.
Отговор в тема
Страница 24 от 24 ПървиПърви ... 142021222324
Резултати от 576 до 591 от общо 591
    DarkKisss сама си решава как да изглежда и как не. На вас като не ви харесва, не означава, че никои не трябва да има такова тяло. А по тази логика, че тя като има плочки е мъж, значи всяко момче със супер слабо тяло е момиче!? Така ли? Ставате смешни...

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Уау .. И Биянка пак се засегна доста грубо. О, да! Йес!
    Цели 2 страници. Влязла съм ти под кожата, а?
    Иначе Зорето и Малката Лейди, благодаря за подкрепата и, че споделяте мнението ми (:
    А остатъците .. ъм, не мисля, че знаете какво е мъж .. Толкова сте объркани, че няма на къде Яжде чипсове, баници и шоколади, стойте пред ПС-то и завиждайте.
    Не, споко, такава мижитурка като теб няма как да ми влезе под кожата. Просто отбелязвам факти.
    Да, ще си ядем чипсове, баници и шоколади, ще си живеем живота, няма да си прецакваме организма от малки. Ама ти ще завиждаш, не ние.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ееее.. моят въпрос къде отиде???
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Иначе Зорето и Малката Лейди, благодаря за подкрепата и, че споделяте мнението ми (:
    А остатъците .. ъм, не мисля, че знаете какво е мъж .. Толкова сте объркани, че няма на къде Яжде чипсове, баници и шоколади, стойте пред ПС-то и завиждайте.
    Не, споко, такава мижитурка като теб няма как да ми влезе под кожата. Просто отбелязвам факти.
    Да, ще си ядем чипсове, баници и шоколади, ще си живеем живота, няма да си прецакваме организма от малки. Ама ти ще завиждаш, не ние.
    Не аз пиша злобни коментари, сладурче, а ти (:
    Явно щом 1 година все съм ти в устата, да, влязла съм ти .. О, а какво стана с онези писания в скайп? Нали толкова ме молеше за съвет и ми пращаше снимки да питаш дали си отслабнала, леле, колко си ми смешничка Не ми се занимава с теб, мацо
    Running is my drug and I am overdosed ..

Как може да "обиждате" такова тяло като на DarkKiss.
    Сега разбрах какво означава,че винаги ще има нещо,за което да ти направят забележка.Многооо по-добре е да има плочки,отколкото мазнини. Сигурна съм,че тези,който я наричат "мъж" не са във върхова форма(не,че са дебели ами просто отпуснати)
    П.СarkKiss късно ли е в началото на 7 клас да се запиша на петобой.Може ли да ми разясниш нещата,защото аз много искам да тренира плуване и лека атлетика,а останалите 3... не знам какви са даже
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Вие сте ненормални,как ще я обиждате като не знаете какви усилия трябват за такова тяло?! Я ходете и плюскайте чипсове и си затлъстявайте..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ^ Не разбрахте ли, че никой няма проблем с тялото на въпросното девойче. Въпросът е ЗАЩО тя се опитва да го наложи като еталон за перфектно и красиво тяло. Щом толкова много си го харесва ОК, браво! Но не всички харесват подобно тяло, ако ще и 50 години да е работено по него. Хубаво е всяка една жена да се харесва в кожата си, независимо дали е 45 или 75 кг. разберете го.
    И не схващам защо обратното на плочки ще да е сланини?! Много елементарно!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Ньпълно съм съгласна с Violenza и аз не харесвам плочки , но не значи ,че харесвам сланинки! Перфектното тяло за мен [img] http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=576 [/img]

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    спрете да слагате тъпите снимки на разните "звезди". И аз харесвам Адриана Лима, ама извинявайте снимка обработена с 24258391 инструмента от фотошоп не показва нищо. Точно там ви е грешката. Покажете необработвана снимка. Много сте зле ако се връзвате на тия мазани л*йна

Град
    На стадиона за бягане.
    Little_Lady93 , много си точна!
    Остави ги да се заблуждават
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен
    Do you take it as a compliment when people say you look like a guy?
    Момиче, виж сега, никой не е умрял за мъжествената ти фигура. Ама не ме интересува колко време ти е отнело, не ме интересува колко воля имаш. Досадна си, като във всяка тема парадираш с тъпото си тяло и един вид смяташ, че е еталон. Violenza се изказа абсолютно правилно.

Супер фен Аватара на iPurple
    Не мога да разбера за кво обърнахте темата на спор?
    ВИНАГИ ще има хора с РАЗЛИЧНИ мнения и виждания и няма как всички да харесваме едно и също.
    Оставете момичето да си показва тялото колкото иска кво ви дреме?
    И мен не ми харесва само да се показва по темите ама не съм тръгнала да се разправям.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Както каза iPurple винаги ще има различни мнения, така че не спорете. DarkKisss е достатъчно голяма, за да си решава как да изглежда. На вас като не ви харесва, кажете го и до там. Не се заяждайте допълнително.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ехее , на какво направихте темата ..
    Някой модератор да вземе да я заключи.
    На мен тялото на ДаркКис ми харесва. Всеки си има мнение. Едни я харесват , други - не. Бъдете малко по-толерантни към мнението на другите. Всеки си има свой вкус , свой идеал и т.н. И при всеки са различни. ДаркКис си е избрала свой начин на живот , своя представа за тяло. Това е нейния избор , бъдете толерантни.. (: Поздравявам всички , като нея. (:

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    И що да е мижитурка? Нещо май отричаш, ама си личи, че ти е влязла под кожата. И смешното е, че не тя пише коментар на всяка втора чужда реплика, а ти. Живей си живота пред компа с колата в ръка пък ще видим след някоя друга година на какво ще приличаш и колко добре ще се чувстваш. Трови се колкото си искаш в собствена злоба, ама е смешно да наричаш човек, постигнал толкова много мижитурка.

Браво за волята, Darkkiss
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Хайде да се престане с карамицата - всеки си има мнение и начин на мислене и колкото скандали да има на никой няма да можем да променим мисленето, начина на живот, външния вид, мнението и за каквото още се сетите. Така, че по - добре е да се спре с караниците.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си