- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сантиметра се намира девствената ципа :?
9см
Вече темата може да се заключи..![]()
ДаБлагодаря : ) ) ) )
9 sm li?Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Devstvenata cipa se namira na vhoda na vlagalishteto.
Ма, как ше е на 9см, бе ти тъп ли си къв си.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=40904
Ето, прочети тук щом се интересуваш толкова много.
Мале колко ме дразнят такива "гъзета", дето си нямат даже и на понятие какво е тфа химен.Пък ще ми твърди,че бил на 9см ... WTF ?!?! Ти трябва да си много зле,само за да си го помислиш .. ка моли да го твърдиш ... Хименът е на входа на влагалището .. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
K може и да съм се объркал...тва не значи, че трябва да ме обиждате, майка ви ши еба долни курвички, ходете си бъркайте по путките и си търсете химените и забравените капачки от дезодоранти, после ми се обеснявайте...![]()
![]()
Путката си е моя и ше си бъркам в нея с квот си поискам.Първоначално написано от Чичко_Полицай
Айде, жив и здрав.![]()
OomMmgGG![]()
![]()
![]()
kolKo neobrazovani xoRa ImA 9 sM
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To e tochNo nA vhOdAaa WEeE
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Prostak kompleksiran.Първоначално написано от Чичко_Полицай
Ние кфото сме търсили по п*тките си сме го намерили .. Мисля,че на тебе ти трябва една да се позапознайш малко с месторазположенията на това онова.Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахах Чичко полицай е ебати кретена... хааххаахах и комплексар... хаахахахаххаахахах Тука кога влеза се се смея.....
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Защо комплексар?
П.П.Наделинке от теб не съм го очаквал..![]()
Щото ни нахрани по много тъп начин като децата от детската .. И аз не съм го очаквала от тебе![]()
be....kuv e toq bezsmislen razgovor,koito vodite?
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
ОччЧаАкККвАй НеоОЧЧЧАкКванОто и нЕООчЧакВайАйЙ ОЧчАккВаНнОооОтО...Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Защо трябва да ме обиждаш след като, не зная едно нещо.Нима ти знаеш всичко от живота?Човек се учил докато е жив.По прегледах статийки в интернет и явно това, за което съм си мислел се отнася за съвсем друго нещо.Признавам грешката си, а вие какво правите?Много ли сте ГОЛЕМИ като знаете нещо, което аз не знам?Изпуснах си нервите и ви нахраних, но такъв човек съм, казвам си това което мисля, без да го мисля много много.На който не му харесва прав му път, никой не съм задължил да ме харесва или т.н.
Не се пали де и такъв си те харесваме. .По темата
осрахме темата
![]()
![]()
![]()
Еми аз съм некомпетентен за тая тема..![]()
Първоначално написано от Чичко_Полицай
Не целта е цел, а пътят
Приятел, всичко започна с първия ти пост. Ти се изказа и край - дай за заключваме темата... Все едно само твойто мнение е вярно (в този случай невярно) и на всички останали мнението не се зачита. Знам, че може би е било бъзик, но прозвуча нагло, затова те нападнаха...Първоначално написано от Чичко_Полицай
Нищо лично.
^Мерси.
П.П. Не ми пука.Давам причина на хората, които ме мразят, да ме нахранят както само те си могат.![]()