- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гнусну ли е според вас лизането ?
:PПървоначално написано от plmn``
![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Ми аз досега не съм го правила,така че на мен ми изглежда малко гнусно...Но...всичко с времето си .">
You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
I need to find you
I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you
I gotta find you
Oh yeah
аз също като повечето споделящи не мисля ,че е гнусно .. даже е страхотно![]()
Тоя въпрос ме уби...Ще повторя някой, ама си е така-зависи от хигиената и от момчето- ако е хомусексуално може и да не го изкефи...
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Стига да е хигиенично момичето .. с удоволствие .. и то цялата и съм го правил.
Първоначално написано от NightGuardian
![]()
я ти като корав зидаромазач ни обясни![]()
не е![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
a ma kat ne ti haresva nedei pisa wee .. gnusna si ti ...Първоначално написано от Sigrina
mersi se pak na vsi4kii {}
Царицата , магарицата една и съща отдолу!
На всички е хубаво , ако е грозна .....кашон на главата...
оперделено не :P
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
разбира се че не ..
Не.
Sasho1988
Варна..
първо ми се стори гнусно, но след време си виках '' Леле какви работи може това момче''![]()
![]()
http://www.bgpetition.com/da_opazim_...eca/index.html --> Прочетете!
Не![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
не водя сексуален живот и сам на такова мнение че за мен свирките и лизането е гнусна работа.. може би е така защото сам малка и още не разбирам особено но.. ако трябва да предпочета предпочитам да правя свирки отколкото да ме лижат (не ме разбирайте погрешно къпя се и водя и имам хигиена ако ме разбирате ) това не е проблем просто нз вижда ми се мн нехигиенично колкото и да си чист и да се къпеш
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Не е гнуснУ на някои даже им е вкуснУ![]()
Обожавам очичките ти..когато нежно ги притваряш и ме целуваш с цялата нежност на тоя свят..Обожавам и кожата..аромата..всеки твой жест ме кара да потръпвам... да съм единствена...
(sun)~ ;]
Първоначално написано от rosincety
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
уоууу ман .......... кое да му е гнусно бе братле... бах this are the gates to haven !
Не целта е цел, а пътят
не
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
ДА!
И да, и не.
Аз съм доста гнуслив.
Трудно бих се пуснал ей тъй...
Ама сега нещо се вманиачих към моята..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮