.
Отговор в тема
Страница 5 от 24 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 591
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    За жалост глада мога да овладея, но жаждата-никога. Постоянно ми се пие вода...винаги трябва до мен да има шише или чаша с вода. Без това просто не мога. Зиме, лете, няма значение. Жадна съм
    Не че искам нещо да те плаша и т.н.,но съм чувала,че не е много хубаво когато на човек му се пие постоянно вода (айде лятото нормално ама чак постоянно ),защото това било признак за проблеми в кръвната захар или там какво беше Надявам се,че в твоя случай не е така,защото изглеждаш здрава,но просто като прочетох поста и се сетих за това.

mystery`girl от 1-2 литра нищо ни няма,но Кремчето говори за 3-4-5 литра....

аз не виждам лошо в това да пиеш по много вода...просто не изпвивай по половин литър на веднъж, а примерно в рамките на половин час...през 10-15 мин пийвай по малко, за да не ти се подува стомаха...аз така правя и пак изпивам по 3-4 литра вода ...наще трябва водоноска да ми усигорят, че аз пия само минерална вода, чешмяната ми е отврат просто ...примерно в рамиките на половин-един час изпивам половин литър, после чакам да го изпикая и пак на ново...така, като излизам някъде из квартала си взимам половин литър вода от нас и си я пийвам, докато съм на вънка...така хем въобще не ме блазнят снаксовете и колите на приятелите, хем си пийвам водичка.а ако ми се до пикае - все апк съм в квартала-отивам до нас и готово ....ако пък съм из центъра, купувам си вода, и като ми се до чишка използвам тоалетната на някой макдоналдс - и от него трябва да има полза, поне като не се храня в него, да го използвам, че да не чувства обиден

аз си подувам стомаха от диня...това ми в единствената грешка...но просто кажете, как да се откажа, да не се натъпча със сладка, водна, студена диничка ...но вече почнах да се контролирам - спазвам принципа - като ти стане най-сладко спри да ядеш, ако след 5 минути още си гладен /не лакум/ яж, ако не - измитай се от масата

айде и аз да кажа колко съм висока и колко тежа /ве4е/ ... 168см и 53.5кг ...а някога бях 66, почти 67

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    За жалост глада мога да овладея, но жаждата-никога. Постоянно ми се пие вода...винаги трябва до мен да има шише или чаша с вода. Без това просто не мога. Зиме, лете, няма значение. Жадна съм
    Не че искам нещо да те плаша и т.н.,но съм чувала,че не е много хубаво когато на човек му се пие постоянно вода (айде лятото нормално ама чак постоянно ),защото това било признак за проблеми в кръвната захар или там какво беше Надявам се,че в твоя случай не е така,защото изглеждаш здрава,но просто като прочетох поста и се сетих за това.

mystery`girl от 1-2 литра нищо ни няма,но Кремчето говори за 3-4-5 литра....

Майка ми преди ми беше казвала,че ако постоянно са ти пресъхнали устните,може да имаш диабет,защото аз имах периоди , в които ми пресъхваха.Да чукнем на дърво на никого да не се случва.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

silver_moon,няма нищо лошо в това,да ядеш диня,колкото ти се яде,верно,че има 'захар',но това не е захар,a плодова глюкоза,и в нея няма нищо вредно,тъй като не са ти изсипали половин пакет захар или заместители . Аз пък от динята,никога няма да се откажа,обожавам я. :P

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Ами айде тогава и аз да се включа
    Ето моята before/after story но сега съм по-слаба и от вторите снимки

има и по фрапиращи,ама айде стига толкова
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Лелееееееееееееее, snow__queen как си направила такъв съвършен корем???? Искам и аз така.Той ти е направо като на Анелия.С коремни мускули.
    Уникален е ,винаги съм си мечтала за такъв.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    snow__queen Никога не съм и предполагала че си била с наднормено тегло!
    Нямам думи направо!
    Браво!

snow__queen ЕВАЛА!!! Като ти гледам снимките започвам да си вярвам,че може някой ден и аз да си оправя гадните бедра
    А иначе за колко време отслабна така,как го постигна...Абе разкажи ни набързичко

Град
    Германия
    snow__queen ЕВАЛА!!! Като ти гледам снимките започвам да си вярвам,че може някой ден и аз да си оправя гадните бедра
    А иначе за колко време отслабна така,как го постигна...Абе разкажи ни набързичко
    То си пише всичко в сайта който е дала

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Ами за две години свалих 26 кг,но са сиг,в смисъл сега ям всичко каквото ми се яде,ето как...
    Започнах с три дни ядене само на натурален шоколад по 3,4 шоколада на ден,но не с цел да сваля килограми,ами да се наситя на сладко.Преди тренирах баскетбол и ходех на тренировки по 2 пъти на ден,но понеже започнах лятото,а тогава не тренираме,ходех и бягах всяка сутрин и вечер по час и половина.Преди бягането сутрин изяждах половин грейпфрут,много е полезно аи горчивият му вкус убива апетита,после един час след тренировка не се яде нищо,защото,ако ядеш след тренировка,организма си набавя енергия от токущо изяденото,а не от мазнините,които имаш да свалиш.Та закуската ми беше филийка черен хляб,един ден с кашкавал,на др ден с месо,на обяд голяма салата (по вкус,ама без сосове и глупости,хубаво е да се слага оцет,той разгражда мазнините) и като осново пилешко или риба,или картофи, към 4 часа някакъв плод,за вечеря салата или плод и преи лягане няколко лъжици кисело мляко.
    Свалих доста килограми с този режим,но в един момент,стомахът свиква и спираш да сваляш,затова после опитах друго,сутрин по-лека храна ,на обяд ядях каквото мама е готвила,но в малко количество (винаги трябва да ставаш леко гладна от масата,така стомахът се свива,за да не чувства глад) следобед само чаша кафе или чай,а вечер половин кофичка кисело мляко. Важна отметка е,че като свалиш примерно 4 кг,после се връщай към по-нормално ядене,защото никой не може цял живот да е на диета,в смисъл сваляй и после ги задържай по един,два месеца,без да се стремиш да падаш по-надолу,за да са постоянно свалени.По време на тази диета ходех на фитнес (без определена програма,повечко кардио) и на плуване.... И накрая ми останаха най-трудните 5 кг,защото колкото повече сваляш,по-трудно става,тях ги свалих,ядейки сутрин най-много,имам предвид,каквото хората ядат на обяд,аз го ядях за закуска....после на обяд,диня с малко парченце сирене,следобед чай или кафе и вечер две лъжици кисело мляко. Сега тичам всеки ден в парка по час и половина и си се поддържам,ям си нормално и неделите ям всичко каквото ми се яде От 1 ден ядене,не може да се надебелее,важно е да се яде по малко,да не ти става тежко.Пиенето на вода много помага,понеже пълни стомаха и не чувстваш глад.Само не се вманиачавайте,защото аз се усещам понякога,че прекалявам,наще много ми се карат и се старая да не прекрачвам границата,но това е психика,така че УМЕРЕНО желание,не ФИКС ИДЕЯ.Дано съм помогнала
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    То си пише всичко в сайта който е дала
    Е сори,но като видях снимките и игнорирах сайта...Честно казано и другия текст чак сега прочетох

snow__queen поздравления за силната воля и за прекрасните минуси,които си постигнала

Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    az nqma da puskam sram me e
    Е стига де... Нали всички си пуснахме а и сме тука за да ОТСЛАБВАМЕ така че няма от какво да се притесняваш след като ще направиш нещо за да започнеш да изглежда по-добре
    http://store.picbg.net/pubpic/DB/86/...2c7422db86.jpg

така изглеждам сега аз мн мн не се снимам

аз искам да сваля в областа на корема,талията,ханша-бедрата ми са слаби но горе съм малко по-широка
    Ако трябва да бъда чесна преди тежах 95 кг но свалих доста и сега съм 75 знам че пак са много,но искам да снема ощте толкова поне ...

http://store.picbg.net/pubpic/C0/08/...8328d0c008.jpg

ELFIQ.....от Сф ли си?Дай да се запознаем и да ходим заедно на тренировки , би ми било супер приятно да се запознаем. :P
    ми не от Сливен съм за жалост и аз бих искала да се запознаем
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Няколко пъти съм си мерила кръвната захар. Някои пъти е било профилактично, друг път заради проблеми. В норма е, даже е леко ниска.....Не ми пресъхват устните.просто съм жадна. И аз все пак гледам да не се наливам. Пийвам по 1-2 глъдки, след малко пак. Сестра ми е по-тежък случай. Може да изпие 1 литър на 1 път и след 5 минути още толкова. А и тя ходи 2 пъти по-рядко от мен до тоалетната. Аз съм там...доста честичко.

П.С.Уплашихте ме с тоя диабет. В рода ни никой няма. Само баба ми е с леко завишена кръвна захар, но пак в норма.

Сестра ми свали близо 30 килограма за 1 година и 2-3 месеца. Спря хляба, сладкото и месото. За последното й казах, че е грешно. И то си пролича-косата й започна да капе, ноктите д се чупят, кожата й стана суха. сега обаче си е върнала част от килата, защото се разведе и се успокои( част от килцата свали от системния тормоз на бившия й мъж).

1 моя приятелка в момента е на половина на това, което беше. Не можете да си представите дори колко е отслабнала. Тя е и нисичка, а беше над 80. Сега я има 50. Но тя на практика спря да яде. Хапваше само салата и сирене, малко пилешко и риба. И по 1 вафла седмично, която дели на 7 за всеки ден. Иначе си ходи редовно да бяга по стадиона, а и редовно е по дискотеките, а там се сваля също доста. Едно време като се вихрех 2-3 пъти седмично по дискотеки, и помен нямаше от дебелини. Сега съм с гадже и нощноят живот е кът А и остарях.

Специално моята приятелка за мен направи чудо. Просто не можеш да кажеш, че е същият човек.
    А 1 позната с Дюкан свали 30 кг за около 2-3 месеца, хвана си пролетта гадже и октомври ще се женят......Но тя беше над 100 кг. Приятелят ми я познава от времето, когато е била двойна на тов, което е днес-120-130 кила.

Щом си се иследвала, значи нямаш проблеми ... А и е хубаво това, че пиеш повече вода, азпримерно пия супер малко течности, храня се супер нередовно, когато се сетя да ям, ям супер малко, през останалото време не се сещам ... и това си беше доволно дълго време ... И накрая без храна и без вода почнах да припадам, Така че моя съвет е пийте си, яжте си и да не ви пука, щото после ще си берете последствията, като мене

Аз пък от днеска мисля да почна да карам само на вода и чайчета+фитнес секи ден,баба ми има една приятелка,която гладувала 20дни.

Град
    Свищов
    Nk@]Аз пък от днеска мисля да почна да карам само на вода и чайчета+фитнес секи ден,баба ми има една приятелка,която гладувала 20дни.
    За да гори нещо тялото ти, трябва гориво. А и 100% ще си навлечеш припадък. 1 път пробвах лунната диета, дето не се яде 1 ден.......беше ми толкова лошо после. Пий поне айрян.

^ Това като допълнение към някакъв хранителен режим или ... как така да караш на вода и чайчета
    Кремче, с пиенето на много вода и мен са ме карали да се излседвам за диабет, а най-кофтито е, че в родата ми има доста диабетици... Нямах нищо, дано и занапред нямам, защото си пия доста течности де
    Темичката ви е много добра, браво! =D>

Nk@]Аз пък от днеска мисля да почна да карам само на вода и чайчета+фитнес секи ден,баба ми има една приятелка,която гладувала 20дни.
    Това не ти го препоръчвам ... Няма да получаваш достатъчно енергия, колкото и вода и чайове да пиеш, трябва нещо по твърдо, което корема да обработва, иначе може и някоя язва или гастрит да си домъкнеш ... А и после, като започнеш да се храниш организма ще си дръпне всичко дето му трябва, ще се презапаси и после ще отказва това да го гори ...

Ами реших и аз да пробвам.

Град
    Свищов
    Поне от киселето мляко не се отказвай. Няма да напълнееш, а е изключително важно и полезно.

Мега фен
    Дебела ли съм според вас?

http://img228.imageshack.us/img228/4076/s7301740yj5.jpg

Ne voab6te ne si debela!Super si si!Mn mi haresvat obuvkite ti!

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Аз пък съм слаба .. Мога ли да се присаеденя към клуба защото се мъча да надебелея..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    Ne voab6te ne si debela!Super si si!Mn mi haresvat obuvkite ti!
    Хах, просто ги пробвах, мама ще ме убие ако си ги купя.

Град
    Германия
    И аз съм гладувала. 3 дни само на вода и чай, 7 на ябълки и 10 дена захранване е най-разумно. Може ест и всичките 20 да са само на течности само че първо е много трудно, второ е опасно ако не си под наблюдението на професионалист, трето после захранването е много продължително и може да се изкушиш да се натъпчеш което е ужасно опасно.
    Има книги за лечебното гладуване и аз също имах такава. Даже няъде във форума бях писала за нея преди години... Може би има шанс да намериш темата с търсачката.
    Успех и мисли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си