.
Отговор в тема
Страница 4 от 24 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 591
    [quote=Nanotek]1-и ден - 2 варени картофа.
    2-и ден - 300 грама сирене.
    3-и ден - 1/2 кг варено месо.
    4-и ден - 4 твърдо сварени яйца.
    5-и ден - 1/2 кг варена риба.
    6-и ден - 1,5 л прясно или кисело мляко(3 кофички ниско маслено).
    7-и ден - 300 грама кашкавал.
    8-и ден - 300 грама шунка.
    9-и ден -

1-и ден - 1 кг варени картофи.
    2-и ден - 1/2 кг извара.
    3-и ден - 1/2 кг варено месо.
    4-и ден - 6 твърдо сварени яйца.
    5-и ден - 1/2 кг варена риба.
    6-и ден - 1,5 л прясно или кисело мляко.
    7-и ден - 1/2 кг кашкавал.
    8-и ден - 1/2 кг шунка.
    9-и ден - 1 кг плодове и зеленчуци.
    10-и ден - 1,5 л отвара от шипки, но без захар.

По принцип това е реалната диета...Не знам просто тая диета са я правили толкова много хора и мой приятели имало е ефект и после не качвах килограмите...Все пак исках само да помогна ама явнУ не сЪм успял е то не може да се угоди на всеки естествено...А колкото до вЪжето естествено,че това е един от най-добрите начини за да отслабнеш аз сЪм го практикувал 2 месеца щото ходих на тренировки по кик бокс и там постояно ни караха...А колкото до заядливата ми приятелка все пак не сЪм специалист,за да разбирам сУпер много от тия работи и по колко месо трябва да ядеш.Просто пак повтарям исках да помогна и ви казвам аз как отслабнах 16 кг Това е... А и верно,че е относително дали си момче или момиче

А и искам да допЪлня само,че с времето се свиква с гладуването,тъй като самият стомах след подобни диети се свива и не плюскаш по цял ден...В момента съм на чай и ми е много гУсто след 5 дена ще ви кажа какЪв е бил ефекта като пиеш само течности...

silver_moon напълно съм съгласна ... Лично съм изпитала последствията , с които сподели че едно момиче може да се сблъска...ии определеноо не е приятно.
    Nanotek никой не се заяжда наистина диетата ти не здравословно хранене , но щом си отслабнал честито

Мхм само че не си мислете,че вие правите най-здравословните диети.
    Само една дУмичка ще кажа и ще ви оставя на мира,тъй като виждам,че не сЪм много приятен... ДИЕТОЛОГ
    Качествено сваляне за дълъг период от време+постоянни изследвания Успех ви желая...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз си ям 4-5 пъти дневно....мининум

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз си ям 4-5 пъти дневно....мининум
    по добре често но по малко отколкото да ядеш 1-2 пъти се едно за последно
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Nanotek saglasna sam 4e nqma zdravoslovna dieta No az ne pravq dieti az se hranq po opredelen na4in

Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    az nqma da puskam sram me e
    Е стига де... Нали всички си пуснахме а и сме тука за да ОТСЛАБВАМЕ така че няма от какво да се притесняваш след като ще направиш нещо за да започнеш да изглежда по-добре
    http://store.picbg.net/pubpic/DB/86/...2c7422db86.jpg

така изглеждам сега аз мн мн не се снимам

аз искам да сваля в областа на корема,талията,ханша-бедрата ми са слаби но горе съм малко по-широка
    Ако трябва да бъда чесна преди тежах 95 кг но свалих доста и сега съм 75 знам че пак са много,но искам да снема ощте толкова поне ...

http://store.picbg.net/pubpic/C0/08/...8328d0c008.jpg

ELFIQ.....от Сф ли си?Дай да се запознаем и да ходим заедно на тренировки , би ми било супер приятно да се запознаем. :P

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Цитирай Първоначално написано от Nanotek
    А и искам да допЪлня само,че с времето се свиква с гладуването,тъй като самият стомах след подобни диети се свива и не плюскаш по цял ден...В момента съм на чай и ми е много гУсто след 5 дена ще ви кажа какЪв е бил ефекта като пиеш само течности...
    Абе ти здравето ли искаш да си разсипеш или какво?
    Не ща да се заяждам ама така ще се поболееш.Момче си,как може да се вманиачаваш толкова много на тема отслабване.Защо трябва организмът ти да изнемогва.Като толкова искаш да отслабнеш НАМАЛИ храненето но НЕ ГО СПИРАЙ.И както казаха преди мене,без мазнини и въглехидрати забрави.трябва да приемаш месо задължително.Спортувай,мно го по-важно е да се движиш постоянно вместо да на ядеш по цели дни.Спорта те държи в по-добра кондиция,укрепва тялото ти и ест го стяга и изгаря мазнините стига да не се тъпчеш с всичките боклуци от сорта на чипсове,снаксове,газирани, ържено и тестено.Яж редовно и здравословно и спортувай.Това е!Стига с тия тъпотии с глада.Казвам ти го защото по същата логика като твойта едно момиче реши че ще стопи малко килца за лятото с гладуване,и цялата глупост завърши в болница на системи.

Веднъж съсипеш ли си здравето,оправия няма.Помисли си какво толкова ти пречи вместо да гладуваш да спортуваш и така да свалиш изличните килограми
    Кретенизмът е здраве

Я се вземете в ръце ... прекрасни сте си ! А и хората те възприемат така както се възприемаш ти самият...момичетата които пишат тук нямат никаква нужда от диети или сваляне на килограми просто защтото са супер симпатични ...аз сам 175 и зимата бях 70 кг....сега сам 63 ...цяла зима ям от всичко по колкото си искам(леко ме е срам да го кажа,но е така) и свалих 7 кг все още искам да сваля поне до 10кг, но не мога да се огранича от захарта и препечените филийки ..Яжте си каквото ви е вкусно и каквото искате

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от unbelievable__
    Я се вземете в ръце ... прекрасни сте си ! А и хората те възприемат така както се възприемаш ти самият...момичетата които пишат тук нямат никаква нужда от диети или сваляне на килограми просто защтото са супер симпатични ...аз сам 175 и зимата бях 70 кг....сега сам 63 ...цяла зима ям от всичко по колкото си искам(леко ме е срам да го кажа,но е така) и свалих 7 кг все още искам да сваля поне до 10кг, но не мога да се огранича от захарта и препечените филийки ..Яжте си каквото ви е вкусно и каквото искате
    И след 1 месец да бъда с 10 кила отгоре ли? Всичко зависи от начина ти на живот. Моят е твърде заседнал. Просто няма къде да свалям. Да речем мъжа напълня, когато нямаше работа. Започна ли работа, отслабна за 1 месец и стана като вейка, а яде по 500 грама течен шоколад всеки ден и отделно какво ли още не......Аз това го ям за около седмица (без шоколада де, защото там си позволявам по 10 грама дневно не повече). Той няма бърз метаболизъм и наддава супер бързо. но като работи по 9 часа физически труд, няма как де е дебел. Много често моеуто движение за деня включва до 1 км-толква е отиване и връщане до дях.........

Aз не отслабвам заради другите - приятелите ми ме приемат такава каквато съм- правя го за себе си !
    Мисля да прикача снимки и аз ,че само аз не съм , но се чуда коя..имам една по бански ама малкоо ме е срам

glupa4eE,кога ще постнеш снимки? :P :P

http://prikachi.com/files/279420i.jpg
    http://prikachi.com/files/279431F.jpg s4ervenite pantalonki
    http://prikachi.com/files/279425G.jpg s 4erno belia potnik i leko poludqla
    http://prikachi.com/files/279432Q.jpg
    http://prikachi.com/files/279433D.jpg
    Iskam da kaja 4e az sam dale4 ot misalta 4e sam debela no sravnenie s predi sam si palni4ka :P
    zabravih da kaja - 170 sm i mejd 59 - 61 ( bqh 59 no naposledak mai malko ka4ih -bqh bolnaa i taka )

^^ ..ти си си идеалната фигура ,пък и си височка,правите още по- слаба. :P

mersii
    eeiii kluubnii momi4encaa da vi se pohvalq utre v 6 4asa sutrinta zaminavam na staj v shveicariq nadqvam se da ne napalneia mnogo tamm.........shte vi pratq snimkii sled tovaa aa ako se sdobiq tam s net shtee vlezna i shte vi pishaa
    4aaooo za segaa

Град
    Свищов
    Ти си направо слаба........чудя се какво правиш в клуба. Аз с Дюкан съм 2 кила надолу, ама коремът ми е все тка подут...не дебел, а просто подут. Ням да ми идва поне още 7-8 дни и се чудя от какво е...такъв корем не съм имала..отдавна.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ти си направо слаба........чудя се какво правиш в клуба. Аз с Дюкан съм 2 кила надолу, ама коремът ми е все тка подут...не дебел, а просто подут. Ням да ми идва поне още 7-8 дни и се чудя от какво е...такъв корем не съм имала..отдавна.
    Мда то си личи и на снмката че не ти е дебел корема а подут.. Може да е от мн течност.. Аз в тея горещини пия по 2-3 литра вода на ден и непрекъснато съм подута

glupacheE а ти защо изобщо се включи в темата? Да не би да си била повечко килца и да си отслабнала? Килограмите ти са супер за ръста

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ...големи сладорани сте всички...спрете да мислите за тези макс 3-4 кг повечко и се отпуснете....неможе сички да са манекенки,я
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    Свищов
    Пия сигурно 3-4-5 литра...не мога да преценя. Непрекъснато пия вода. Бутилката и сега е до мен и си я мъкна навсякъде. Не спирам да се наливам. Уж често ходя до тоалетната, ама.......просто в жегите е така.

Ми значи си подута от водата Само леко да не ти се разшири стомаха от тази вода,че е наистина гадно Аз преди пиех много газирано и стомаха ми се разшири и сега стои много грозно Почнах да правя преси и уж малко се посви ама пак си личи (е вярно,че аз и без това си имах стомахче ама сега е много гадно ).Успех на всички с начинанието и много минусчета на метъра и кантара
    П.П. То и аз трябва да махна някой друг килограм ама пуста воля Не ми дава да я контролирам Като каже "Сега няма да ядем!" или "Сега ще ядем!" и аз изпълнявам

Град
    Свищов
    За жалост глада мога да овладея, но жаждата-никога. Постоянно ми се пие вода...винаги трябва до мен да има шише или чаша с вода. Без това просто не мога. Зиме, лете, няма значение. Жадна съм

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    такам..аз малко късно се намисам в темата обаче нали във всички диети се казва че водата е много важна и трябва дас е пият по 1-2 литра на ден а пък сега изведнъж подува?при всички ли е така?а и то в тия жеги как да намалим водата невъзможно

Cruel Intentions

Е , ако се налееш с 2 литра вода на веднъж ...естестнено е ,че ще се подуеш ......но попринцип водата е много полезна,с нея се пречиства организма и всякакви токсини.Водата+ това,има памет. Направо невероятно,но е така.
    Ето и 1 сайтче,за да прочетете по - подробничко - http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=2126 . :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си