.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Мда, определено са доста .. та това са 46 килограма.Доста дебеличка си
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
    Имам чувството,че сте анорексички...
    И аз
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

и за какво беше темата ? за да питате дали сте дебели ? ами не даже ако гледам по тия килограми сте слаби особено ако момче има такова телосложение .. абе то при вас е болестно състояние и ако става на въпрос всичко е до геннът !!!

има хора които наистина имат проблем с телосложението си а пък вие тука се правите на големите путки !!!
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    emi az sum 168 cm i sum 47 kg taka 4e nz,mislq 4e si dobre

Голям фен
    Еее ам и вие сте едни...Знаете,че сте на ръба на анорексията,ама пускате тука някви теми за да ви кажат всички колко сте слаби и да се правите на интересни.Айде земете пораснете малко
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

.. ти видя ли ми снимките въобще .. кг. могяат да ви се струват малко .. но аз лично не се харесвам .. има едни 2 килца дето ще се изтрепя заради тях ..

Цитирай Първоначално написано от Cookie_
    .. ти видя ли ми снимките въобще .. кг. могяат да ви се струват малко .. но аз лично не се харесвам .. има едни 2 килца дето ще се изтрепя заради тях ..
    Ми трепи се тогава, за кво пускаш темата?!

a за 167см. - 51 кг много ли са ?

Цитирай Първоначално написано от ILY
    a за 167см. - 51 кг много ли са ?
    И аз така, само че 168см :P Не са мн. ест.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Ag
    Имам чувството,че сте анорексички...
    аз също и че постоянно изтъкват колко са слаби,от слаби по слаби.както по горе казаха направо анорексички.при положение че е нормално за 160 да си 50кг за да имаш оформени гърди,дупе...а тя е със 5кг по малко по добре по едра но да е стегната отколото само кокал.лично мнение не се заяждам с никой дори с авторката-а към нея нормално е ако си под 14г,иначе би трябвало да си повече за да добиеш женски форми

Град
    zagubeniat grad
    mom4eta i momi4eta , otnosno temata - sportuvaite !!! nqma ni6to po seksapilno ot stroino i dobre zaformeno jensko tqlo
    Poslannikat e ubit, pogrebenie nqma da ima.

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    имам чувството че изпитваш нужда от комплименти защото самата ти не си сляпа и знаеш че изглеждаш добре.и питаш нас за да ти направим колкото се може повече комплименти че не си дебела,че си мн добре и т.н. глупаво и адски посредствено е
    +1

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    имам чувството че изпитваш нужда от комплименти защото самата ти не си сляпа и знаеш че изглеждаш добре.и питаш нас за да ти направим колкото се може повече комплименти че не си дебела,че си мн добре и т.н. глупаво и адски посредствено е
    +1 и според мен е така
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Защото беше преди 1 година.. xD ! Тогава ми е бил толкова акълеца ;dd !

Град
    София
    тлъста си като свиня,аз на тфое място бих се застреляла

аман от тъпи теми вече,баси много ме дразнят

Град
    Around... :)
    Слаба си и си тъпа, адски тъпа! Много добре знаеш, че килограмите са ти супер за ръста и пускаш теми за да ти правят комплименти. Да не би да нямаш огледало да се видиш ?! Страшно ме дразнят разни такива клечки, които постоянно се оплакват колко били дебели с цел да си изпросят някой друг коментар.
    Вземи порасни и тогава пускай теми, дано ти дойде акъла в кухата глава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си