- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КЛУБ на дебеланки и запазващи килата сладуранки!
Laura_inlove13 ти нормална ли си?! Куде се видя ДЕБЕЛА! И аз да бях на мястото на родителите ти и аз щях да се притеснявам
http://prikachi.com/files/283914O.jpg Къде ти е дебелото можеш ли да ми обясниш...И снимката на дупето ти е снимана адски некадърно. И някоя манекенка да снимат от тоя ъгъл и нейния задник ще изглежда голям.
откъдето и да се снима пак си е тлъсто и с целулит ,само че тук не личи ... искам да отслабна , защото в училище постоянно получавам подмятания от типа "няма ли най - сетне да отслабнеш" "искаш ли да ти раздрусам сланините" или си шушукат "малее каква е дебела" , веднъж когато скачах на въже по физическо седят момичетата и ме гледат и една каза " ба ка ти се друсат сланините, ша повърна.." има и още ама както и да е ... и тези момичета имат право , защото имат перфектни тела , затова по - добре да свалям до последно отколкото да търпя това
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Тва са глупости! Не си дебела просто се опитват да ти смачкат самочувствието. Момичетата го правят това когато се чувстват заплашени...Първоначално написано от Laura_inlove13
Абе казвам ти че не си дебела. А и няма нищо лошо в дупето ти да е закръглено![]()
slun4ice , тичах сутринта,направих няколко обиколки на парка.НО малко да потичам и буквално получавам задухта,мисля,че може да знаеш от кв'o e....или да ми кажеш какво да правя,защото забелязах,че доста разбираш от тия неща.Много ще съм ти благодарна,ако ми помогнеш.
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Хах ами не рзбирам много..Първоначално написано от SeXyL[!
![]()
Аз се задушавам защото имам астма и изобщо не мога да се натоварвам много![]()
Майка ми обаче получава задух когато наистина мн се претовари, когато времето е влажно и топло или когато е мн прашноТя си е здрава и няма никакви проблеми с дробовете.
Аз бих те посъветвала да почнеш в началто само да ходиш а не да тичаш или да тичаш около 5 минути след което да продължиш няколко минути ходейки и после пак малко тичане. Може просто дробовете ти да не са свикнали на натоварването така че давай по-лекичко![]()
Аз пък искам да кача някое друго килце.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ето http://www.teenproblem.net/f/viewtop...=asc&start=120Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Аз ,получавам задух най- вече на нерва почва,и също така като тичам.Първоначално написано от slun4ice
А шибания господин по физе края на годината буквално щеше да ме 'убие'щот'o ме караше да покривам шибаните нормативи
![]()
а аз още на първата обиколка бях капнала,пък накрая дишах с последни сили.Имах чувствово,че дробовете ще ми се пръснат...и вижда,че немога да тичам и пак ме кара мелеза му с мелез
![]()
![]()
Ама поне ми писа 5 за годината.Кара ни секи път да сме с екип иначе 2-ка.Много го мразя.
И аз съм така обаче бях освободена от физическо като ходех на училище :PПървоначално написано от SeXyL[!
Ами щом получавате задух от кардио,правете изотонични упражнения,те са също толкова ефикасни,е не е като кардио,но има ефект определено
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Я дай пример че тва нищо не ми говориПървоначално написано от snow__queen
![]()
![]()
Вредно е да се пие само минерална вода.Може без проблем 1 голяма чаша на ден,но не постоянно от нея.Замести я с обикновена.Нищо няма да ти стане.Успех!Първоначално написано от tediii
Водата от чешмата е ужасна и затова съм принудена да пия само минерална...![]()
Ami naprimer klekove,vsichki dr podobni uprajneniq,napadi,prosto stqgane na opredeleni grupi muskuli i dr takiva
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
И тва откога? Аз вече години пия само минерална па съм си жива и здрава. Остави че в чужбина не може да се пие водата от чешмата и всички са на минерална.. Тва са глупости. Просто не трбва да пиеш нпрекъснато една и съща а да сменяш от време на време. Няколко седмици Девин, няколко седмици Горна Баня,... (други не знамПървоначално написано от nailana
)
Това че трябва да се сменя водата не го знаех...значи другата седмица и аз ще я сменяА за клековете много внимавайте, защото аз точно с клекове се контузих...преди всичко трябва да загреете! С желание да отслабна бързо без да внимавам се контузих и дигнах 3-4-5 кг (незнам и аз колко) и сега не мога да ходя... Много внимавайте и най-малкото натоварване може да ви навреди...
От личен опит го казвам...
Кофти е наистина
![]()
Боже, колко мъка има по тоя свят, боже.
Grumpy old madman
Аз тия 6 кила ги свалих от нерви. Никакъв спорт, никакво ограничаване-само системен тормоз от страна на бившите ми съученици, и роклята ми за бала висеше и трябваше да се преправя.....Първоначално написано от SeXyL[!
Сега дори не искам да се кача на кантара. 2 дни бях на вилата с мъжа и ядох като за световно......ужас направо. Е, дано многоте секс, прането, мъкненето на вода и градинската работа, както и двучасовото миене на колата му да се помогнали, ама едва ли.....но пък си струваше. Майка ми като ме видя преди малко каза, че изглеждам супер освежена, а бях без 1 кпка грим по стара рокличка.....Понякога се чудя защо се вманиачавам толкова като 2 дни с любимия ме правят по-щастлива от 5 кила надолу.......
П.С.Качих се на кантара и го заковах на толкова, колкото бях тръгнала.....доволно![]()
Абе хора,понеже 1 ден във фитнеса си разтегнах малк0,сухожилието на левия прасец,и да питам като правя обиколки на парка нормалн0 ли е да имам напрежение,защото в десния нямам.И малко ме боли.И какв0 да правя?
Почини си ден два...ако не моне иди при лекар да те види![]()
Zdraveite iskah prosto da vii drasne nqkolko dumi4ki i da vi se pohvalq 4e vi pisha ot edin ofis v shveicariq kadeto sam na staj.ne sam 4ela temata ot 7 stranicaa no kato se varna shte go napravq..........eeee uspehi![]()
Искам да ви се похваля, че за една седмица на лека диетка съм свалила 2 см от обиколката на бедрата си![]()
Не мога да кажа точно с колко килограма съм отслабнала, защото нямам кантар
![]()
Но сега имам друг проблем...заради тази операция десния крак ми е с 1.5 см по-слаб от левия![]()
, но това ще го оправя със тичане като се въстановя напълно
![]()
Браво! =D> =D> Давай все така! Знам че ще успееш!Първоначално написано от tediii
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Само да те поправя малкоПървоначално написано от slun4ice
1.Минералната вода трябва да се сменя заради различният състав на всяка марка (аниони и катиони).Ако не се сменя често организма свиква и се изнежва (става по-податлив към...там какво беше...е разбрахте ме де)
2.Сменяйте водата по-честоПо възможност на няколко дни,но не и на цяла седмица
![]()
3.Поне по 1 ден в седмицата пийте изворна вода(на Девин водата е много хубава
)
Eii az ot utre veche tvurdo sum si reshila da pochna dietata na Pier Dukan ... Izchetoh vsichko po purviq etap ot knigata ... Inache si treniram ot dosta godini nqkolko puti v sedmicata ezda , no poneje mnogo se tupcha i sum s 5-6 kilca otgore i iskam da gi mahnaAide uspeh na vsichki
![]()
:P
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp