.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    А сега за комплексите на софиянците кажи нещо
    Какво има да се казва толкова за тия комплекси, та ти нали затова си в тоя форум да ги демонстрираш.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Рангел е уникален бе, нема го закачате... слънцето на нивата е силно и...
    Ами иди на сенка бе сельо софийски.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    аз съм изнежен софиянец и седя на сянка и с климатик, ама теб те е напекло на нивичката...
    Ти си изнежена мека китка като всички останали софийски путьовци, но това не ви пречи да имате и ниви и крави в т.нар. "квартали" които всъщност са села.

и все пак е тъжно, че поредният селяндур развали тема за книги, ама то от неграмотни аграри, какво да очакваш...
    Верно е, поредната софийска селянка Сантра (а след това и ти) немаше как да не измести темата към своите селски комплекси.

Само се чудя, кой ви прокарва интернет по селата, та това трябва да го забранят, че се пръкват такива грешки като теб.
    Не знам, ти си от село, ти требва да кажеш кой ви прекарва интернет по селата.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Еми аз чета в момента Нарния 3-тата част на испански... Препоръчвам ти я на бг... Ама почни от първата книга, аз почнах от 3-тата , щот първата и втората ги нямаше на исп., пък аз искам да си упражнявам езика...
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от venitywe
    Джаки Колинс - Американска звезда няма да съжаляваш ако я прочетеш! супер е направооо любимия ми роман
    Ако не си чела прочети и опасна целувка и тя е мн добра

Re: Препоръчайте ми книга

Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Омръзна ми да чета книгите от списъка за 9 клас по простата причина,че са някак си скучни и изобщо в при написването им не е вложен никакъв интерес
    aaaaa защо това ми е толкова болезнено познато !! чета илиада вече сиг. 2 седмиции ... Иначе ти препоръчвам Не без дъщеря ми - Бети Махмуди мн е инт. книгата има приключенски елемент и е написана по истински случай. страхотна е 100% ще ти хареса

Eми аз ти препоръчвам ,,Гордост и предразсъдъци,,.Извинявам се,но не мога да се сетя сега на кой автор беше.Ако искаш криминале,освен на Агата Кристи,тези на Жорж Сименон също са хубави.Освен това Джаки Колинс-Вендета е хубава също.Има още една която мога да ти препоръчам,тя е в две части,но отново не мога се сетя за автор,книгата се казва ,,Вечната Амбър,, и наистина е ного добра

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: Препоръчайте ми книга

Цитирай Първоначално написано от emily_1234
    aaaaa защо това ми е толкова болезнено познато !! чета илиада вече сиг. 2 седмиции ... Иначе ти препоръчвам Не без дъщеря ми - Бети Махмуди мн е инт. книгата има приключенски елемент и е написана по истински случай. страхотна е 100% ще ти хареса
    "Не без дъщеря ми" доколкото си спомням е и филм по книгата. А от мен препоръките ми са за "Шестото клеймо" и "Шифърът на Леонардо" от Дан Браун / "Метеоритът" и "Цифрова крепост" не успяха да ме грабнат толкова/, ГЕН на Майкъл Крайтън/ изкефих му се на човека, но да те предупредя, че той си пада по медицински проблеми и книжката му може да ти се стори леко неразбираема на моменти/ и "Списъкът на седемте" от Марк Фрост- изядох я с кориците за отрицателно време! А от довечера подхващам "Пармският манастир".
    Иначе от училищните четох с удоволствие "Брулени хълмове", "Джейн Еър", "Дядо Горио" и "Червено и черно".

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от BrokenAngel
    Eми аз ти препоръчвам ,,Гордост и предразсъдъци,,.Извинявам се,но не мога да се сетя сега на кой автор беше.Ако искаш криминале,освен на Агата Кристи,тези на Жорж Сименон също са хубави.Освен това Джаки Колинс-Вендета е хубава също.Има още една която мога да ти препоръчам,тя е в две части,но отново не мога се сетя за автор,книгата се казва ,,Вечната Амбър,, и наистина е ного добра
    "Гордост и предразсъдъци" е на Джейн Остин

Супер фен
    Град
    Варна
    Чела съм книги на доста автори, но само книгите на Агата Кристи наистина ме завладяват... Затова и препоръчвам нея като автор, понеже видя, че си чела "10 малки негърчета" ти препоръчвам "Убийство на игрището за голф".
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Чела съм книги на доста автори, но само книгите на Агата Кристи наистина ме завладяват... Затова и препоръчвам нея като автор, понеже видя, че си чела "10 малки негърчета" ти препоръчвам "Убийство на игрището за голф".
    ,,Убийство на игрището за голф" е много хубава,но ,,Убийство в Ориент експрес,, също си я бива.А като автор на криминалета Сименон не ти ли харесва
    Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите

Супер фен
    Град
    Варна
    Винаги съм искала да прочета "Убийство в Ориент експрес" и "Аферата в Стайлз", но не мога да ги открия в нито една книжарница!

Би трябвало да ги има в библиотеката,аз тези и двете съм ги чела,както и повечето на Кристи де или поне повечето от тези дето ги има в нашата библиотека.А към авторката,сега се сетих още една наистина много добра книга Даниел Стийл ,,Нежност"
    Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите

Супер фен
    Град
    Варна
    И в библиотеките съм търсила и там ги няма. А и аз предпочитам книгите сама да си ги купувам и да си ги имам, вместо да взимам от библиотеката.

Всички книги от Тери Пратчет

"Ловецът на хвърчила" на Халед Хосейни

Цитирай Първоначално написано от eternal_eyes
    Парфюмът: Историята на един убиец ---- страшна книга!
    \/
    Авторът е Патрик Зюскинд.
    Препоръчвам също и "На изток от рая" на Стайнбек и "Мемоарите на една гейша",но автора не го помня.

Уау, доста пъти споменавате Агата Кристи, а аз лично не съм чела нито една нейна книга. Явно ще трябва да се заема да си потърся някоя.
    А до колкото до темата има доста хубави книги, за които бих убила. Да започнем с най-очевидните: "Хари Потър" и "Хрониките на Нарния". И двете са фантастика и приключенски. Друга книга, която наистина си заслужава да прочетеш е "Окото на света". Тя е първата книга от поредицата "Колелото на времето". На мен ми беше препоръчана от една приятелка и въобще не съжелявах, наистина, много хубава книга. Една от последните книги които прочетох бяха фантастиките от Гарт Никс. Страхотен писател. Книгите които ти препоръчвам от него са "Сабриел", "Лираел" и "Абхорсен", трите книги от трилогията за "Старото кралство". Други фантастики и приключенски... а, да "Ерагон" от Кристофър Паолини. Наскоро си купих една книга, която още не съм чела, но ми изглежда интересна, жалко че нямам време да я започна. На Стивън Ериксън - "Лунните градини".
    Друга приключенска хубава е "Дъщерята на жрицата" на Лине Кобербьол. Тя е първата книга от поредицата, останалите са "Знакът на жрицата" и "Дарът на змията".
    Както и много други ти предлагам книгите на Дан Браун - "Шестото клеймо" и "Шифарът на Леонардо". А и книгите на Дъглас Адъмс - "Пътеводител на галактическия стопаджия", "Ресторант на края на вселената", "Животът, вселената и всичко останало", "Сбогом и благодаря за рибата", "Почти безобидна" и "Младият Зейфорд и безопасността".
    И като за най-накрая ще ти предложа последната книга, която четохи по която в момента съм буквално зарибена - "Twiligh" на Стефани Майер. Меко казано прекрасна книга. Има фантастика, приключения и много любов. Не съм си представяла, че ще харесам такава книга. Разказва се за едно момиче на 17 което отива при баща си да живее и там се запознава с мистериозно момче и неговото семейство. А той е убийствено красив, авторката го описва като перфектен, без никакъв дефект, както и цялото му семейство. После се оказва, че той е вампир, но вече е късно, защото тя е влюбена в него и той в нея. И от там почва цялата книга, направо се разтапям само като се сетя. Тя още не е преведена на български, но може да си я прочетеш и на английски, няма да съжеляваш. Тя е първата от четирите книги. Другите са "New Moon", "Eclipse" и "Breaking Dawn".
    Ами надявам се че съм помогнала. Удоволствие бе за мен, че попите за фантастика и приклъченска, защото именно това са жанровете, които най-много чета. Дано си харесаш някоя книга, защото за мен по-голямо удоволствие от хубавата книга... е може би компютъра ми може понягога да се мери с това удоволствие, но не винаги!!!
    Един живот се живее два пъти... стига да знаеш как!

А някой би ли написал нещо повече за Левен Тъмпс ако я е чел
    моммчее !!!
    Цитирай Първоначално написано от kypidoncheto
    Перверзник, на 17, Момче, пич , ще го изнасиля
    Цитирай Първоначално написано от storex
    дааа, много ме кефи кви коментари пише и понякога ги захапва, ама точно както трябва и го прави умерено, кефи, кефи

nedincetoOo каква манджа от изключително любими ми книги и такива, от които ми се драйфа си забъркала...

лунатико, печелиш ли бре?!
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на Riot
    NeRazbiram az ot tiq neshta
    prosto knigata e hubava
    Моля ?!

"Стриптийзьорките" на Жорж Симеонов. Тази книга наистина ме развълнува.

Сега и на правопис ,ако се научиш ще си златен !
    Чрез светло пиво към светло бъдеще!

Град
    Видин
    "Не чети тази книга !" автора помня че беше някъв немец, не си спомням името...готина е книжката :>
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си