- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КЛУБ на дебеланки и запазващи килата сладуранки!
Сега не изглеждам така, както на последните 2 снимки. Поне 3 кила съм отгоре. Но слънчице може да тежи доста, но фигурата й е добре. Аз пък тежа малко, ама не в добра форма.....
Бе я си стойте така, че аман от анорексички вече. Една жена, която да има нещо по кокалите си, освен тапицерия, не остана...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мн са ми килограмите за ръста... Иначе не съм твърде комплексирана а и дрехи нямам проблем да намирам.. Просто срамота да кажа че съм 1,70 и съм 70кг..Първоначално написано от krem4et0
![]()
А ти наистина си отслабналаЛичи си и в лицето и в коремчето. Супер!
![]()
Винаги съм си мислела, че по-важно е как изглеждаш, а не колко стоиш. Аз съм 50 и малко отгоре, а изглеждам по-пълна от теб. Е, аз съм 165 см де, но все пак..При мен основният проблем е че горната част от тялото ми е много малка в сравнение с долната. Ти изглеждаш супер. Запази се така до 1-вата си бременност и ням да имаш проблеми.
Ама жено... Ти нали знаеш, че килограми се лепят и от тежки кости примерно? Като ми беше пращала ония снимки преди... нам си колко месеци, изглеждаш си много добре. Аз и 160 нямам, ама съм 50 кила...
Жена, която няма за какво да я хванеш, не е жена...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Хахахах мерси многоПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
И не изглеждаш по-пълна. На снимките от бала си си мн добре даже. А и на тази с дългата пола си добре само дето корема ти изглежда подут...
просто има по тежки кокалиПървоначално написано от slun4ice
...а иначе си си супер на снимките
![]()
az nqma da puskamsram me e
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Що не напрайте клуб и на средно дебелите и на слабите и на по - пълните и на най-пълните пфф![]()
Е стига де... Нали всички си пуснахме а и сме тука за да ОТСЛАБВАМЕ така че няма от какво да се притесняваш след като ще направиш нещо за да започнеш да изглежда по-добреПървоначално написано от ELFIQ
![]()
![]()
http://store.picbg.net/pubpic/DB/86/...2c7422db86.jpgПървоначално написано от slun4ice
така изглеждам сегааз мн мн не се снимам
аз искам да сваля в областа на корема,талията,ханша-бедрата ми са слаби но горе съм малко по-широка![]()
Ако трябва да бъда чесна преди тежах 95 кгно свалих доста и сега съм 75 знам че пак са много,но искам да снема ощте толкова поне ...
http://store.picbg.net/pubpic/C0/08/...8328d0c008.jpg
Чудесно че си свалила толкова много! Браво!Първоначално написано от ELFIQ
![]()
Мисля че приятеля ти ще ти е голяма мотивация да свалиш и останалите излишни килограми. Най-важното е да не се оставяш някой да те комплексира защото не си УЖАСНО дебела. Има къде къде по-лоши случаи.![]()
e да така е , аз мн искам да ходя на фитнес но се комплексирам сама и не смея да вляза в залата а така искамПървоначално написано от slun4ice
![]()
знам че ако ходя известно време ще ги снема , защото съм забелязала че мога да свалям бързо и да си ги запазвам , но пусти срам![]()
Вчера и днес ям кисело мляко, сладолед за диабетици + 1 пастет.
Ето как се прави той:
1/2 консерва Риба тон
100-150 гр. извара
2-3 супени лъжици кисело мляко
2 яйца
подправки-черен пипер, сух магданоз и лимонов сок.
Всичко се минава през блендер и стои в хладилника 1-2 часа преди консумиране. Страхотно е и много засища. Щом до сега на 1 кисело мляко и на 3-4 чаени лъжички от това съм издържала......
Мъжете не се подиграват.. Те жените са по-гадни като че лиПървоначално написано от ELFIQ
![]()
Аз ходя на пилатес и на аеробика от 2 месеца ама сме само 3.. аз, майка ми и още една нейна приятелка.. Ако си намериш и ти някакъв курс с малко хора ще е най-добре
![]()
ми да ама в тоя прост град няма такива курсовеПървоначално написано от slun4ice
и мн се нервя
А бе хора не трябва да ви е срам да ходите да тренирате примерно... Какво означава ще ми се подиграват...Ми аз пЪк като ходя на фитнес и като видя някое по-пЪлничко момиченце в залата даже сУпер много и се кефя,защото виждам,че си дава зор и прави нещо по вЪпроса...И мене ме беше срам да ходя да бягам ама го преодолях и ся си ходя всеки ден и ми е сУпер гУсто...Заради това няма срам мрам ами отивайте да тренирате ефектЪт се засилва двойно за свалянето на кг,а и си стягаш в сЪщото време тялото.А фитнесЪт не е най-удачния вариянт за една мацка...По-добре според мен са дрУги спортове като Тае Бо,Степ и тем подобни работи
+1Първоначално написано от Nanotek
за да се постегна искам да ходя не да правя мускулиПървоначално написано от Nanotek
щото имам КЕЩЯЩА нужда да се стегна малко (дори доста
)
spokoino nqma da napravihs muskulii .......... mnooogoo po trudnoo se pravqt ot kolko si misliiis
p.p sega shte te dobavq i teb![]()
наскоро чух един мн ефикасен метод за сваляне на килца![]()
СКАЧАНЕ НА ВЪЖЕНЦЕпрозвуча ми мн смешно , но се оказва че има ефект,понеже се горят калории колкото бягането дори повече ...
ако скачаш 30 мин, все едно си бягал 1 час
мисля да го пробвам,щото става и в домашна обстановка,хем си скачаш,хем калории гориш,хем се стягаш -КВО ПО ХУБАВО![]()
da naistina pomaga ska4anetooo..................no daku shte izdarjish 30 min ???????/
идея си нямамПървоначално написано от glupacheE
нали се искат жертви-ще направя щом е за хубост
![]()
О...и аз съм скачала. Помага, ама у дома все удрям лампитеНа вилата трябв да пробвам. Аз пък не мога да ходя на фитнес и да бягам и за това си правя гимнастика в домашна обстановка. Пак се стяга. Все пак използвам само собственото си тял, а така се стяга най-добре.