.
Отговор в тема
Страница 7 от 24 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 591
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Laura_inlove13 ти нормална ли си?! Куде се видя ДЕБЕЛА! И аз да бях на мястото на родителите ти и аз щях да се притеснявам
    http://prikachi.com/files/283914O.jpg Къде ти е дебелото можеш ли да ми обясниш... И снимката на дупето ти е снимана адски некадърно. И някоя манекенка да снимат от тоя ъгъл и нейния задник ще изглежда голям.

откъдето и да се снима пак си е тлъсто и с целулит ,само че тук не личи ... искам да отслабна , защото в училище постоянно получавам подмятания от типа "няма ли най - сетне да отслабнеш" "искаш ли да ти раздрусам сланините" или си шушукат "малее каква е дебела" , веднъж когато скачах на въже по физическо седят момичетата и ме гледат и една каза " ба ка ти се друсат сланините, ша повърна.." има и още ама както и да е ... и тези момичета имат право , защото имат перфектни тела , затова по - добре да свалям до последно отколкото да търпя това

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Laura_inlove13
    откъдето и да се снима пак си е тлъсто и с целулит ,само че тук не личи ... искам да отслабна , защото в училище постоянно получавам подмятания от типа "няма ли най - сетне да отслабнеш" "искаш ли да ти раздрусам сланините" или си шушукат "малее каква е дебела" , веднъж когато скачах на въже по физическо седят момичетата и ме гледат и една каза " ба ка ти се друсат сланините, ша повърна.." има и още ама както и да е ... и тези момичета имат право , защото имат перфектни тела , затова по - добре да свалям до последно отколкото да търпя това
    Тва са глупости! Не си дебела просто се опитват да ти смачкат самочувствието. Момичетата го правят това когато се чувстват заплашени...
    Абе казвам ти че не си дебела. А и няма нищо лошо в дупето ти да е закръглено

slun4ice , тичах сутринта,направих няколко обиколки на парка.НО малко да потичам и буквално получавам задух та,мисля,че може да знаеш от кв'o e....или да ми кажеш какво да правя,защото забелязах,че доста разбираш от тия неща.Много ще съм ти благодарна,ако ми помогнеш.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]slun4ice , тичах сутринта,направих няколко обиколки на парка.НО малко да потичам и буквално получавам задух та,мисля,че може да знаеш от кв'o e....или да ми кажеш какво да правя,защото забелязах,че доста разбираш от тия неща.Много ще съм ти благодарна,ако ми помогнеш.
    Хах ами не рзбирам много..
    Аз се задушавам защото имам астма и изобщо не мога да се натоварвам много
    Майка ми обаче получава задух когато наистина мн се претовари, когато времето е влажно и топло или когато е мн прашно Тя си е здрава и няма никакви проблеми с дробовете.
    Аз бих те посъветвала да почнеш в началто само да ходиш а не да тичаш или да тичаш около 5 минути след което да продължиш няколко минути ходейки и после пак малко тичане. Може просто дробовете ти да не са свикнали на натоварването така че давай по-лекичко

Аз пък искам да кача някое друго килце.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Аз пък искам да кача някое друго килце.
    Ето http://www.teenproblem.net/f/viewtop...=asc&start=120

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Nk@]slun4ice , тичах сутринта,направих няколко обиколки на парка.НО малко да потичам и буквално получавам задух та,мисля,че може да знаеш от кв'o e....или да ми кажеш какво да правя,защото забелязах,че доста разбираш от тия неща.Много ще съм ти благодарна,ако ми помогнеш.
    Хах ами не рзбирам много..
    Аз се задушавам защото имам астма и изобщо не мога да се натоварвам много
    Майка ми обаче получава задух когато наистина мн се претовари, когато времето е влажно и топло или когато е мн прашно Тя си е здрава и няма никакви проблеми с дробовете.
    Аз бих те посъветвала да почнеш в началто само да ходиш а не да тичаш или да тичаш около 5 минути след което да продължиш няколко минути ходейки и после пак малко тичане. Може просто дробовете ти да не са свикнали на натоварването така че давай по-лекичко
    Аз ,получавам задух най- вече на нерва почва,и също така като тичам.
    А шибания господин по физе края на годината буквално щеше да ме 'убие' щот'o ме караше да покривам шибаните нормативи а аз още на първата обиколка бях капнала,пък накрая дишах с последни сили.Имах чувствово,че дробовете ще ми се пръснат...и вижда,че немога да тичам и пак ме кара мелеза му с мелез
    Ама поне ми писа 5 за годината.Кара ни секи път да сме с екип иначе 2-ка. Много го мразя.

Град
    Германия
    Nk@]
    [b]Аз ,получавам задух най- вече на нерва почва,и също така като тичам.
    [b]
    И аз съм така обаче бях освободена от физическо като ходех на училище :P

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Ами щом получавате задух от кардио,правете изотонични упражнения,те са също толкова ефикасни,е не е като кардио,но има ефект определено
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от snow__queen
    Ами щом получавате задух от кардио,правете изотонични упражнения,те са също толкова ефикасни,е не е като кардио,но има ефект определено
    Я дай пример че тва нищо не ми говори

Цитирай Първоначално написано от tediii
    Тъй като става късно - към 13-14ч е решила за "закуска" да яде половин кофичка кисело мляко с една чаша минерална вода. След това след около 2 часа яде един плод с пак една чаша вода. След още няколко часа си прави или салата, или варени картофи, или яде от това ,което е сготвила майка й (НО малко) и пак с чаша минерална вода. За вечеря яде пак половин кофичка кисело мляко с минерална вода. И така всеки ден... Малко е отегчително, но помага
    Вредно е да се пие само минерална вода.Може без проблем 1 голяма чаша на ден,но не постоянно от нея.Замести я с обикновена.Нищо няма да ти стане.Успех!

Водата от чешмата е ужасна и затова съм принудена да пия само минерална...

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Ami naprimer klekove,vsichki dr podobni uprajneniq,napadi,prosto stqgane na opredeleni grupi muskuli i dr takiva
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от nailana
    Вредно е да се пие само минерална вода.Може без проблем 1 голяма чаша на ден,но не постоянно от нея.Замести я с обикновена.Нищо няма да ти стане.Успех!
    И тва откога? Аз вече години пия само минерална па съм си жива и здрава. Остави че в чужбина не може да се пие водата от чешмата и всички са на минерална.. Тва са глупости. Просто не трбва да пиеш нпрекъснато една и съща а да сменяш от време на време. Няколко седмици Девин, няколко седмици Горна Баня,... (други не знам )

Това че трябва да се сменя водата не го знаех...значи другата седмица и аз ще я сменя А за клековете много внимавайте, защото аз точно с клекове се контузих...преди всичко трябва да загреете! С желание да отслабна бързо без да внимавам се контузих и дигнах 3-4-5 кг (незнам и аз колко) и сега не мога да ходя... Много внимавайте и най-малкото натоварване може да ви навреди... От личен опит го казвам... Кофти е наистина

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Боже, колко мъка има по тоя свят, боже.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Nk@]Здр Теди.
    Да,водата много помага,освен,че ти запълва стомаха,си прочистваш от нея токсините и мазнините.Колкото повече вода пиеш,толко по-добре.Даже сутрин на гладно,като станеш изпий поне една чаша преварена гореща вода,ако можеш и с лимон още по- добре.Тя е супер полезна.Иначе за изгаряне на мазнините,много помага тичане и скачане на въже. По- на предните страници прочети,някъде krem4et0 беше писала,че за 3 дни свалила 6кг.Иначе не изглеждаш никак дебела, пък и ниска изопщо не изглеждаш. :P
    Аз тия 6 кила ги свалих от нерви. Никакъв спорт, никакво ограничаване-само системен тормоз от страна на бившите ми съученици, и роклята ми за бала висеше и трябваше да се преправя.....

Сега дори не искам да се кача на кантара. 2 дни бях на вилата с мъжа и ядох като за световно......ужас направо. Е, дано многоте секс, прането, мъкненето на вода и градинската работа, както и двучасовото миене на колата му да се помогнали, ама едва ли.....но пък си струваше. Майка ми като ме видя преди малко каза, че изглеждам супер освежена, а бях без 1 кпка грим по стара рокличка.....Понякога се чудя защо се вманиачавам толкова като 2 дни с любимия ме правят по-щастлива от 5 кила надолу.......

П.С.Качих се на кантара и го заковах на толкова, колкото бях тръгнала.....доволно

Абе хора,понеже 1 ден във фитнеса си разтегнах малк0,сухожилието на левия прасец,и да питам като правя обиколки на парка нормалн0 ли е да имам напрежение,защото в десния нямам.И малко ме боли.И какв0 да правя?

Почини си ден два...ако не моне иди при лекар да те види

Zdraveite iskah prosto da vii drasne nqkolko dumi4ki i da vi se pohvalq 4e vi pisha ot edin ofis v shveicariq kadeto sam na staj.ne sam 4ela temata ot 7 stranicaa no kato se varna shte go napravq..........eeee uspehi

Искам да ви се похваля, че за една седмица на лека диетка съм свалила 2 см от обиколката на бедрата си Не мога да кажа точно с колко килограма съм отслабнала, защото нямам кантар
    Но сега имам друг проблем...заради тази операция десния крак ми е с 1.5 см по-слаб от левия , но това ще го оправя със тичане като се въстановя напълно

Цитирай Първоначално написано от tediii
    Искам да ви се похваля, че за една седмица на лека диетка съм свалила 2 см от обиколката на бедрата си Не мога да кажа точно с колко килограма съм отслабнала, защото нямам кантар
    Но сега имам друг проблем...заради тази операция десния крак ми е с 1.5 см по-слаб от левия , но това ще го оправя със тичане като се въстановя напълно
    Браво! =D> =D> Давай все така! Знам че ще успееш!

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от nailana
    И тва откога? Аз вече години пия само минерална па съм си жива и здрава. Остави че в чужбина не може да се пие водата от чешмата и всички са на минерална.. Тва са глупости. Просто не трбва да пиеш нпрекъснато една и съща а да сменяш от време на време. Няколко седмици Девин, няколко седмици Горна Баня,... (други не знам )
    Само да те поправя малко
    1.Минералната вода трябва да се сменя заради различният състав на всяка марка (аниони и катиони).Ако не се сменя често организма свиква и се изнежва (става по-податлив към...там какво беше...е разбрахте ме де )
    2.Сменяйте водата по-често По възможност на няколко дни,но не и на цяла седмица
    3.Поне по 1 ден в седмицата пийте изворна вода (на Девин водата е много хубава )

Град
    ... Some happy place ...
    Eii az ot utre veche tvurdo sum si reshila da pochna dietata na Pier Dukan ... Izchetoh vsichko po purviq etap ot knigata ... Inache si treniram ot dosta godini nqkolko puti v sedmicata ezda , no poneje mnogo se tupcha i sum s 5-6 kilca otgore i iskam da gi mahna Aide uspeh na vsichki :P
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си