- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Били ли сте свидетел на бой?
Били ли сте свидетел на сбиване,боЙ ? Да не кажа жертва![]()
Направихте ли нещо, или просто си стояхте отстрани и наблюдавахте гледката?
Как си стоя аз пред pc-то слушам някакви страшни крясъци вънка. Погледнах през прозореца и гледам младеж биее приятелката си.Гледката беше..отвратителна!!! Заболя ме за това момиче, хвана ме jaл. А тя беше една такава слабичка, младо момиче на по 17-18.
Даже оня мръсник хвърли стъклено шише по нея, хвърляше и чантата. После тои избяга, а момичето горката, започна да си събира изпопадалите от чантата и работи, като едновременно плачеше. Бях сама в къщи, а и всичко стана за 2-3 мин, нямаше как да помогна..Но просто не разбирам какви са тия хора бе, жалки боклуци за мен
![]()
♥ ♥ ♥
Тоя е някакъв извратеняк!!![]()
Иначе по темата: В нашия район редовно през нощта някои ще се сбият, но нямам намерение да поглеждам през прозореца....достатъчно е, че се чуват викове...![]()
А бе тоя е некаф ненормалник![]()
момиче небих одарил просто нз, така съм
възпитан - да не нагрубявам и не удрям момичета![]()
немога да си го представя даже ..
смятайте каква лапа имам и ако я нахлузя на момиче .. смятайте, че
няма да стане![]()
нормалноПървоначално написано от Whisskas
стилът "всеки за себе си" е доста интересен
Моля ?!
Оцелява само 1 и той е най-силнияПървоначално написано от Riot
Бтв: Слушаш ли риот ?
xa boi mi den bez da vidi6 boi e kato qdene bez hlqb
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
виждала съм, дори няколко пъти усмирявах, но...
иначе ако видя някви непознати на улицата нищо не правя... земат да подпухат и мене![]()
![]()
Ами да ставала съм свидетел на боища.Един път стоим си с едни приятели на една пейка в едно паркче и по едно време само гледаме на една спирка срещу нас един мъж на около 40 год. някъде като почна да налага жена си,да я псува и разни такива...тя горката какво да прави и почна да бяга щото тоз сигурно щеше да я пребие.
Ама той като хукна да я гони...и ние момичетата от компанията като викаме на момчетата "айде бе направете нещо" и те нали тръгнаха да го гонят и през тва време някой се обади в полицията и след малко дойдоха 2 патрулки и прибраха мъжа в едната,пък жената в другата...Беше голям екшън...ае мн кофти ситуация
![]()
Mi az jiveq blizo do edna diskoteka i vecher...ot tam izlizat nekvi piqni na na po 17-18 godini i pochvat da vikat..da se biqt...puk inache kogato bqh malka v stariq mi kvartal imashe edno kafene...deto vecher se subiraha nekvi stari chichkovci ot susednite blokove...igraeha karti i se napivaha...ta vednuj az i edni fr igrahme neshto i tiq pochnaha da mqtat masi...stolove...da se biqt...daje ediniq padna na zemqta...nie estestveno izbqgahme...hvana ni strah ot tiq piqnite...na sutrinta vsi4ko be6e v stukla i 4asti ot stolove i masi...pomnq go shtoto za purvi put vijdah boi na jivo...vse pak bqh 2 klas...mn gadno mi se stori...![]()
2-пъти иначе живея на такова място че всеки ден може да стане бой но неможе да усмирявам цял град единия път ги разтървах но другия път бях по малка и ме беше страх.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ставала съм,това не само тук,но на всякъде си е нещо нормално,колкот0 и да е неприятно.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
хахахахахахахахаха не си могла да помогнеш, що не излезе да й помогнеш да си прибере нещата а?![]()
сега аз да ви разкажа няколко историйки за побоища.
отиваме ний с бандата на пазара да бъзикаме някой и виждаме 1 клошарка и няква баба. заговаряме се ний с бабата и тя вика, че не била клошарка. отидохме се поразходим и се връщаме и гледаме бабата обира сичко дет намери и се сещате ко става нали. един приятел я почна пък ний остраниса хилим, брат, баси кефа
![]()
![]()
![]()
![]()
друга историйка. вървя си аз и гледам някви лапета и един грамаден целят прозореца на няква бабичка и аз отивам и викам на тоз големия "брат, що целите ве, искате ли аз да почна ви целя" пък тоз(2 пъти колкот мен е забрайх да кажа) ми викав носа напрао ма удари, че паднах и аз ставам и се хиля, ударих го и аз в тъпата кратуна и отзад онея лапета 5-6 лапета на около 14 години ми скачат и аз падам и ма ритат ти казвам после не знаех къде съм чак. на следващия ден извиках бандата и се сещате ко става нали
30 срещу 10 човека някъде, и след 2 дена виждам оня грамадния ми са извинява и аз ко да го прая, го остайх на мира
![]()
Да,ставала съм свидетел...Ужасно е,че почти винаги хората снимат с телефони,кефят се и не си правят труда да разтърват биещите се...![]()
Станах свидетел как пияни скинарски прасета пребиват 3 анархистчета, на не повече от 16 години. Ония бяха 20+.
Аз и един приятел им скочихме, ония се разбягаха, разбих носа на един, моя приятел пострада малко.
Ония малките се разпиляха веднага, после беж и ние...
Първоначално написано от ^Santra^
Да! Ставала съм свидетел.
И то даже не ме хвана жал за там присъстващите, нито за това после как ще се възтановяват и т.н, а просто ми стана гадно от психическата травма, която ми нанесоха! Звучи смешно, нали![]()
Ама си е така.
Ей! Поболях се, значи!
Смисъл.. говоря за първия ми път.. то след това вече лека полека се свиква....
До тогава единствено по телевизията съм гледала побоища и разни такива, но никога на живо..
Тогава просто ме разтресоха всички ритници, тукати, метални пръчки и кво ли още не, с които се биеха.. И всичко стана точно за минута и половина, макс 2, и през това време седях и гледах като гръмната, щото ония пичове налазиха мн изведнъж и после ми трябваше цяла седмица, за да осъзная какво стана... толкова се тресях и треперех цялата все едно мен са ме били.. после районни, болници, туй-онуй, изнспектора мен ме пита кво е станало що е станало, а аз седя и го гледам като няква психично побъркана.. даже бях по-стресирана от двамата ми пребити приятеля. омг![]()
И интересното е, че докато пиша всичко това и дори някой като ми зададе същия въпрос като твоя, и се сещам точно за тази случка. И като стигнах някъде до 30тия ред от поста ми и се сетих за това как баща ми пребиваше майка ми.Може би вече не го помня толкова много, защото беше адски отдавна.. но когато спомените започнат лека полека да ме навестяват от време на време и се сещам как майка ми цялата реве и лицето й цялото е окървавено, а баща ми разярен някакъв и се сещам също още ква психическа травма са ми нанесли тия двамата малоумници.. пък аз съм била на 4-5 годинки.. (те до 15 годишна възраст се биеха) и от тогава както се беше почнало, не спираха. И най-гадното е, че никога не са се опитвали да се скрият от мен, или да НЕ ми позволяват да ги гледам.. просто баща ми (олицетворение на ГОРДИЯ малоумен МЪЖ) с всичка сила налагаше майка ми, а аз бях там! Там, на един метър от майка ми и гледах как баща ми я пребиваше от бой... и НЕ можех да направя абсолютно нищо.... няква малка хлапетийка, майна, и съм го хванала за голямата му ръка (където по онова време беше 4 пъти колкото мен - ръката му) и се увисвам на нея, а той с цялата си наглост ме отритва и ме запраща на 10 метра от него и аз се търкалям, въргалям по пода, рев сълзи рев сълзи..
оф, и в крайна сметка не знам за какво го написах всичкото това.
Знаеш ли от кога не се бях сещала за това.. ся малко така ме върна в миналото и не ми стана особено приятно.. даже ми става жал с баща ми и ми пада все повече и повече в очите.. и за всичките тези години се опитва да компенсирва всичко лошо, което ми е причинил и съм видяла от него, но не се получава...... не може да върне времето назад и да поправи грешките си..
Ама така е.. ето ви едно доказателство до къде може да стигне мъжкия егоцентризъм ........ оф даже не знам как да го опиша тва.. оф, дано ме разбирате, и едва ли някой ще го прочете, ама айде, лека вечер от мен.![]()
Ебати и мъжете са тези,които пребиват момичета/жени.А пък и тези момичета/жени са мн. зле.Как може да се оставят да ги пребие някъв прошляк?!![]()
Иначе по темата:Да,била съм свидетел на такива случки.Когато мога- помагам,когато не- седя и гледам,тъпо е,ама като не мога нищо да направя...![]()
Като малка в училище съм се нагледала на детски бой колкото щеш - то всъщност тва си беше атракцията. Ама по-сериозен бой, на който съм била свидетел, беше няколко месеца в един бар. Не знам как започна, но явно от няколко пияни момчета на по 20-22 години, не повече. Естествено, че не се намесих, а избягах - момиче съм, пък и да не бях, те замъкнаха поне 15 човека в боя и стана ужасно. А по принцип не бих се намесила в такова нещо, освен ако не стане много сериозно - тогава ще се обадя на полицията, но в никакъв случай няма да опитвам да ги разтърва.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
не много често..но достатъчно![]()
Cute but Pshycho*
даже съм участвал в бой![]()
^ за тва ми го нема преднио зъб![]()
да, веднъж съседката ми и мъжът и бяха слезли пред блока, и аз бях на терасата, когато видях как той почна да и бие адските юмруци, направо аз чувах как я плющи, а тя ревеше и ревеше...след тва той си тръгna, а тя хукна подире му да му се моли за нещо...
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
ama za kakvi boi6ta stava vupros 6totoako e za nqkoi tam da se bie primerno mom4eta mn sum vijdala sig sum i vie 4e ste vijdali baq....am ako za muj koito bie priqtelkata si da!
Zna4i az sum ot pld i tam pred edno daskalo teta( elektrotehnikym) da de vse edno nie sedim na edni stulbi i gledame doly na ogradata sednalo edno momi4e i do neq priqtelq i ama ima davam nai-mn 20 i mom4eto kato i zabi nqkolko 6amara,ritna q nqkolko puti,kre6tq tam...i nai-interesnoto be6e,4e kogato toi si trugna tq trugna s nego![]()
BULGARIA NAD VSI4KO[!]
...SaMo SlAbItE sE sTrEmQt KuM p0rQdUk ~ S!lN!tE vLaDeQt HAOSA!
...
Да, и това става доста често
виждал съм всякакви стилове- 1 с/у 1, 2 с/у 1 , 3 с/у 1... мъж бие жена, жена бие мъж,а бе може да се каже, че всичко съм видял![]()