.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Цитирай Първоначално написано от 6iroka_usmivka
    как да не получава тя пита а аз толковва неща и изброих за цял месец има с ко
    Аз не исках да ми изброявате предмети с,които да се задоволявам Исках да разбера дали има и други като мен. Няма значение.Явно темата няма смисъл.По-добре да се заключи.
    ~Ако някой ти каже,че те обича - не му вярвай,защото истинската любов не се казва,а се доказва~

Голям фен
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

eee ти пък недей се засяга толкоз като ти е кеф си се кефи там

Град
    varna
    probvaite s ergenskata mi nadenicza mnogo e qko

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Цитирай Първоначално написано от Дете~
    Цитирай Първоначално написано от Aaron Ramsey
    OMG,с душа?!?Всекакви хора има ня тоя свят

Вкарвам струя вода във вагината ми.
    Това е.
    Това не е много полезно, особено ако го правиш често.
    Мда .. найстина не е особено полезно ..

По темата: .. Аз като бях девствена пръста ми ИЗОБЩО не влизаше .. Дори сега ми е трудно, камо ли да тръгна да си бутам зарзавати.. Изобщо не ме влече.. Ползвам тампони за девствени и едвам ги слагам, понеже съм адски тясна .. Всеки път в началото на секс съм като девственица ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

mili4ka,spokoino.ne obra6tai vnimanie na kofti otgovorite!vajnoto e da ti e hybavo n ateb!!!
    strashnoto idva kogato me4tite se sbadnat..

Повече от фен
    nAi qKo 6tEe s myJkiQ 4LeN :P :P
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

а моля моля няма да ми закачаш душа!!! аз също се задоволявам с душа. моя е специален обаче, защото е за масаж, и има един определен режим, при който струята се събира в средата и вибрира. даже мога да кажа, че аз само така масторбирам и не мога да свърша по друг начин. поне за сега
    be a good boy!!!

С момче.. С момче..
    alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem  $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
    alias dem { msg $active  $+ $dek $+  $+ $1- }

при липсата на такова, душа е перфектен само без разни зарзавати и козметики, че ставали мн сакатлъци
    be a good boy!!!

Пък и е хигиеничен :P
    Пак ще апелирам аз..
    alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem  $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
    alias dem { msg $active  $+ $dek $+  $+ $1- }

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Цитирай Първоначално написано от Дете~

Вкарвам струя вода във вагината ми.
    Това е.
    Това не е много полезно, особено ако го правиш често.
    ова и аз съм го правила, но не във вагината а на клитора. Ако оцелиш температурата на водата е страхотно
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    в мазето ;dd
    пъхни си бомба в гащите

kvo tolkova i az go pravq s du6a 6tot toi ima nqkvi razli4ni stepeni na6iq i az si pravq mn silna struqta i si stimoliram taka klitora po drug na4in ne uspqvam da svar6a ne6ty s prast4eta i t.n. ne mi se polu4ava
    (h)

Цитирай Първоначално написано от the_legend_of_one_love
    kvo tolkova i az go pravq s du6a 6tot toi ima nqkvi razli4ni stepeni na6iq i az si pravq mn silna struqta i si stimoliram taka klitora po drug na4in ne uspqvam da svar6a ne6ty s prast4eta i t.n. ne mi se polu4ava

е и аз това казвам де
    be a good boy!!!

Аз пък опитах снощи да си вкарам буфера,ама ръбчетата и копчетата малко ме ръмбеха За т'ва минах на колонките...Те нали имат кабел,ако ми се заврът много навътре,само ше дръпна кабелчето и хоп- готово.Пък мога да пусна музичка и на вътрешните ми органи, да не съм егоистка...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    Шопландия
    С новата бутилка на ЗАГОРКА!!!
    Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.

Какво се смеете ве, кретени. С душа е готино. Когато е силна струя. Получавала съм оргазми точно за 2 минути с душа. Тц тц, лапетии.

Цитирай Първоначално написано от 6iroka_usmivka
    ми така ще ти кажа няколко прочути варианти от няколко ден СЕРИОЗНА СЪМ!
    1.пръстче
    2.ръчичка
    3.крака на табуретка стол маса кфото имаш
    4.банан(мноу известен)
    5.морков
    6.краставица
    7.кренвирш(по възможност САЧИ)
    8.вибратора на някой познат
    9.дезодорант
    10.четка за зъби
    11.гребена ти (по възможност кръгъл и с твърди косми)
    12.с маркери
    13.ъъъъъъ щях да ти изброявам до 20 ама от смях и вече нямам сили за нищо освен това .................... просто не мога вече..............

Голям фен
    oofffporednata tapa tema

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    с краченцето на приятелката ми

Град
    София....
    Абе направете анкета:Момичета с какво предпочитате-с момче или с душа.

Абе кво се гаврите с човека.Айде по-полека.Сайта е за информация.Иначи за отговор по темата: физически няма как,но може да се ползва цилиндричен предмет с голимината но пенис.Но това не е хигиенично и е вредно така че .....

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ОООООО душа рлз, и аз го обожавам, особено ако е с леко хладна струя и супер силна няма по-добро от душа, безотказен оргазъм всеки път

аз не познавам мацка която да не е пробвала с душа....преполагам че повечето тук също са....кефа е голям....НО не трябва да си вкарваш струята във вагината,защото водата унищожава микрофлората наа влагалището и после се получават разни сакатлъци като инфекции,гъби и тн....
    абе ако питаш самозадоволяването е най-добро с пишка,придружена от някой и друг мъжки пръст и език
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си