- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За или против пиърсинга?
Tvurdo Za!!! Imam dve dupki na lqvoto yxo imax i pod ezika no za jalost cipata 2 puti mi se kusa ;( oba4e mene ne me gree sama si q dup4aii sega kato zarasne o6te malko pak 6te se probiq
![]()
За!
Аааа, аз видях снимка на устната. Супер супер сууупер яко!Първоначално написано от Jamalska
---
ЗА.
eemiii.. za! imam na vejdata i na u6ite ob6to 8
ЗААААААААААААА!Имам 6 на ушите и един на езика..Ся ше си правя още 3 на ушите,в скоро време и на устната
а на езика е от 3 месеца
за ушите нз,повече
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
с две ръце![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
С всички крайници на тялото си - ЗА!
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
ПРОТИВ Пиърсинга!
ЗА Татуировките!! :P
Аз съм за.Още нямам(освен обикновените дупки на ухото),но искам още една обеца на дясното ухо и една на пъпа.Първоначално написано от Janeta_
ЗА! Харесвам пиърсингите на повечето места, имала съм на езика, на веждата, на устната... друг е въпроса че тялото ми все ги отхвърля... единствено на ушите сега на дясното ухо имам 3 дупки на мекото, 1 на хрущяла и трагус а на лявото имам 2 дупки на мекото и 3 на хрущяла ...![]()
ЗА! Имам на двете уши по 2 дупкина лявото на мекото, а на дясното едната е на хрущяла. Сега искам да си слагам на веждата
![]()
`*The day I learn to fly, I'm never coming back...^
Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!
•●HEROES●•
Първоначално написано от bartender
![]()
тва ме разби.. те в повечето случаи вървят ръка за ръка ако може да се каже така
![]()
Иначе ДАААА![]()
Love Ickooo
Определено съм ЗА ! ! ! Много исках а си направя на пъп, но видях едно момиче на, което му се беше визпалило и се наплаших и не посмях.
...зависи къде...ама за![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
защо?Първоначално написано от bebitooo___
Защо нямаше и 'Пас' като отговор в анкетата.Не съм против, но не мога да кажа и че съм с 2 ръце "за". Нищо, че понякога ми се иска да си продупча езика.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Твърдо ЗА!Имам по две дупки на yшетата долу на мекичкото и една на хрущяла.Но ми се иска на пъпа или на езика.
![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
ЗА!!!!!!!! на едното ухо имам 2.. ама тва е обичайно.. сега искам на долната устна отстраниама кога ще станеее
![]()
И "да" и "не".. На пъпа стои красиво и на ушите 1-2 на мекотоАма където и да било другаде го намирам за кофти..
Лично мнение..