- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Готини филми с танци!
Мен ме кефи модрният хип-хоп.Ауу нещо много се зарибих по тея танци![]()
![]()
dnes gledax honey 2 .. ! mnogo ee interesenn ii tancitee wuw filmma mnogooo mi xaresaxxa .. :X a ii samiq filmm ee mnogoo interesenn ..![]()
![]()
![]()
http://www.imdb.com/title/tt0229694/
Малко известен филм, но на мен много ми харесва-няколко пъти съм го гледал-Заслужава си!
М да е лично мене ме кефинз за другите Ако сте гледали Step up. step up 2 i step up 3D А ако не сте гледайте ги много внимателно и ще видите всичките им грешки
през една минута са с различни дрехи
![]()
Аии моляви кажете някои филм със спорт ама да е готин не някой глъпав филм с романтика едно др :разбрах те ме нали
![]()
искам да питам дали случайно някой се сеща за един филм от типа на Step up, в който се разказваше до колкото си спомням за едно момиче което беше доста добра хип хоп танцьорка и отиде в една школа по балет,но не помня защо и се влюби в един пич и общо взето накрая участваха в накакво състезание с танц между балет и хип хоп и спечелихазн,че е доста критично описанието което написах, но за това общо взето се сетих
надявам се някой да го е гледал и да знае как се казва, защото от доста време вече се опитвам да се сетя.Мс предварително
![]()
нз ;д
сещам се за Footloose, който излезе наскоро и пак е за танци
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
step up 1,2,3
dirty dancing
dirty dancing 2:havana nights
dance with me
center stage
center stage:turn it up
Това са ми любимите.Някой знае ли от къде мога да изтегля Street Dance?
![]()
molq vi nov sam i neznam kak da pisha tuk no mnogo obicham tanci molq vi mi kajete nqkoi fil no ne step up 1,2,3,4 gledah gi do predi malko
\
Виж ти не си разбрала правилно , всъщност това е култура "URBAN" към тази култура се числят : MC-ing(Рапиране) , B-Boing(Брейк Танци) , Beat Box , Graffiti и от скоро навлезлият "New Style"(Който е част от хип - хоп танците) . Хип - Хоп танците всъщност са отделна култура която с времето е започнала да се съединява с URBAN културата и така последните години са започнали едни такива спорове като във тази тема :P
Аз съм Брейкър (B-Boy) и се занимавам с това от достатъчно време за да ти го разясня това както виждаш ...
И забравих да кажа , че точно хип-хопа е създаден по брейк танците(а не обратното - Брейка да е бил част от хип хоп танците) . Хип-Хоп танците се появиха последните 15 години ... А Брейка се е танцувал и се танцува още от раждането си точно на първата хип-хоп музика която сега наричаме "Old School" ...
П.С Не ме разбирай погрешно![]()
Footloose
Honey
Honey 2
Step Up: 1, 2, 3, 4
Make It Happen
Pitch Perfect
Bring It On: In It To Win It
Coyote Ugly
Burlesque (Препоръчвам!)
Ballet Shoes