- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тампони срещу превръзки.
засега съм ползвала само превръзки и не мога да кажа кое от 2-те е по-добро
Това лято ползвах за пръв път тампони и съм очарована. Толкова се притеснявах да не стане гаф на плажа,но издъжа 4 часа и толкова много движения,игра на волейбол...направо не можах да повярвам![]()
Но гледам да не ги ползвам много много,защото все пак задържат мръсотията в мен,а е по-добре да си се оттича както му е реда.
Smile!?
Предпочитам тампоните....по-удобно ми е с тях... ;]
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Ползвам и двете. По-често вече тампони. Особено като съм на работа ми е доста по-удобно или ако ще правя нещо, което предполага повече движение.![]()
Предпочитам превръзкиКато си в цикъл се изхвърля мръсната кръв а като си с тампон тя буквално се задържа вътре в теб..нехигиенично ми е
![]()
ми първите 2 дни ползвам превръзки а останалите тампони но съм за тампоните като сменясш по често тампоните пак се изхвърля мръсната кръв![]()
и азПървоначално написано от slun4ice
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
иначе зависи от ситуацията...Първоначално написано от julencety
Тампони - тва е най-удобният вариант![]()
>>> House Music <<<
ееее зависи,и аз не съм ползвала тампон,ама примерно това лято точно на морето ми дойде а аз само с превръзки и ми беше сууупер гадно.А иначе през седмицата с превръзки сиг е по-добре
за сега не ми се е налагало да ползвам тампони
tampon prez denq a ve4er prevrazk...
Ползвам и двете. По-често тампони. Особено като съм на даскало ми е доста по-удобно или ако ще правя нещо, което предполага повече движение.
Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот
Определено предпочитам танпоните пред превръзки.И е по-удобно иии направо забравям че съм неразположена
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
И двете ползвам и нямам оплаквания.... Като излизам си слагам тампон, а в нас съм с превръзка...Но по принцип лятото катъо излизам си слагам тампон, а другите сезони понякога си карам само нз превръзки.Иначе лятото като излазам само с тампони съм вънка щото с превръзка лятото се чувствам като напикана![]()
И с двете ми е много удобно и не усещам че ми е дошло.По принцип през деня съм с тампони а вечер с превръзки но от години си ползвам превръзки свикнала съм с тях и най-често тях си купувам за тампоните забравям![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
еми на мен ми е по удобно с тампони...поне съм сигурна, че няма да се изцапам..но до колкото знам не са много полезни и не е хубаво да се спи с тях...
"В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "
+ 1Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <