- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Готини филми с танци!
Еее сега , точно тия хора са на 7мо място в света по хип-хоп танци, разбират си от работата.А и никой не отрича брейка като част от хип-хоп танците... Ама не само той е част от тях!
Виж ти не си разбрала правилно , всъщност това е култура "URBAN" към тази култура се числят : MC-ing(Рапиране) , B-Boing(Брейк Танци) , Beat Box , Graffiti и от скоро навлезлият "New Style"(Който е част от хип - хоп танците) . Хип - Хоп танците всъщност са отделна култура която с времето е започнала да се съединява с URBAN културата и така последните години са започнали едни такива спорове като във тази тема :P
Аз съм Брейкър (B-Boy) и се занимавам с това от достатъчно време за да ти го разясня това както виждаш ...
И забравих да кажа , че точно хип-хопа е създаден по брейк танците(а не обратното - Брейка да е бил част от хип хоп танците) . Хип-Хоп танците се появиха последните 15 години ... А Брейка се е танцувал и се танцува още от раждането си точно на първата хип-хоп музика която сега наричаме "Old School" ...
П.С Не ме разбирай погрешно![]()
Forest_girl няма ли да престанеш ? не разбра ли , че хип хоп-а се състои само от 4 елемента и квото и да кажеш или да напишеш е напълно безмисленотези танци които гледате по новите филми са УЛИЧНИ , няма значение кръмп , си уоук , попинг или нещо такова
и няма танц крънк , това е един от новите стилове в РАП музиката
стига с компетентните мнения
има 312312312132340239410294291472189346723846 такива теми и във всички се пише все едно и също![]()
I am what I am !!!
Take the lead ;] с Бандерас :}![]()
Dirty Dancing - Мръсни Танци с Патрик Суейзи.Много готин филм, въпреки, че е малко стар.
Иначе Степ Ъп 1-2 са просто......нямам думи!![]()
гледай също Мръсни танци 2 .. не е хип-хоп, но е хубав .. :P
The Cheetah Girls 1/2/3 ima tuk tame tanci.....ama filma e gotin gledai gosa6to i make it happen
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
ае аз си мислех че мога да намеря и аз нямой интересен филм ама явно не вие само се карате.......а някой да знае от къде мога да си изтегля всичките часри на bring it on? мерци
![]()
От замунда.Първоначално написано от amnesia92
Stay up all night with the stars *
аз за6то не ги намирам там или поне само една част намирамПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
в същност намерих ги ...мерси
Някой чувал ли е за ''Make It Happen''? Новичък е и много готин....може би са взели малко от сценария на Step Up,но като цяло се е получило добре.
колко нов?сега ще погледна ако го има в замунда ще е яко да се гледа ако е подобен на step up....Първоначално написано от alire
![]()
всъщност намерих го...мерси много тва тря да е готино...то така по снимките които са сложени виждам че мацката от Hidden palms i Veronika Mars участва.....
Disaster movie![]()
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Мръсни танци 2
center stage
Center Stage:Turn it up
Honey
ей хора намерих един филм казва се Yellow и пак е нещо свързано с танциако искате го погледнете...
'' Make it happen '' - Многу е хубав![]()
VsIcHkO sHtE tI nApOmNq Na MeN!vSeKi SpOmEn sHtE tE vOdI kUm MeN!vSqKa TvOq MiSuL sHtE e Za MeN,i DoRi KoGaTo Ne IsKaSh...PaK sHte IsKaSh MeN!
Знам, че темата е малко старичка, но ако някой има интерес нека гледа: Кънки с остър връх (1ва и 2ра част). Не става въпрос за танци, но като сюжет е подобен на Степ ъп. Наистина много добри.![]()
![]()
Много мразя некомпетентни хора да спорят с хора с доводи и аргументи, и да си мислят че са много прави, и да продължават да дълбаят...![]()