- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво всъщност означава за Вас секса?
За мен това е изразяване на чувства между двама влюбени.Прозвуча лекичко като съветите на баба ми,но за мен лично секса е това.И дали ще е с белезници, завързани очи,на полянки,в лодки,пак си остава това.Иначе го правя само с приятеля ми.Но принципно не виждам нищо лошо в секса "за една нощ" /тройки / четворки/петици /шестици /n-тици...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Секса е потребност. От където и да се погледне е така. Винаги съм гледала на него като физическа нужда. Разбира се, ако е с любим човек е нещо невероятно, но си остава физическа нужда. Не мисля, че мога да дам определение за "истински секс". Хората с които бих го направила са малко, но би било качествено. Коато човека отсреща познава желанията и тялото ти, тогава дори и да няма любов става много.... много горещо.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
+1Първоначално написано от Jus7__Me
alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
alias dem { msg $active $+ $dek $+ $+ $1- }
На колко години си?Първоначално написано от Jus7__Me
Така можеш да гледаш на секса след 20-25.
17. Не виждам какво общо има възрастта с възприятеието на секса. В крайна сметка.. чувствата към отсрещния ги наричат любов, а плътските удоволствия-секс. Или греша?Първоначално написано от f(x)
Ако се съди по годините за физическа нужда,по точно това се среща при лелките на 35-40,на които мъжете са им омръзнали и търсят някоя млада,свежа мръвка!Първоначално написано от f(x)
По принцип смятам, е секса е продължение на едно общо чувство и от двамата-физическото измерение на нещо сакранло. До сега няма човек с когото да съм правила секс и към когото да не съм изпитвала нещо.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Мхмм.. А при останалите каква нужда е?Първоначално написано от aciko
![]()
Засърбяло ги е пичето,и вместо да си го почешат,викат "Чешача"![]()
mi za seki sexa ozna4ava razlichno..za men --slivane na dve tela![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
За мен сексът е завършекът на една връзка...има значение с кой ще е и предпочитам да е с човек на който мога да разчитам...най добре е да ме обича (мое мнение!) ...истинският секс може би представлява удоволствието което изпитваш от него....включва желание и любов! :P![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
НЕ бих правила секс с някой,който не обичам.За мен той е показване на любовта.И естествено,че бих го правила с гадже.
За мен това е много специално нещо и ако човека отсреща не го разбира,значи не е точния човек
отдавна спрях да практивам секса само като спорт с некво курвенце с което съм се запознал преди 20тина минути...секса за мен е нещо..специално,но стига да бъде с любимия човек,иначе само физически-почти не виждам смисъл ... :P
----------------
Now playing on Winamp: Powerman 5000 - Return To The City Of The Dead
via FoxyTunes
Може би Любов..Все пак няма да правя секс с такъв който не обичам..
![]()
Sexa za men vodi do idiotski temi v tozi razdel na foruma
спорт
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Какво е, а?
Хмм... нещо, без което не мога, най-успешният на4ин да си изкараш насъбралото се напрежение, най-красивият на4ин да покажеш на някого колко ти е близък, най-евтиният на4ин да си доставиш удоволствие...![]()
![]()
Робинята на Quench
Дам,сексът е наистина просто физическа нужда,нещо потребно за тялото както е храната или въздухът.Не винаги върви ръка за ръка с любовта и слава Богу,че е такаВсъщност няма връзка между любов и секс-всяко може да съществува поотделно без другото,както и двете едновременно.
Еми бих го правил само с гадже!Секса за мен означава още 1 стъпка във дадена връзка!
za men sexa be6e na4in na udovolstvie,na4in na relax...ni6to koi znae kakvoПървоначално написано от MapTa
sre6tnah momi4e koeto me nakara (nesuznatelno razbira se) da promenq vsi4kite si vuzgledi.sega za men sexa e ne6to mnogo specialno.4ak na4in da pokaje6 4ustvata si ne mislq 4e moje da bude no puk e na4in da pokaje6 doverieto si i privurzenosta si.blagodaren sum na moeto pilence koeto mi otvori o4ite po tozi vupros.zaedno sme ve4e 1 godina i za men istinskiq sex e sus lubimiq 4ovek i vseki put e razli4no i nepovtorimo![]()
Е сега пък.... какъв е този въпрос![]()
Сексът е като Нокия - connecting people, а до това с коя бих - само със специален човек за мен ( след като пренебрегна един малък факт от миналото ми )![]()
![]()
![]()
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!