.
Отговор в тема
Страница 9 от 24 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 591
    Деси недей с тая диета ве, имаш ли идея колко е опасна ...това, което ще свалиш за тези никакви си 10дни ще е вода, та може и мускулна маса, но не и мазното, което в действителност ти пречи...тези картофи задължително ги консумирай с месо...за ден ти трябват около 1500кило калории, а ти имаш едва едва 200-250 ...трябват ти протеини, мазнини и въглехидрати, ма не днеска протеини, утре мазнини, други ден въглехидрати....и после ще има - ох, къде ми е цикъла

ти си знаеш най-добре все пак

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    хах, благодаря. На Канис най-вече, че ми даде някои полезни статии. Днес съм на половин домат, сирене /към 50 г/, кашкавал /от тея за сандвичите-10 г са сигурно :Д/ и шунка /40-50 г/, много вода и две лукчета.

Всъщност най-важно явно се оказва, че трябва да се поемат растителни мазнини..
    What you give is what you get!

Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    наскоро чух един мн ефикасен метод за сваляне на килца
    СКАЧАНЕ НА ВЪЖЕНЦЕ прозвуча ми мн смешно , но се оказва че има ефект,понеже се горят калории колкото бягането дори повече ...
    ако скачаш 30 мин, все едно си бягал 1 час
    мисля да го пробвам,щото става и в домашна обстановка,хем си скачаш,хем калории гориш,хем се стягаш -КВО ПО ХУБАВО

Преди скачах по 1,2 часа на ден.Но да кажа-скачането не е много препоръчително за момичета със голями бюстове.Или пък може но трябва така да си го стегнеш та да не мърда иначе..кофти работа.Много се потиш ама здравата и изгаря адски много но просто трябва да се прави всеки ден или през ден..а аз спрях.
    Сега пробвах разделно хранене и за 2 дена свалих 1 кг и до там беше,защото последваха много рожденни дни,много гости имахме и как да не си похапнеш
    Та мисля септември пак да почвам разделно,хем си ядеш от всичко и не се лишаваш и сваляш.

Един съвет:Яжте разделно..най-голям ефект има(ест не за 4,5 дена..трябва да ви стане начин на хранене завинаги)
    Стига с тия диети 1-вия ден на 1 домат и нз си колко грама сирене...Организма се нуждае от всякакви видове храни/дори и сладко/ за да бъдете винаги във форма..не се лишавайте от нищо. :P

Та извод:Разделно хранене + спорт = желаната фигура

ta interesnoo mi e Desi kakvo reshi sled kato nqkolko forumci si dadoha mnenieto varhu dietata.......................A izvodat Miss Fenty e -da- ZDRAVOSLOVNO HRANENE + SPORT = JELANA FIGURA + ZDRAVE

Град
    Добрич :o)
    Мда,и аз мисля да топя килограми. Главно от дупето..да де само от там.Не че съм дебела или нещо подобно просто всичко там се лепи .За сега съм спряла хляба,газираното и от части тестяното,нооо не мога да се откажа от сладкото.

Мега фен Аватара на Decu
    Град

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Аз пък страдам от едно от трите хранителни смущения, който са анорексия, булимия и пристъпно преяждане, и са еднакво страшни... Единственото, от което се нуждая е подкрепа, но от никъде не я виждам. Най-добрата ми приятелка и клечава и далеч не ме разбира, мисли си че е супер лесно да отслабнеш, а аз се боря с килограмите и с болестта си едновременно, трудно ми е, но никой не го осъзнава. Много ме боли като ми каже ''Ми отслабни, бе!''... Сякаш е толкова лесно...
    mindscan

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    ^ Трудно е, да. Аз миналата година едва свалих 5 кг /които си ми бяха достатъчни, бях 59-60 кг/ за три месеца. Вярно, че си ги запазих, докато не се объркаха някои неща..

Абе кви са тия диети на деца по 12-14 години.
    Вмомента организма ви се развива и ако не си харесвате килограмите най-добре започвайте да спортувате.
    Заместете компютъра със спорт.
    Не е лесно,но ако искате да изглеждате добре..

От храната може да ограничите единствено сладкото ако сте доста по-пълни от нормалното и мазните меса и теста.
    Ама да ми ядете по 2 ябълки на ден ..

Тва е супер нездравословно.

Desi_etnies - къде ти е дебелото ?
    Нормална си според мен.
    Ако искаш да поработиш над отделни части-фитнес.

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Аз пък страдам от едно от трите хранителни смущения, който са анорексия, булимия и пристъпно преяждане, и са еднакво страшни... Единственото, от което се нуждая е подкрепа, но от никъде не я виждам. Най-добрата ми приятелка и клечава и далеч не ме разбира, мисли си че е супер лесно да отслабнеш, а аз се боря с килограмите и с болестта си едновременно, трудно ми е, но никой не го осъзнава. Много ме боли като ми каже ''Ми отслабни, бе!''... Сякаш е толкова лесно...
    pishi mi na skype lili_dance_

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    И тук ли търсиш подкрепа!?
    Или си казваш`аз не мога да се справя щото никой не ме подкрепя и разбира`..вземи се в ръце

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Уф, момичета, направо не се трая. Реших да бъда на диетата на Търманд и издържах 2 дни. Ядох ориз, домати и чушки като невидяла. Ефект-не съм се теглила, но ми беше по-лко определено. Обмачеснощи мъжът изтърси да правим домашен течен шоколад, майка му пържи яйца и картофи...и пак се оядох. А и цял ден лъсках паркет и бях съсипана и уморена. сега ме изкушава 1 голяма купичка течен шоколад, който стана нвероятен, а ако го изям, положителн ще напърнея много.....Като си стоя у дома ми е така трудно да отслабна.

Абе аз като почна даскало,уроци,съзтезания и не знам си кво и отслабвам е така от зор и напрежение...права си за стоенето вкъщи ^
    ..вкъщи рядко се застоявам обаче е ичмало периоди и определено ям повече

krem4et0
    не се мъчи и хапни малко от течния шоколад...то е ясно, че ще го изядеш, но за по-добре примерно го раздели в две купички, като едната е за теб, другата за мъжа ти, пък като знаеш, че можеш да си го хапнеш когато решиш може и да ти се от яде...от едната купичка течен шоколад няма да напълнееш спокойно ...или пък тичай до нагазина и си купи една сладка диня, наяж си се с нея, хем ще ти мине мерака за сладко, хем бъди сигурна няма да ти се яде нищо след нея , а и няма да качиш и грам от динята, малко ще ти се издуе корема, ма кат отидеш до едното място и го из*икаеш ще ти спадне корема

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Диня не обичам. А течния шоколад съм го връчила на родителското тяло. У гаджето остана повече от половината. но просто се изкушавам да не опитам още мъничко....Сега чакам пъпеш за обед и това ще хапна. но имам също и печени картофи(с гъби, месце, сиренце, подправки-мое производство) и е цяло кощунство да не ги опитам дори......Уф, трябва да си намеря работа, че съвсем ще напълнея. Бтв. теглх се- 2 дни Търмънд и 1 ден ядене=-1 кило

Pozdravlenia krem4e ! I az sam taka lqtoto mi e mnogo po trudno da otslabvam ...... noo kato po4nem u4ilishte ii trenirovkii iii kakvo li oshte ne nqkoii patt 4ak se 4uda kak da namerq vreme da iam

Здравейте Искам да попитам за съветче .. в последно време страшно ми са се прияли спагети мъча се да не мисля за това ама адски ми се хапват знаете ли някоя рецепта, да не са много калорични и въобще добра идея ли е да си правя , не искам да ми провалят диетата

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Laura_inlove13
    Здравейте Искам да попитам за съветче .. в последно време страшно ми са се прияли спагети мъча се да не мисля за това ама адски ми се хапват знаете ли някоя рецепта, да не са много калорични и въобще добра идея ли е да си правя , не искам да ми провалят диетата
    Направи си но ги яж без сосове а със салата. Аз по принцип не ям спагети и си сварявам макарони понякога.

Цитирай Първоначално написано от Laura_inlove13
    hapni si shtom tolkova mnogo ti se iadat .po - dobre ot kolkoto da psihiasvash i da mislish samo za tqh no oshte na sledvashtoto hranene si prodalji zdravoslovnoo a i ne prekalavai s koli4estvoto

Мале хора спукас си преди седмица капиляра на окото,дали ще се оправи? Не питайте как СРАМ ме е да кажа,никога не бих го повторила,но вече е факт,и злото е станало.
    Sorri,че пиша в тази тема за това,но не ми се пускаше цяла тема,само да цапотя форума.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

shte se opravi na maika mi i se pukat predi rqzko izka4vane na viso4ina ( i to po skoro na stalbite)

Mersi,дано да е по -скоро.Щот'o ми е кръв червено,вътре си има кръв де.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Mersi,дано да е по -скоро.Щот'o ми е кръв червено,вътре си има кръв де.
    Da, znam kakvo predstvlqva.No spokoino, shte se opravi!

Мега фен Аватара на babity
    Аз пък влизам само за да се изфукам! За последните две - три седмици съм свалила 10 см от талията си! Съжалявам, че нямам кантар и нямам представа какво представлява това в килограми. Аз съм по диетата на Пиер Дюкан, но я спазвам стриктно. Ям си нетлъсто месо, необезмаслено сирене и зеленчуци на корем, даже и газирано си гъча на воля. Много се гордея със себе си! :P

Град
    Добрич :o)
    Ааа относно спагетите и аз щях да питам ама.. Пълнее ли се много от тях, (все пак е тестяно ) защото аз като видя спагети почвам да ги ям като невидяла.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си