.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Какво всъщност означава за Вас секса?

Какво означава за Вас секса, с кой бихте го правили? Има ли значение гадже ли е? Какво е истинския секс и с кого?

За мен това е изразяване на чувства между двама влюбени.Прозвуча лекичко като съветите на баба ми,но за мен лично секса е това.И дали ще е с белезници, завързани очи,на полянки,в лодки,пак си остава това.Иначе го правя само с приятеля ми.Но принципно не виждам нищо лошо в секса "за една нощ" /тройки / четворки/петици /шестици /n-тици...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Секса е потребност. От където и да се погледне е така. Винаги съм гледала на него като физическа нужда. Разбира се, ако е с любим човек е нещо невероятно, но си остава физическа нужда. Не мисля, че мога да дам определение за "истински секс". Хората с които бих го направила са малко, но би било качествено. Коато човека отсреща познава желанията и тялото ти, тогава дори и да няма любов става много.... много горещо.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Секса е потребност. От където и да се погледне е така. Винаги съм гледала на него като физическа нужда. Разбира се, ако е с любим човек е нещо невероятно, но си остава физическа нужда. Не мисля, че мога да дам определение за "истински секс". Хората с които бих го направила са малко, но би било качествено. Коато човека отсреща познава желанията и тялото ти, тогава дори и да няма любов става много.... много горещо.
    +1
    alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem  $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
    alias dem { msg $active  $+ $dek $+  $+ $1- }

...Винаги съм гледала на него като физическа нужда...
    На колко години си?
    Така можеш да гледаш на секса след 20-25.

Цитирай Първоначално написано от f(x)
    На колко години си?
    17. Не виждам какво общо има възрастта с възприятеието на секса. В крайна сметка.. чувствата към отсрещния ги наричат любов, а плътските удоволствия-секс. Или греша?

Град
    На изток от рая
    На колко години си?
    Ако се съди по годините за физическа нужда,по точно това се среща при лелките на 35-40,на които мъжете са им омръзнали и търсят някоя млада,свежа мръвка!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    По принцип смятам, е секса е продължение на едно общо чувство и от двамата-физическото измерение на нещо сакранло. До сега няма човек с когото да съм правила секс и към когото да не съм изпитвала нещо.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Цитирай Първоначално написано от aciko
    На колко години си?
    Ако се съди по годините за физическа нужда,по точно това се среща при лелките на 35-40,на които мъжете са им омръзнали и търсят някоя млада,свежа мръвка!
    Мхмм.. А при останалите каква нужда е?

Град
    На изток от рая
    Засърбяло ги е пичето,и вместо да си го почешат,викат "Чешача"

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Повече от фен
    mi za seki sexa ozna4ava razlichno..za men --slivane na dve tela
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    За мен сексът е завършекът на една връзка...има значение с кой ще е и предпочитам да е с човек на който мога да разчитам...най добре е да ме обича (мое мнение!) ...истинският секс може би представлява удоволствието което изпитваш от него....включва желание и любов! :P

НЕ бих правила секс с някой,който не обичам.За мен той е показване на любовта.И естествено,че бих го правила с гадже.
    За мен това е много специално нещо и ако човека отсреща не го разбира,значи не е точния човек

Град
    На Майната си xD
    отдавна спрях да практивам секса само като спорт с некво курвенце с което съм се запознал преди 20тина минути...секса за мен е нещо..специално,но стига да бъде с любимия човек,иначе само физически-почти не виждам смисъл ... :P

----------------
    Now playing on Winamp: Powerman 5000 - Return To The City Of The Dead
    via FoxyTunes

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Може би Любов ..Все пак няма да правя секс с такъв който не обичам..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    Русе
    Чиста любов разбира се.

SK0RP10N
    Guest
    Sexa za men vodi do idiotski temi v tozi razdel na foruma

спорт
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Мега фен
    Град
    SF
    Какво е, а?
    Хмм... нещо, без което не мога, най-успешният на4ин да си изкараш насъбралото се напрежение, най-красивият на4ин да покажеш на някого колко ти е близък, най-евтиният на4ин да си доставиш удоволствие...

Робинята на Quench

Голям фен
    Дам,сексът е наистина просто физическа нужда,нещо потребно за тялото както е храната или въздухът.Не винаги върви ръка за ръка с любовта и слава Богу,че е така Всъщност няма връзка между любов и секс-всяко може да съществува поотделно без другото,както и двете едновременно.

zA MeN sExA e NeObHoDiMoSt PaK i E dObRe zA eDnA vRazkA...

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми бих го правил само с гадже!Секса за мен означава още 1 стъпка във дадена връзка!

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    НЕ бих правила секс с някой,който не обичам.За мен той е показване на любовта.И естествено,че бих го правила с гадже.
    За мен това е много специално нещо и ако човека отсреща не го разбира,значи не е точния човек
    +1

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: Какво всъщност означава за Вас секса?

Цитирай Първоначално написано от MapTa
    Какво означава за Вас секса, с кой бихте го правили? Има ли значение гадже ли е? Какво е истинския секс и с кого?
    za men sexa be6e na4in na udovolstvie,na4in na relax...ni6to koi znae kakvo
    sre6tnah momi4e koeto me nakara (nesuznatelno razbira se) da promenq vsi4kite si vuzgledi.sega za men sexa e ne6to mnogo specialno.4ak na4in da pokaje6 4ustvata si ne mislq 4e moje da bude no puk e na4in da pokaje6 doverieto si i privurzenosta si.blagodaren sum na moeto pilence koeto mi otvori o4ite po tozi vupros.zaedno sme ve4e 1 godina i za men istinskiq sex e sus lubimiq 4ovek i vseki put e razli4no i nepovtorimo

Град
    Е как къде ? В нас бре ;)
    Е сега пък.... какъв е този въпрос
    Сексът е като Нокия - connecting people, а до това с коя бих - само със специален човек за мен ( след като пренебрегна един малък факт от миналото ми )
    Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
    Той: Питай!
    Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
    Той: Да!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си