.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Голям фен Аватара на gugenceto2
    Мен ме кефи модрният хип-хоп.Ауу нещо много се зарибих по тея танци

;]

dnes gledax honey 2 .. ! mnogo ee interesenn ii tancitee wuw filmma mnogooo mi xaresaxxa .. :X a ii samiq filmm ee mnogoo interesenn ..

:D

Цитирай Първоначално написано от BornFromPain Виж мнението
    Още нещо..

Ти може и да се кефиш "напоследък" само дето аз им се кефя и съм ги практикувал целия си съзнателен и стабилна част от несъзнателния си живот.
    Това трябва да те накара да се замислиш дали да продължаваш да държиш на своите глупости или да се поинтерсуваш малко за какво става въпрос всъщност.
    Ае мой не говори глупости ве от колко време тренираш играя цял живот не де се излага в случея другото момче е право моляте не се излагаи

Red face филмец

Филмът се казва FootLoose и е много готин няма да съжялите

Red face :)

Цитирай Първоначално написано от ilovesinging98 Виж мнението
    Footlose <33333
    Много е готин нали

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    http://www.imdb.com/title/tt0229694/

Малко известен филм, но на мен много ми харесва-няколко пъти съм го гледал-Заслужава си!

М да е лично мене ме кефи нз за другите Ако сте гледали Step up. step up 2 i step up 3D А ако не сте гледайте ги много внимателно и ще видите всичките им грешки през една минута са с различни дрехи

Аии моляви кажете някои филм със спорт ама да е готин не някой глъпав филм с романтика едно др : разбрах те ме нали

искам да питам дали случайно някой се сеща за един филм от типа на Step up, в който се разказваше до колкото си спомням за едно момиче което беше доста добра хип хоп танцьорка и отиде в една школа по балет,но не помня защо и се влюби в един пич и общо взето накрая участваха в накакво състезание с танц между балет и хип хоп и спечелиха зн,че е доста критично описанието което написах, но за това общо взето се сетих надявам се някой да го е гледал и да знае как се казва, защото от доста време вече се опитвам да се сетя.Мс предварително

нз ;д
    сещам се за Footloose, който излезе наскоро и пак е за танци
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от joli1996 Виж мнението
    искам да питам дали случайно някой се сеща за един филм от типа на Step up, в който се разказваше до колкото си спомням за едно момиче което беше доста добра хип хоп танцьорка и отиде в една школа по балет,но не помня защо и се влюби в един пич и общо взето накрая участваха в накакво състезание с танц между балет и хип хоп и спечелиха зн,че е доста критично описанието което написах, но за това общо взето се сетих надявам се някой да го е гледал и да знае как се казва, защото от доста време вече се опитвам да се сетя.Мс предварително
    Филмът се казва Street Dance.

Мега фен Аватара на strawberry88
    step up 1,2,3
    dirty dancing
    dirty dancing 2:havana nights
    dance with me
    center stage
    center stage:turn it up
    Това са ми любимите.Някой знае ли от къде мога да изтегля Street Dance?

atanas2000
    Guest
    molq vi nov sam i neznam kak da pisha tuk no mnogo obicham tanci molq vi mi kajete nqkoi fil no ne step up 1,2,3,4 gledah gi do predi malko
    \

Exclamation

Цитирай Първоначално написано от hiphopDancing Виж мнението
    Еее сега , точно тия хора са на 7мо място в света по хип-хоп танци, разбират си от работата. А и никой не отрича брейка като част от хип-хоп танците... Ама не само той е част от тях!
    Виж ти не си разбрала правилно , всъщност това е култура "URBAN" към тази култура се числят : MC-ing(Рапиране) , B-Boing(Брейк Танци) , Beat Box , Graffiti и от скоро навлезлият "New Style"(Който е част от хип - хоп танците) . Хип - Хоп танците всъщност са отделна култура която с времето е започнала да се съединява с URBAN културата и така последните години са започнали едни такива спорове като във тази тема :P

Аз съм Брейкър (B-Boy) и се занимавам с това от достатъчно време за да ти го разясня това както виждаш ...

И забравих да кажа , че точно хип-хопа е създаден по брейк танците(а не обратното - Брейка да е бил част от хип хоп танците) . Хип-Хоп танците се появиха последните 15 години ... А Брейка се е танцувал и се танцува още от раждането си точно на първата хип-хоп музика която сега наричаме "Old School" ...
    П.С Не ме разбирай погрешно

Цитирай Първоначално написано от Forest_girl Виж мнението
    Благодаря за филмите, ще ги гледам, ама не разбирам що оплюваш сичко по-ново!? Живей си в каменната ера, няма проблем, вярно е че в началото хип-хоп е бил брейк, ама сега не е точно така :P
    Всички сегашни филми с улични танци са пълни бози - Това са филми направелни по някоя романтична история със танцов примес ...

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Footloose
    Honey
    Honey 2
    Step Up: 1, 2, 3, 4
    Make It Happen
    Pitch Perfect
    Bring It On: In It To Win It
    Coyote Ugly
    Burlesque (Препоръчвам!)
    Ballet Shoes

Правила за публикуване