- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тампони срещу превръзки.
а боли ли докато ги слагаш за пръв път? и каква марка препоръчвате за море ии няма значение?![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Ами ако си детствена и искаш да си слажиш тампон разбира се,че ще те боли.Има детствена ципа,коята може да се скъса докато си го слагаш.Аз ти препоръчвам,ако си детствена да не го правиш.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Според мен с тампон бая трудно можеш да си скъсаш девствената ципа.Аз съм девствена пък си използвам без проблеми,така че не мисля че това трябва да ви безпокои.В началото малко ме болеше защото не знаех как точно да си го слагам,но се научих .
За море мисля че няма значение от марката,просто го сменяй след всяко влизане във водата.Вече се доверявам само на о.б.До преди 2 седмици не съм имала никакви проблеми с конеца, но на "Паломита" един ми се скъса.
![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
thanks!!!
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Тампони gonna save the world, а пък O.B. rox. ;]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ОУууу аз съм твърдо за тампони ОВ.... ръгаш го и не му мислиш повече... въобще не се усещат...
ако момичето е девствено мини ест ... то и с мини е малко усобено усещането...(не неудобно)
ако обаче не си девствена моеш да се кефиш на макс
нормал са идеални за всекидневна употреба
а за море най добре супер и ги сленяй на 2-3 влизания във водата ...
и + тва един съвет ако можете винаги си слагайте и тънки превръзки или дори не тънки... въпреки тампона ... за да сте по сигурни че няма да се напои и да пропусне
поздрави ПуКанКа.
^^ И аз съм тай....Първоначално написано от slun4ice
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Aми аз по принцип използвам само превръзки, но лятото като излизам или като ходя на плаж ползвам тампони/но само лятото/, е може и пролетта ако облеча някоя къса пола...Но пък лятото си стоя с превръзка в къщи-обаче е много неприятно лятото с превръзка, защото се чувствам като напикана и мноого некомфортно.Та кое е по-добро???Превръзките или тампоните??На този въпрос никой не може да отговори, защото всяко си има своите плюсове и недостатъци.Аз съм на мнение, че лятото е по-добре да се използват тампони, а другите сезони превръзки.Е, по-добре се чувствам с тампон, но не мисля, че е полезно да карам само на тампони.И за това не мога да кажа кое е по добро-тампоните или превръзките.
Предимството е, че тампона е вътре и по този начин можеш да носиш каквото бельо искаш и даже и някакви впити бели панталони или полички без притеснение. Ама недостатъкът е, че ако през целия цикъл си с тампон, не може да изтече "мръсотията" добре. (Под това имам предвид съсиреци и т.н.) Пък и лично аз тампони не ползвам откакто си навлякох едно ужасно възпаление точно заради тях. По-добре е да не се ползват нон-стоп през целия цикъл.Първоначално написано от sexy_baby_originale
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
еми....NN both![]()
еее кво пък толкова ви пречи цикъла?![]()
Аз не съм пробвала още с тампони,но наистина може да са по-удобни(все пак не се забелязват,но пък е голям тормоз докато ги сложиш-като в оная реклама
![]()
)
Tova oznachava, che ne si go slojila pravilno (dostatachno navytre)Първоначално написано от Sunny_stz
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Аз до сега тампони не съм ползвала,само превръзки![]()
Суетата.Моят любим грях.
Аз съм и за двете.. Когато се наложи заради облеклото слагам тампон.![]()
Попринцип вече повече от година използвам тампони, но като цяло ако си девствена не ти го препорчвам. А пък и за да си слагаш от тях трябява да спазваш безупречна хигиена, защото е много опасно може да се получи някаква инфекция, бяло течение и т.н., които по - късно ако не се лекуват могат да доведат до много нежелани последици..![]()
Love Ickooo
Ползвам само превръзки. Тампоните не са ми фаворит, тъй като според последните изследвания съдържат диоксин. А там такива отрови не искам да внасям!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ми аз досега не съм ползвала тампони, но мисля скоро да опитам... във входа на влагалището ли се слагат? сори, че питам, ама не искам да напрая някоя глупост... нищо чудно и да се отворя сама, което ще е ужасно... и кои видове са най-хубави? гледам, че освен хвалените Оби има и другиии модели...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оби са най-качествени,слагат се навътре във влагалището,абе то си е описано на кутийката.Аз пробвах с тампони,обаче беше един голяяяям ад!Не можех да ходя,да сядам,да ставам,абе ужас!Първоначално написано от Me4TaI_za_Me4ti
Предпочитам превръзките,особено,че с тампона можеш да се обезчастиш и вобще с тампони не може вс да си изтече най-нормално,за превръзките съм!
![]()
prez denq tamponimn po-udobni i prakti4ni sa
, no ve4er prevrazki nqma kak
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
az predpo4itam i izpolzvam prevruski i ot mnogo hora znam 4e v tamponite se zadurja mrusnata kruv
лично аз предпочитам превръзките, исползвала съм тампони и с тях ми е добре, но за мен превръзките са по-добри![]()
Тампонат се поставя във влагалището, като за да ти е удбоен трябва да го вкараш по-навуътре.На много омичета не са им удобни тампоните, защото не са ги поставили правилно/не са ги поставили достатъчно на-вътре/.А това за отварянето-ако си купиш най-малкия размер няма как да се отворишПървоначално написано от Me4TaI_za_Me4ti
.Видовете тампони, които са най добри соред мен са o.b. , защото имат копринено покритие, което спомага за по лесното им поставяне, а и същевременно и изваждане.Пробвала съм и тампакс, но не ми харесаха
. Е това е всичко от мен успех
![]()