- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Препоръчайте ми книга
Да не би да става въпрос за "Не пипай тази книга!" от Ян ван ХелсингПървоначално написано от SiegHeil
Наистина е добра.
Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.
Аз чета " История на Гестапо" доста е интересна![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
аз са почнах да чета книгата на Кеворк Кеворкян () ,ама в първата част се говорисамо за Живков,Луканов и други там около Тато..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Първоначално написано от Рангел
Браво Рангеле, железен си, забавляваш ни - нас, комплексираните и лесни софиянци![]()
Ако ти се чете нещо разпускащо и равлекателно , пробвай "Пътеводител на галактическия стопаджия" - не е от най сериозните четива , но определено е интересна и завладява читателя. Може да получиш коремни спазми от смях на нея![]()
Много зарибяваща. Поне на мен ми хареса
![]()
а някакви особено тежки книги с философски замисъл, любовна история и житейски проблеми?
въобще какво да почна да чета?
нещо съм в дупка.. и като се замисля не съм чела от 8ми клас, което е срамотия..
на 15 съм xD
айде измислете нещо, което все пак да мога да го схвана
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако не с гледала ЗДРАЧ(филма) пробвай да прочетеш книгата - доста завладъваща любовна история и при положение, че си на 15 съм сигурен че ще ти хареса![]()
Чак дълбок философски замисъл не мисля че има в книгите, които ще ти предложа но са доста интересни. Авторът е Артър Куинъл книгите са 4 от тях съм чела само 2 за това ще ти препоръчам тях пък ако си немриш другите и тях прочети. Едната е "Перфектно убийство" другата е "Синият пръстен". Свързани са като първо е "Перфектно убийство". Има я любовната история и доста моменти, в които заставаш на нокти от очакване, какво ще станеПървоначално написано от jghgh
![]()
Рaни Maникa - Oризoвaтa мaйкa;
Лично на мен тази книга изключително много ми хареса.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Важното е докато я чета да остана дълбоко потресена, озадачена, замислена. Да ме провокира да мисля за отношенията, за хората, за себе си. И така.
Ще потърся това което препоръчахте, мерси.
Ако някой се сеща за още някакви такива - тровещи книжки които яко ти променят мисленето или просто го стимулират, да пише./ама и аз мързела няма да седна да изследвам,ще чакам наготово.. мда знам че съм ужасна
/
"уроци по целуване"-много яка книга наистина,а има я филмирана и се казва: "Ангъс,прашки и целувки с език"
Отвратително тъпа помия е тази книга.Първоначално написано от YoAnNkA
Аз я харесвах тая книжка, като бях на 13, обикновена тийнейджърска простотияПървоначално написано от Motion
![]()
Стивън КИнг, всички книги са супер ...
Raise your fist!
^Снощи ревах на Гробище за домашни любимци
Най-добрия...просто уникален..Първоначално написано от MostHated
Друго може да прочетеш "По пътя" на Джон Керуак (също мн добра)
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !