищо. Точно там ви е грешката. Покажете необработвана снимка. Много сте зле ако се връзвате на тия мазани л*йна
Little_Lady93 , много си точна!
Остави ги да се заблуждават![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Do you take it as a compliment when people say you look like a guy?
Момиче, виж сега, никой не е умрял за мъжествената ти фигура. Ама не ме интересува колко време ти е отнело, не ме интересува колко воля имаш. Досадна си, като във всяка тема парадираш с тъпото си тяло и един вид смяташ, че е еталон. Violenza се изказа абсолютно правилно.
Не мога да разбера за кво обърнахте темата на спор?
ВИНАГИ ще има хора с РАЗЛИЧНИ мнения и виждания и няма как всички да харесваме едно и също.
Оставете момичето да си показва тялото колкото иска кво ви дреме?
И мен не ми харесва само да се показва по темите ама не съм тръгнала да се разправям.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Както каза iPurple винаги ще има различни мнения, така че не спорете. DarkKisss е достатъчно голяма, за да си решава как да изглежда. На вас като не ви харесва, кажете го и до там. Не се заяждайте допълнително.
Ехее , на какво направихте темата ..
Някой модератор да вземе да я заключи.
На мен тялото на ДаркКис ми харесва. Всеки си има мнение. Едни я харесват , други - не. Бъдете малко по-толерантни към мнението на другите. Всеки си има свой вкус , свой идеал и т.н. И при всеки са различни. ДаркКис си е избрала свой начин на живот , своя представа за тяло. Това е нейния избор , бъдете толерантни.. (: Поздравявам всички , като нея. (:
И що да е мижитурка? Нещо май отричаш, ама си личи, че ти е влязла под кожата. И смешното е, че не тя пише коментар на всяка втора чужда реплика, а ти. Живей си живота пред компа с колата в ръка пък ще видим след някоя друга година на какво ще приличаш и колко добре ще се чувстваш. Трови се колкото си искаш в собствена злоба, ама е смешно да наричаш човек, постигнал толкова много мижитурка.Първоначално написано от PinkFloydSound
Браво за волята, Darkkiss
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Хайде да се престане с карамицата - всеки си има мнение и начин на мислене и колкото скандали да има на никой няма да можем да променим мисленето, начина на живот, външния вид, мнението и за каквото още се сетите. Така, че по - добре е да се спре с караниците.