.
Отговор в тема
Страница 8 от 24 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 591
    Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    Eii az ot utre veche tvurdo sum si reshila da pochna dietata na Pier Dukan ... Izchetoh vsichko po purviq etap ot knigata ... Inache si treniram ot dosta godini nqkolko puti v sedmicata ezda , no poneje mnogo se tupcha i sum s 5-6 kilca otgore i iskam da gi mahna Aide uspeh na vsichki :P
    Понеже виждам, че много сте полудели по тази диета искам да ви обясня нещо : Тази диета е създадена от доктор Пиер Дюкан (както се знае) за негов пациент, който е тежал 150 килограма, и така и така е трябвало да свали килограми бързо, за да не умре от сърдечен удар. Диетата крие изключителни здравни рискове, първо заради това, че е базирана почти изцяло на протеинови храни, което си е чисто самоубийство. Съветвам всички девойки, които са на тази диета сутрин да ядат купа овесени ядки в горещо мляко с ТРИЦИТЕ, които са дадени, за да не изпадате в кетоза, защото се съмнявам дали някой има представа тук колко е опасно това състояние, ако нямаме нужните знания и опит, за да го овладеем.

Второ : задължително, ама задължително мултимитамин и по-високо съдържание на витамини, мога да ви препоръчам конкретен продукт, ако някой желае. По време на диета, каквато и да е тя, тялото изпада в недостиг на хранителни вещества. Ако имате въпроси, готов да ви разясня някои работи.
    wtf

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Овесения
    Понеже виждам, че много сте полудели по тази диета искам да ви обясня нещо : Тази диета е създадена от доктор Пиер Дюкан (както се знае) за негов пациент, който е тежал 150 килограма, и така и така е трябвало да свали килограми бързо, за да не умре от сърдечен удар. Диетата крие изключителни здравни рискове, първо заради това, че е базирана почти изцяло на протеинови храни, което си е чисто самоубийство. Съветвам всички девойки, които са на тази диета сутрин да ядат купа овесени ядки в горещо мляко с ТРИЦИТЕ, които са дадени, за да не изпадате в кетоза, защото се съмнявам дали някой има представа тук колко е опасно това състояние, ако нямаме нужните знания и опит, за да го овладеем.

Второ : задължително, ама задължително мултимитамин и по-високо съдържание на витамини, мога да ви препоръчам конкретен продукт, ако някой желае. По време на диета, каквато и да е тя, тялото изпада в недостиг на хранителни вещества. Ако имате въпроси, готов да ви разясня някои работи.
    Обясни моя те какво е кетоза и от какво точно се получава и как може да се "овладее".. Препоръчай и този продукт който спомена. Просто мултивитамин ли е и само докато си на диета ли се приема или и по принцип може?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Овесения
    Съветвам всички девойки, които са на тази диета сутрин да ядат купа овесени ядки в горещо мляко с ТРИЦИТЕ, които са дадени, за да не изпадате в кетоза, защото се съмнявам дали някой има представа тук колко е опасно това състояние, ако нямаме нужните знания и опит, за да го овладеем.

кетозата е естествено процес и протича в тялото във всеки един момент. Някои хора като например ескимосите и масаите са цял живот на кетоза. Но днес навсякъде смесват кетоза с кетоацидоза (което състояние се наблюдава при чернодробно болни и действително е опасно). А кетоацидоза може да настъпи и при недостатъчен прием на изотчници на енергия (мазнини и въглехидрати). татова и нисковъглехидратните диета е редно да са богати на мазнини, а не на протеин.

Защо тялото да изпада в недостиг на хранителни вещества, ако си на диета? Човек цял живот е на някаква диета (чети режим на хранене), ама на - няма ясно изразен недостиг на хранителни вещества.
    Grumpy old madman

Повече от фен
    Град
    lunata
    Вълчо, благодаря ти за изчерпателното включване . Забравих да спомена един важен факт, който е, че при висок прием на протеини, независимо от техния източник, се наблюдава отделяне на амоняк, който при отсъствие на въглехидрати и мазнини, се секретира в по-голямо количество. Това е опастността на дюкановата диета.

По време на "диета" (нали знаеш диетките, които "пазят" младите девойки), а не на ежедневната ни диета, т.e. това, което се храним тялото изпада в сериозен недостиг на хранителни вещества. Храните в днешно време са бедни на витамини и минерали. При режим като този, когато не се приемат достатъчно нутриенти, тялото е в процес на авитаминоза, като тя може да се предизвика и от отсъствието на саво един витамин. Поне за мен е важно, когато съм на режим да си осигурявам витаминките с таблети/дражета и прочие :P.

Ако съм изпуснал нещо, моля.
    wtf

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Нямам време да следя много много темата,но някой девойки направо ме шашкате...особено тези глупости с гладуването... Лишавайте си организма и после ще си запасява двойно... Сега,след като вече съм свалила 26 кг си ям всичко каквото ми се яде и не качвам,въпросът е в количеството и в това да се горят достатъчно калории Хапваш повечко,тренираш повечко Браво за хубавите мнения на двамата потребители преди мен
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Поради депресия и скука се тъпча като не нормална, а даже не съм качила. Напротив, свалила съм малко и съм достигнала заветните си килограми....как става тоя номер, като почти не мърдам от компютъра или леглото? Хапвам си ориз със зеленчуци, плодове, а тази вечербях на чушки с доматен сос...но не избягвам и напълно сладкото. Факт е, че не съм яла пържено и хляб от сума ти време, но е факт че шоколадът и бонбоните непрекъснато намаляват....Сигурно паск е от нерви, не зная...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Поради депресия и скука се тъпча като не нормална, а даже не съм качила. Напротив, свалила съм малко и съм достигнала заветните си килограми....как става тоя номер, като почти не мърдам от компютъра или леглото? Хапвам си ориз със зеленчуци, плодове, а тази вечербях на чушки с доматен сос...но не избягвам и напълно сладкото. Факт е, че не съм яла пържено и хляб от сума ти време, но е факт че шоколадът и бонбоните непрекъснато намаляват....Сигурно паск е от нерви, не зная...
    блазе ти,че можеш да ядеш и пак сваляш аз имам чувството,че и от въздуха дебелея вече а ти щом си свалила от нерви, възможно ли е обратното, да се напълнее от нерви ? защото в последно време съм едно кълбо нерви и ми е много притеснено

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Град
    sOfia we ..
    ох .. Кат става дума за килцата,ме хваща срам .. не съм кой знае кфо кюфтаче,ама съм си леко пълничка.Пожелавам ви УСПЕХ
    Не искам всички,искам теб !

Малеее искам и аз така да си хапвам и да отслабвам... Ама аз като се погледна и се чудя какво е това по мен и последните дни си казвам "това не е мое..." Всъщност и аз отслабвам (с гладуване) , но пак имам чувството, че дебелея ... ужасно е

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    О, аз не съм така по принцип. Но тази седмица бая си поразбих нервите и ми се отрази...Сега пък почваме ремонт и ме чакат боядисвания, чистене на паркет и прозорци-няма да ми се лепне нищо.....2-3 дни!

Iskam da popitam dali nqkoi znae uprajnenie az NAMALQVANE na obbikolkata na taliqta ..ne za korema a za taliqta

nqkoi ot vas ima li profil v impulse aha ili neshto takovaa za da razgledam snimkiiiiiiiiiii

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    [b]Пишете ме и мен за десет дни, ще пробвам това:

1-и ден - 2 варени картофа.
    2-и ден - 300 грама сирене.
    3-и ден - 1/2 кг варено месо.
    4-и ден - 4 твърдо сварени яйца.
    5-и ден - 1/2 кг варена риба.
    6-и ден - 1,5 л прясно или кисело мляко(3 кофички ниско маслено).
    7-и ден - 300 грама кашкавал.
    8-и ден - 300 грама шунка.
    9-и ден -
    What you give is what you get!

^теб пък за кво ти е!?
    Мани го тва не е яко,идвай с мене да тичаме след малко отивам

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Трябва си, трябва си..
    Но виж-за тичането съм навита. :P
    Оф, изядох половин домат..нямаме картофи в нас. :Д

Абе то хуаво трябва,щом така си решила излишно е да те убеждавам че нужда няма и дрън-дрън,ама откъде изкопя тая простотия
    Кви два картофа,кви шипки
    И после свалените 2 кила-5 отгоре :P

А мен ме мързи да ида да тичам

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Ее, след това ще има захранване.
    А и се надявам свалените кг да не са само 2.. :Д

Хахах, и мен сега ме мързи..ама ще излизам по-после с една приятелка наляво-надясно да походим едно хубаво. :>
    А довечера колело..майкоо.

Аз съм на кисело мляко совесени ядки и/или някви плодчета сутрин.После го караме на салатки,варени картофки,сиренце
    Не е зле,най-големия ми проблем е да си преодолея мързела и да почна по-сериозно с фитнеса и тичкането

Таааа...отивам да обикалям стадиона

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Браво на теб.
    всъщност за какво ти е?!?

за квото и на теб :P
    Пък и пак съм станала повече отколкото трябва
    1.75-64 килограма никака не ми харесва..не ми харесва и тва че преди два месеца бях 60...абе до 57-8 да ги докараме хубаво.Засега просто си тичам,резултата да си дойде.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    И аз съм така..
    И това искам. :Д

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Защо си мислите, че с картофи се отслабва?
    Само на скорбяла не се живее!

Деси, това трябва да ти е храната за два дни, а не за 10
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    За два дни..ще стана не 80, ами 100.
    Изобщо не знам какво да правя..

Desi nedei da pravish takiva gluposti momiii4eee zapo4ne li se s dietite stava edin zatvoren krag i nqma izmakvanee za nishtoo na sveta ako shte pari da ti davat ne po4vai s dietiii ne mojesh da si predstavish kakvi mogat da badat posledstviata otslabvai pravilnooo i zdravoslovnoo ne sasipvai sebe sii

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си