.
Отговор в тема
Страница 6 от 24 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 591
    Добре slun4ice,мерси Но какво точно какво да търся?Заглавие на книга?

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Дебела ли съм според вас?

http://img228.imageshack.us/img228/4076/s7301740yj5.jpg
    Много си дебела, няма що
    Момиче съм.

Град
    София
    А сега сериозно- Аз от доста време се чудя как да кача няколко кг, Но все не успявам Някой, ако има идеи как да стане да напише
    П.П.-Аз съм на 14г/41кг/1.68м.
    Момиче съм.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Добре slun4ice,мерси Но какво точно какво да търся?Заглавие на книга?
    И аз търсих още вчера обаче няма нищо... Май го бях писала още в най-старата версия на форума. След смяната се загубиха всички постове за съжаление...
    Книгата която имах беше на Лидия Ковачева но не мога да се сетя как се казваше... Виж тази http://knigibg.com/book_inside.php?book_id=8296 а също и тук http://www.book.store.bg/search?srch...E0%ED%E5&sin=1 има доста книжки по темата. Най-добре е да имаш книга в която да пише подробно захранването за да не вземеш да припадаш и да си прецакаш организма. Успех

Град
    София
    Момиче съм.

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от elena333
    А сега сериозно- Аз от доста време се чудя как да кача няколко кг, Но все не успявам Някой, ако има идеи как да стане да напише
    Ето какво намерих
    http://healthyfood.info.bg/Diets.html (този сайт е наистина мн добър!!! по-надолу пише високо енергийна диета )
    http://www.astrohoroscope.info/dieti.htm (първо пише за отслабване но малко по-надолу пише и за напълняване)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ето какво намерих
    http://healthyfood.info.bg/Diets.html (този сайт е наистина мн добър!!! по-надолу пише високо енергийна диета )
    http://www.astrohoroscope.info/dieti.htm (първо пише за отслабване но малко по-надолу пише и за напълняване)
    Много ви благодаря
    Момиче съм.

мале момиче ти уби рибата...аз съм 168-169см и съм 52-53кг и съм добре вече...

значи виж: хапваш повече ориз и картофки/не пържени/, за да качиш не мазнини а мускули и чисто тегло...ходиш поне 3 пъти седмично на фитнес, чичай, плувай, за да си стегната, не да напълнееш с мазнини и да си отпусната и да приличаш на ...... ...ядеш по около 2000 кило калории на ден, но не от банички и подобни, а от месо, ориз, картофи, плодове, зеленчуци, пълнозърнест хляб, мляко. овесени ядки, и тн...позволявай си на закуска по пърче-две шоколад, но не прекалявай и не всеки ден, чж ядки /бадеми или орехи най-добре/, яж и рибка...айде успех

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Джанет и Наоми според мен далеч не са жените с тялото мечта , но както и да е . Успех ! Аз си се харесвам такава каквато съм ! Нито съм дебела , нито съм слаба !
    +1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Браво! Много добра тема сте направили! Мисля и аз да се присъедния към клуба ви... Така... никога не съм се приемала като дебела (колкото и нескромно да звучи) от известно време (около 2-3 години) си поддържам едни и същи килограми - 56-57-58, в този педиод само на височина растях, но не достатъчно - 162 см съм в момента,а съм на 17... Не съм отпусната, но не съм и супер стегната...Пробвала съм няколко пъти да започна някаква по-лека диетка не толкова драстична, защото съм на принципа "Не на диетите! Защото се отслабва на нежелани места" и не исках да смъкна 5-6 кг за 2 седмици и после да се ядосвам само...
    Но преди 3 седмици контузих коляното си и ме оперираха и се наложи да не излзиам, дори да не ходя и така преди 1 седмица се претеглих и се ужасих от това което показа кантара - 60 кг!...наложи се да се реша да започна диета,защото всички знаем че е лесно да напълнееш, но е много трудно да отслабнеш и ако се бах оставила още малко бих станала и 65++...та ден след ден все си казвах от днес започвам, защото все пак ще се покажа някой ден пред хора и те няма да ме познаят от толкова натрупана маса...и няма да са приятно изненадани...но нямах волята да започна сериозно...Една моя приятелка ми дойде на свиждане (не я бях виждала от няколко седмици, защото не мога да излзам) и забелязах че е отслабнала мнооооооооого 5 кг за 8 дни и тези 5 кг мн си личат...дънките, с които беше и падаха почти, а преди я свиваха Диетата и е проста, даже мисля, че тя си я е измислила...
    Тъй като става късно - към 13-14ч е решила за "закуска" да яде половин кофичка кисело мляко с една чаша минерална вода. След това след около 2 часа яде един плод с пак една чаша вода. След още няколко часа си прави или салата, или варени картофи, или яде от това ,което е сготвила майка й (НО малко) и пак с чаша минерална вода. За вечеря яде пак половин кофичка кисело мляко с минерална вода. И така всеки ден... Малко е отегчително, но помага
    Вдъхнових се и започнах и аз да "слабея" и мисля, че има ефект
    Съжалявам, за дългото писане...
    БТВ... Започнах да пия повече вода и това ми помага да не чувствам глад, защото стомаха ми е пълен... И да споделя една малка тайна ... при някои диети става така, че не можеш да ходиш до тоалетната (не пишкане...) и при такъв проблем много хора препоръчват меда не само като заместител на захарта, а и като леко разхлабиелно (казвам го, защото има момичета, които предпочитат захарин...)
    Това е от мен... ето профила ми, ако искате да имате представа как изглеждам... http://mucunki.com/u:112003

И имам един въпрос... както споменах вече... контузих коляното си (скъсах менискус и ме оперираха)...а аз съм на диетка, но не мога да спортувам...това ще направи ли тялото ми кофти... в слисъл да овисна или нещо такова...Е, аз ще се оправя, очаквам до сепрември да мога вече да тичам, но сега ако сваля примерно 3-4 кг за 1 месец дали ще е проблем, че са свалени без никакъв спорт...

здравей tediii...мн си сладка на снимките

само искам да кажа, че тази диета си е живо гладуване...хапвай поне по веднъж на ден някакво месце и 20-30грама ядки /бадеми или орехи/, че ще си докараш беля

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от tediii
    И имам един въпрос... както споменах вече... контузих коляното си (скъсах менискус и ме оперираха)...а аз съм на диетка, но не мога да спортувам...това ще направи ли тялото ми кофти... в слисъл да овисна или нещо такова...Е, аз ще се оправя, очаквам до сепрември да мога вече да тичам, но сега ако сваля примерно 3-4 кг за 1 месец дали ще е проблем, че са свалени без никакъв спорт...
    Не мисля че трябва да се притесняваш от увисване защото като те гледам не си хич дебела съответно едва ли ще е проблем за кожата ти да се свие. Може ако искаш да се опиташ да правиш преси или някакви леки опражнения които не натоварват коляното ти... Ама аз наистина не мисля че има място за притеснение.

Здр Теди.
    Да,водата много помага,освен,че ти запълва стомаха,си прочистваш от нея токсините и мазнините.Колкото повече вода пиеш,толко по-добре.Даже сутрин на гладно,като станеш изпий поне една чаша преварена гореща вода,ако можеш и с лимон още по- добре.Тя е супер полезна.Иначе за изгаряне на мазнините,много помага тичане и скачане на въже. По- на предните страници прочети,някъде krem4et0 беше писала,че за 3 дни свалила 6кг.Иначе не изглеждаш никак дебела, пък и ниска изопщо не изглеждаш. :P

и аз се включвам в клуба, искам да сваля някое друго килце преди да почнем даскало сега съм 50кг 1.65 висока (17г) и ми се иска да стана поне 45кг като моите връстнички Проблемните ми места са дупето и бедрата и най се ядосвам, защото ми е много широк ханша и колкото и да отслабна пак изглеждам дебела, а и той на всичкото отгоре се разширява Сега хапвам предимно ябълки - за закуска ябълки 2бр , за обяд си позволявам препечена филиика пълнозърнест хляб ама вече и него спирам и някое яйчице варено , след това пак ябълки , понякога и диня за вечеря и така ...спортувам редовно , ноо без резултат засега
    http://prikachi.com/files/283704P.jpg ето и снимка на свинския ми гъз (в дънки изглежда по - ужасно не знам дали ми е подходяща диетата , но ако отслабна ще постна снимки

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Цитирай Първоначално написано от tediii
    Ами коремни преси,поне неможеш ли да правиш?

Цитирай Първоначално написано от Laura_inlove13
    и аз се включвам в клуба, искам да сваля някое друго килце преди да почнем даскало сега съм 50кг 1.65 висока (17г) и ми се иска да стана поне 45кг като моите връстнички Проблемните ми места са дупето и бедрата и най се ядосвам, защото ми е много широк ханша и колкото и да отслабна пак изглеждам дебела, а и той на всичкото отгоре се разширява Сега хапвам предимно ябълки - за закуска ябълки 2бр , за обяд си позволявам препечена филиика пълнозърнест хляб ама вече и него спирам и някое яйчице варено , след това пак ябълки , понякога и диня за вечеря и така ...спортувам редовно , ноо без резултат засега
    http://prikachi.com/files/283704P.jpg ето и снимка на свинския ми гъз (в дънки изглежда по - ужасно не знам дали ми е подходяща диетата , но ако отслабна ще постна снимки
    Ами аз бих те посъветвала да спреш хляба
    Защото то е едно от нещата,от които главно се пълнее.Аз преди ядох по- повече от 2 филии на ден,но сега не ям хляб,или ям,но в изключително редки случеи,и то по 1 -2 залака,така колкото да не е без хич.И аз много обичах хляб,но си го наложих и го спрях.То е въпрос на време ,най- много една седмица ще ти трябва да свикнеш без хляб. От яйцата,махай жълтъка.Той е бая калоричен.

Проблемът е , че аз отдавна пазя диети и преди си навредих много,даже влязох в болница и от системите напълнях много и родителите ми сега много ги е страх пак да не ми стане нещо и ме карат всичко да ям и понякога се принуждавам да ям пред тях поне филиика хляб или малко картофена салата, колкото и да не искам, само и само да не заподозрят , че съм на диета особено почивните дни , когато са си вкъщи ми е най-трудно , защото тогава като направят пица или баница и аз като им откажа и те веднага се досещат и ми провалят диетите Някакъв съвет как да се прикривам от тях

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight

Проблемът е , че аз отдавна пазя диети и преди си навредих много,даже влязох в болница и от системите напълнях много и родителите ми сега много ги е страх пак да не ми стане нещо и ме карат всичко да ям и понякога се принуждавам да ям пред тях поне филиика хляб или малко картофена салата, колкото и да не искам, само и само да не заподозрят , че съм на диета особено почивните дни , когато са си вкъщи ми е най-трудно , защото тогава като направят пица или баница и аз като им откажа и те веднага се досещат и ми провалят диетите Някакъв съвет как да се прикривам от тях
    Еми.....поговори с тях ,обясни им,че искаш да отслабнеш,и че ядеш,но здравословни храни,но да ядеш мюсли не ти препоръчвам,защото е тъпкано със захар , и което е по-лошо подсладители.И е с една дума боклук,по-добре ажовесени трици с кисело млако и 1-2 лъжички мед.
    Иначе,просто им кажи,че си спряла за извескто време-тестените изделия ,сладките + газиранот0.Сигурна съм,че ще те разберат,ако им обясниш и им кажеш , че искаш да смъкнеш малко.

Nk@]От яйцата,махай жълтъка.Той е бая калоричен. [/b][/i]
    той не е калоричен, а просто съдържа много холестерол...но от 6-7 жълтъка за седмица нищо няма да и стане...спокойно си папкай яйчица....аз си ги правя по следния начин" две разбити яйца с някакво месце в микровълновата за 3мин и 50секунди и става чуден омлет...яйцата ги слагам в капак на малка тефлонова тенджера,като го намазвам в буквален смисъл с 2-3 капки/малки/ олио, за да не залепне...става суперско и засища

Цитирай Първоначално написано от silver_moon

той не е калоричен, а просто съдържа много холестерол...но от 6-7 жълтъка за седмица нищо няма да и стане...спокойно си папкай яйчица....аз си ги правя по следния начин" две разбити яйца с някакво месце в микровълновата за 3мин и 50секунди и става чуден омлет...яйцата ги слагам в капак на малка тефлонова тенджера,като го намазвам в буквален смисъл с 2-3 капки/малки/ олио, за да не залепне...става суперско и засища
    звучи много вкусничко,ще си направя и аз тази седмица а само да попитам , от ябълки мога ли да напълнея, защото понякога на ден ям само ябълки но по 5-6 ... а една съученичка ми каза,че се пълнеело от тях

Nk@]
    Еми.....поговори с тях ,обясни им,че искаш да отслабнеш,и че ядеш,но здравословни храни,но да ядеш мюсли не ти препоръчвам,защото е тъпкано със захар , и което е по-лошо подсладители.И е с една дума боклук,по-добре ажовесени трици с кисело млако и 1-2 лъжички мед.
    Иначе,просто им кажи,че си спряла за извескто време-тестените изделия ,сладките + газиранот0.Сигурна съм,че ще те разберат,ако им обясниш и им кажеш , че искаш да смъкнеш малко.
    те за сладкото и газираното се примириха вече , а и аз не обичам ... готвените храни са проблема ... казват ми,че не съм дебела и ме карат да ям каквото готви мама ама аз не смея ... иначе мюсли никога не съм яла не мисля и да почвам [/quote]

Ами... нищо не мога да правя дори и коремни преси...със всичко си напрягам колената, а и най-малкото напрежение ми се отразява ужасно... Единсвено мога да правя накакви упражнения за мускулите на ръцете...и мился от утре да започна И мерси за съвета ще започна да хапвам и ядки

Цитирай Първоначално написано от silver_moon

звучи много вкусничко,ще си направя и аз тази седмица а само да попитам , от ябълки мога ли да напълнея, защото понякога на ден ям само ябълки но по 5-6 ... а една съученичка ми каза,че се пълнеело от тях
    от ябълки - ми немисля...те са доста водни и киселки ( аз обичам киселките де)...а за омлетчето - направи си, щом котката ми го яде (яде от моя ) значи би трябвало да става за ядене, мен лично много ми харесва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си