.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99

Град
    София
    Ползвам тампони като излизам навън. Вкъщи съм с превръзка.
    Момиче съм.

Какво точно представлява апликатура на Тампакс?
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

определено превръските са по-добрия вариант също и през ноща не е препоръчително да си с тампон защото те могат да стоят в организма 4 часа така че и в двата случая превръзките са по-добри според мен
    i'm wild and free and what do you want from me!?

Цитирай Първоначално написано от mIsS-kIsS
    Да наистина кажете ,защото не съм много наясно с апликаторите...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Ами не мога да го обясня много хубаво, но ще се опитам.Вместо да си врем пръстите по дупките с извинение за думите, с апликатора това не се налага да го правим.Той е направен за по-лесното поставяне на тампона.Той е пластмасов и ето как изглежда :
    http://www.lil-lets.co.za/images/tampons_applicator.jpg
    по картинката дано да разберете как се поставя, защото това аз не мога да го обясня

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Ами не мога да го обясня много хубаво, но ще се опитам.Вместо да си врем пръстите по дупките с извинение за думите, с апликатора това не се налага да го правим.Той е направен за по-лесното поставяне на тампона.Той е пластмасов и ето как изглежда :
    по картинката дано да разберете как се поставя, защото това аз не мога да го обясня
    dobre, nau4kvam kak se izpolzva.. samo 4e ne se li zamarsqva, ili samiqt toi ne se vkarva?! Obqsni na neukite a i kolko pari stryva gore dolu.. az tamponi sam probvala samo nqkolko pati, no bqh devstvena.. sega ne sam i skoro moje da se naloji da hodq na basein, a utre trqbva da mi doide, taka 4e :P 6te probvam.. kupih si nqkakvi Auchan... e, az sam v 4ujbina v momenta, dano stavat..

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Аз ползвам и двете.... Но през първите дни на цикъла съм с превръзка , (само ако трябва да облека някой дреха дето не е за превръзка слагам тампон) и после като намалее с тампон. През лятото е по-удобно с тампон според мен. Но е верно , че те са по-вредни от превръзките.
    На мнение съм, че не е хубаво да се слага тампон докато си девствен ,защото 1-во че не се слага както трябва навътре и се усеща и 2-ро може да стане някоя беля (веднъж сложих докато бях девствена да пробвам и не го сложих както трябва , но сега вече не го усещам като слагам ).
    Незнам кое е по-добре дали тампон или превръзка... при определени случаи едното , при други - другото
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Град
    Л о В е Ч
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Оби са най-качествени,слагат се навътре във влагалището,абе то си е описано на кутийката.Аз пробвах с тампони,обаче беше един голяяяям ад!Не можех да ходя,да сядам,да ставам,абе ужас! Предпочитам превръзките,особено,че с тампона можеш да се обезчастиш и вобще с тампони не може вс да си изтече най-нормално,за превръзките съм!
    И аз съм за превръските , защото ми казаха 1во че не са полезни както да се носят постоянно или от време на време ,защото задържат мръсотията и второ защото ме е страх да не остане в мен и да не мога да я извадя

Цитирай Първоначално написано от cooool
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    dobre, nau4kvam kak se izpolzva.. samo 4e ne se li zamarsqva, ili samiqt toi ne se vkarva?! Obqsni na neukite a i kolko pari stryva gore dolu.. az tamponi sam probvala samo nqkolko pati, no bqh devstvena.. sega ne sam i skoro moje da se naloji da hodq na basein, a utre trqbva da mi doide, taka 4e :P 6te probvam.. kupih si nqkakvi Auchan... e, az sam v 4ujbina v momenta, dano stavat..
    Ми апликатор е за слагането на тампона и после се изкарва апликатора и се хвърля и става все едно си с обикновен тампон, но на мен лично ми е по трудно с япликатор .Иначе тампоните с апликатор са на цени 3:00-6:00 лева.Ама аз тампакс тампоните вече не ги намирам никъде да се продават и си карам на о.б.

Мииии така като го гледам имам чувството, че или ще ми е по-трудно, или просто няма да ми хареса. Сама усещам колко навътре го поставям ииии бе по-лесно е. PEPITO SLADKATA мерси за информацията.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Много благосаря на PEPITO_SLADKATA за информацията...Мисля да си купя...И ако не съм нахална още 1 въпрос...Има ли други тампони освен Tampax които са с апликатор или трябва да си купя само апликатор...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    Сливница
    Попринцип тампона не трябва да седи в тялото ти повече от 4 часа,а когато си в първите няколко дни смяната трябва да е изключително честа,така че за през ноща въобще не е допостимо да си с тампон.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    С две ръце съм за тампоните. Много по- удобни са, по- чиста се чувствам с тях и изобщо откакто почнах с тампони, не съм и поглеждала превръзки, освен през нощта, естествено.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    До сега съм използвала само превръзки.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

по-удобно ми е с тампон

Превръзките са гнусна история.....

Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    Цитирай Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
    Цитирай Първоначално написано от nailana
    Тампони досега не съм използвала.Само превръзки

Предпочитам превръзки
    Every man dies
    But not every really lives

по принцип ми е мн по- комфортно с тампон,когато съм на кафе например или с момче(особено тогава) но за ежедневието предпо4итам превръзки ...
    Любов и вечност не се римуват...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    И двете се кофти Мразя да съм в цикъл! Аз предпочитам превръзките!

i az sam taka mila mn go mrazqq
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    Цитирай Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
    Цитирай Първоначално написано от nailana
    Тампони досега не съм използвала.Само превръзки

Град
    в мазето ;dd
    и аз не съм ползвала още тампони .. за сега си карам само на превръзки

Град
    The Girl fr0m hell..
    Зависи...Ако ше ходиш на море и си в цикъл задължително с тампон,иначе тка ежедневно аз използвам превръзки...

П.П.-и аз не съм ползвала тампони
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Супер фен
    Превръзки, тампони не съм ползвала...
    nicolepcd

Град
    София
    Попринцип предпочитам тампони но ги избягвам защото с тампон част от кръвта си остава вътре в теб което не е много добре.....
    преди време много ги харесвах бях забравила за превръзките обаче нз защо цикала ми започна да е по 3 дни.... обаче сега ползвам превръзки и ми е по 5-6 дни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си