- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Били ли сте свидетел на бой?
Да.. между момичета и се намесих единия път.. другия не смеех щото бяха 20 на 1 и аз 1...
много се дразня напоследък от тия ''бойните момичета'' просто на някой им е толковааа скучен живота че решават да се заяждат днес с тва момиче като си мислят че то като е само нищо не може дс им направи... та аз бях с 2 френдки и тия сигурно 10 момичета без нищо седнаха на една пейка до нас и почнаха да се заяждат при което аз някво озадачено зяпам.. ставаме ние и си тръгваме по пътя а тия ни следват.. момичета които нито съм срещала... нито имам представа кои са... и едната се закачаше с другото момиче с мен.. взе и чантата от ръката и я хвърли някъде.. аз отидох взех я дадох я на фр ми и си продължих... и тая ме хвана за косата и се опита да ме удари ма и залепих един сладолед в лицетоне че се целех там
и един шамар ми удари аз почнах да я обиждам щотооо.. тя 300 кила а аз 40 ...мм само я блъснах настрани за да мина и да си продължа...но след това разбрах кои са били момичетата и си изпатиха.. sorry не бих ги оставила да им се размине ...
омг дори не знам защо го написах тфа като нее и бойно се сетих и ми стана смешно:}
Всъщност-Да,и историята е много забавнаЕдин път в едно заведение,както си стоим гледам една пияна жена се нахвърли с юмруци на мъжа до себе си.Смешничко си беше,никога досега не съм виждала жена да бие мъж
![]()
![]()
Better DeaD,Than In Love ...
така по темата:Мога да напсувам момиче,но не и да го ударя.сега кат бях 2-3 клас-да.Ама аз септември ставам 9-ти-не мога да си позволя.А този или е бил дрогиран или пиян.не мога да преценя
+333 Бахти тоя е някф смотн ламер в такава ситуация бих защитил момичето случвало ми се е веднъж и пак бих го напарвил, не ми го побира умът от къде ги въдят тея...Първоначално написано от zero
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Ами и аз съм била свидетелка на подобни случаи, и то в нашата къща на село.Беше миналото лято и на двора седяхме аз,баща ми и сестра ми.
После дойдоха 2ма наши комшии,аз им сервирах по едно кафе и влезнахме вътре със сестра ми.Те седяха на двора и си говореха там.След около 20 мин.започнаха да се чуват викове и аз излезнах да видя:гледам комшиите ни са се сбили и баща ми се опитва да ги разтърве.Аз се стреснах и не знаех какво да направя.Единия взе лопата и започна да удря другия по главата с нея.Баща ми хвана лопата и я хвърли извън оградата, а тоя нахалник взе брадвата и тати веднага тръгна да хваща и нея и добре,че стигна на време.Аз се обадих на полицията и чак тогава се спряха.
Просто беше....абе не мога да го опиша....
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
да,преди време 2 мои съучнички се сбиха в класната стая![]()
Бил съм свидетел, но не взех участие.
Ми да!Веднъж един мой фр цял ден се моташе кат муха без глава и не се свърташе на едно място и аз кат го питах ко му има и той ми вика ,че вечерта след даскало {бяхме 2-ра смяна}щял да се бие с някъф от друго училище и вечерта кат свършиха часовете оня излетя напрао и аз кат излязах на двора имаше една тълпа от хора и напрайли един кръг и моя човек се бие с някъф друг..налагаха се с юмруци и кат ги разтърваха ми казаха,че оня другия дошъл с бухалка.Бяха окървавени ама нищо съществено май не счупиха
Дойде някфа патрулка по едно време и хората се разотиваха,но след няколко дни имаше продължение.Оня от другото даскало мераклия за още дошъл с 5-6 човека,а моя фр извикал още 10 "горили" и кат станаха на кълбета..беше "красиво"
![]()
![]()
..после онея побягнаха кат луди ама двама от 10-те бяха лекоатлети и ги догониха .Повалиха единия на земята,наритаха го едно хубаво и така..А мои фр са ми разправяла такива истории..увисва ми ченето напрао..и с ножове се нападат,с бухалки..сичко!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като животни са днешната младеж..
![]()
![]()
![]()
![]()
Да,не веднъж път.
Ама се сещам за едни две идиотки,които се биеха за момче.
И после разбира се се включиха някакви момчета..
Бийте се,ама заради момчета..
London Tipton
ами да била съм снощи на един мои приятел беше супер гадно![]()
Оня аз бих слезнал и бих му разказал играта!
Та по темата да бил съм жертва на бой и то много пъти избягвам да се бия ,но някой просто си го търсят и се правят на мъже и съответно си го намират.Гледам ако някой се бие да ги разтърва сбия ли се с някой бия на места дето ще го осакатя.Поне за сметка на това го правя рядко
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
да - бой м/у момче и момиче .. м/у две момчета и най-лошото м/у момичета![]()
мисля че не помня да съм гледала някъкав як бои
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Да ставала съм...Но в моя квартал така се покриват работите,че може да набият някои и да се разбере след година двеИначе съм виждала 2-3 пъти,но беше вечерта а и как си представяте 2 момичета да усмиряват 20тина здрави батковци...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
toq e mnoo zle..![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
bil sam svidetel na mn poboi6ta i sa6to sam u4astval v mn samo v moq klas ima dve macki det sa na noj i se biqt s raniciteama tva e yjasno da ydarish momi4e mn e tapo i ddz nikoga ne bih go naprail ina4e s mom4eta mn 4esto se spre4kvam i se stiga do boi v kvartala kadeto jiveq se sly4vat kvi li ne raboti ama to se svikva i ne mi pravi vpe4atlenie ama kat se sbiqt prosto nemoga da se ydarja i se zalepvam za prozoreca i gledam mn sam lubopiten...
![]()
аз-да но не беше кой знае какво...а иначе за твоя случей аз лично не съм виждала такова нещо и ако вида..сигурно ще се побъркам и ще зема бухалката...и бам по тиквата![]()
in defense of our dreams...
i az sam bila svideetelka i to dosta patii Na jivo e dosta po .... ot kolkoto na filmm![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ами била съм ама детски бой в даскалото между съученици единия си го заслужаваше пък и ако некой беше скочил да ги разтурвава сички ще го нападнат![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
много обичам да си седа и да гледам побойща , красиво е
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Da,xax ot Pazardjik sym, trqbwa li da kazwam , che sym bil swidetel na boi?Towa tyk e ejednewieto i prosto nqmam turpenie da zawursha i izchezna ot tozi grad..
Ами зависи каде е боя.. (: ако е някаде в даскало.. се намесвам ако съм в някои нощен бар и са пияни и са по на 30г кфо да се намесвам най мн мен да набият.. просто ги подминавам.. ! Апък и аз съм се била и ест не съм стояла и да съм гледала..![]()
Аз като видя че ше става меле ги нахъсвам от терасата.![]()
Иначе ако съм близо или в същия бар/дискотека гледам да съм по-настрани.
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!