- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- според вас ... и момичета и момчета
Мда, определено са доста .. та това са 46 килограма.Доста дебеличка си![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
мерси все пак !![]()
И азПървоначално написано от Sn1p3r_BaBy
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
и за какво беше темата ? за да питате дали сте дебели ? ами не даже ако гледам по тия килограми сте слаби особено ако момче има такова телосложение .. абе то при вас е болестно състояние и ако става на въпрос всичко е до геннът !!!
има хора които наистина имат проблем с телосложението си а пък вие тука се правите на големите путки !!!![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
emi az sum 168 cm i sum 47 kg taka 4e nz,mislq 4e si dobre![]()
Еее ам и вие сте едни...Знаете,че сте на ръба на анорексията,ама пускате тука някви теми за да ви кажат всички колко сте слаби и да се правите на интересни.Айде земете пораснете малко![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
.. ти видя ли ми снимките въобще .. кг. могяат да ви се струват малко .. но аз лично не се харесвам .. има едни 2 килца дето ще се изтрепя заради тях ..![]()
...
...
И аз така, само че 168см :P Не са мн. ест.Първоначално написано от ILY
![]()
аз също и че постоянно изтъкват колко са слаби,от слаби по слаби.както по горе казаха направо анорексички.при положение че е нормално за 160 да си 50кг за да имаш оформени гърди,дупе...а тя е със 5кг по малкоПървоначално написано от Ag
по добре по едра но да е стегната отколото само кокал.лично мнение не се заяждам с никой дори с авторката-а към нея нормално е ако си под 14г,иначе би трябвало да си повече за да добиеш женски форми
mom4eta i momi4eta , otnosno temata - sportuvaite !!! nqma ni6to po seksapilno ot stroino i dobre zaformeno jensko tqlo
Poslannikat e ubit, pogrebenie nqma da ima.
+1 и според мен е такаПървоначално написано от haterkata
![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Защото беше преди 1 година.. xD ! Тогава ми е бил толкова акълеца ;dd !
тлъста си като свиня,аз на тфое място бих се застреляла
аман от тъпи теми вече,баси много ме дразнят
Слаба си и си тъпа, адски тъпа! Много добре знаеш, че килограмите са ти супер за ръста и пускаш теми за да ти правят комплименти. Да не би да нямаш огледало да се видиш ?!Страшно ме дразнят разни такива клечки, които постоянно се оплакват колко били дебели с цел да си изпросят някой друг коментар.
![]()
Вземи порасни и тогава пускай теми, дано ти дойде акъла в кухата глава.![]()