.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Град
    .::.:Светът на любовта:.::.

Интересни въпроси,за секса и цикъла

Бихте ли правили секс,когато момичето е в цикъл?Какво е усещането и какво мислите по въпроса?
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Въпреки че съм момиче, лично аз не бих дала на приятеля си, 1-во защото ще ми бъде много некомфортно и 2-ро защото много ме боли коремът когато съм в цикъл.
    Но има двойки които го правят и не виждам нищо лошо, щом им харесва ... в секса няма граници, ако и двамата го искат ...
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Мимичетата са в цикъл непрекъснато.
    Колкото до секса по време на меструацията нямам нищо против и ми е мн хубаво.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Въпреки че съм момиче, лично аз не бих дала на приятеля си, 1-во защото ще ми бъде много некомфортно и 2-ро защото много ме боли коремът когато съм в цикъл.
    Но има двойки които го правят и не виждам нищо лошо, щом им харесва ... в секса няма граници, ако и двамата го искат ...
    i az taka mislq
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на miShle
    + 935793
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Правя секс в менструация и не виждам нищо лошо в това.Незнам защо ,но не ми е баш толкова хубаво както обикновенно ,обаче пак . . . щото преди менструацията ми беше по 7 дни . . . сори ама не издържахме с моя Със сегашният съм сигурна ,че едва ли ще го направя или поне не в идните месеци ,но да отбележа ,че менструацията ми е само 3 дни

Град
    Русе
    Не съм от зарибените, не съм чак такъв маниак мога да изчакам седмица

Ami az pravq sex po vreme na cikal ,to se neizdarjda prosto vse pak edna sedmica bez sex e ujas
    Обичам Андриан

Град
    Ha MopeTo (sun)
    честно казано на мен ми се струва гнусно.но различни хора-различни интереси
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

baby2009 от любопитство просто: не ти ли е некомфортно или някак си неудобно? Не се ли чувстваш мръсна пред човека, с когото го правиш?

ПП:Не се заяждам, наистина ми е интересно
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

baby2009 от любопитство просто: не ти ли е некомфортно или някак си неудобно? Не се ли чувстваш мръсна пред човека, с когото го правиш?

ПП:Не се заяждам, наистина ми е интересно

Mi vij sega 6tom toi go iska zna4i nito go e gnus nito pak men ami za neudobstvoto ne e koi znae kakvo 4esno kazano pobolva si me korema ama pak kato znam 4e sam s nego i vsi4ko se zabravq
    Обичам Андриан

Голям фен
    Град
    Sofia
    и ние също го правим с приятеля ми когато съм неразположена :P
    Bez podpis

Град
    в мечтите ти
    Не бих го правила по време на менструация-просто на мен ми е некомфортно.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Голям фен
    Ми правил и правя от време на време с приятелката ми, но в последните дни. Не че ми пречи на мен, но тя не иска много-много преди това. Иначе като усещане - ами същото си е

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Ми правил и правя от време на време с приятелката ми, но в последните дни. Не че ми пречи на мен, но тя не иска много-много преди това. Иначе като усещане - ами същото си е
    za vas e sa6toto 4uk 4uk i tva e a za nas ne e za sajelenie
    Обичам Андриан

Не мисля, че ще ми бъде приятно, но не съм опитвала и незнам какво е.
    Но предпочитам да съм си чистичка, да не ме боли коремът и да ни е добре и на двамата

ako go napravi6 v banqta pod du6a kogato si v cikal da ti kaja 6te ti e bezrazli4no dali si v cikal il ine si
    Обичам Андриан

Възможно е, но има мнооого време.
    Наистина в банята ще е най - добре, ако изобщо е някъде

Az ti kazvam ot li4en opitam kade 6te e nai dobre kogato si nerazpolojena
    Обичам Андриан

Аз не бих.Има голяма упасноет от всякъкви инфекции и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си